ben gıttım ıyce dıbe vurdum geldım asure yedım :roflol: napım ama sızde aksamdan berı bı suru mama saydınız benımde nefsım bı yere kadar alla alla yawww zaten dısımm kasınıyoo kaydirigubbakcemile3 aman neyse yarın sabah 8 kata kadar 4 kez ınıp cıksam 1 saat yurusem azda vede halı ıle debelenenerk bıcımsız harekelerıme yenılerını eklesemm ee o zaman cezamı cekmıs oluyomm her hallde:asigim:
aboooooooooooooooooo şu tatlının üstüne atlırım olsa ama yyooooooooooooooook izin yok aşuuuuuuuuuuuuuuuureeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeye benden uzak olsun bu yıl acaba diyorum bide onumu yapıp dağıtsam nesifte yaparım ha öle böle deil herkes parmaklarını yer ay nerden öğrendiysem bu kadar güzel yapmayı eeeh genetik sanırım annanem süper eee doğal olarak annemde kapmış ondan ee tabi benn geri kalırmıyım sandalye tepelerinde başlamışım ben mutfaktan çıkmamaya hatta yürümeye başladığında diyor annem her yemeği annemle beraber tekrar etmeye çalışırmışım senin önünde bir minik deneme yanılma malzemesi olurmuş snrada bak bunları kızım yaptı dermişaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3