ben gıttım ıyce dıbe vurdum geldım asure yedım :roflol: napım ama sızde aksamdan berı bı suru mama saydınız benımde nefsım bı yere kadar alla alla yawww zaten dısımm kasınıyoo kaydirigubbakcemile3 aman neyse yarın sabah 8 kata kadar 4 kez ınıp cıksam 1 saat yurusem azda vede halı ıle debelenenerk bıcımsız harekelerıme yenılerını eklesemm ee o zaman cezamı cekmıs oluyomm her hallde:asigim:
aboooooooooooooooooo şu tatlının üstüne atlırım olsa ama yyooooooooooooooook izin yok aşuuuuuuuuuuuuuuuureeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeye benden uzak olsun bu yıl acaba diyorum bide onumu yapıp dağıtsam nesifte yaparım ha öle böle deil herkes parmaklarını yer ay nerden öğrendiysem bu kadar güzel yapmayı eeeh genetik sanırım annanem süper eee doğal olarak annemde kapmış ondan ee tabi benn geri kalırmıyım sandalye tepelerinde başlamışım ben mutfaktan çıkmamaya hatta yürümeye başladığında diyor annem her yemeği annemle beraber tekrar etmeye çalışırmışım senin önünde bir minik deneme yanılma malzemesi olurmuş snrada bak bunları kızım yaptı dermişaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet evett bılıyodum yalnız olmadıgımı bılıyodumm evet bız senınle ruh ıkızıyız olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile canım ya nerdeydın bende arada kaynadım o kadar da sıktım sabahtan berı dusun kı son yarımsaat ıcınde cok yaramazlık yaptımmm :çok üzgünüm:
leyn bu saat de dısarda kamyoncularla seycıler olur zayıflayalım da takım yemegıne cıkarız hersene gelenksel dıyet gunu yaparız delikafaduldendelikafaduldenhoss gelenksel dıyet gunundede bız yıne kacamak yaparız ya hanı ne demısler fisfisfis horoz zayıflar gozu yemlıktemı kalırdı yoksa buzanın altında okuzmu arıcaktık neydı al ıste tok karın harddıskımede zarar verdııı delikafaduldendelikafadulden
canım beee benım derdım mıgdemle degıl agzımla ben sıkıntıdan ve stresden yeme krızı gecırıyorum hastalıgım bu elım agzım bos durmuyo o yuzden bolee ama sana sozzz yarın bugece aldım kalorıyıı yakıcam bak sozz valla bak yarın ıstersen sorgula ıstersen capraz sorgulatatlımm yazık ettin emeğine valla... mutlaka sebze çorban olsun evde.. canın kalorili şeyler çektiği zaman otur çorbanı çatlayana kadar iç.. sonra ohh be iyki irademe yenilip gidip yememişim diceksin... önemli olan tok hissetmen..
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay çok tatlısın gı araban yokmuydu 163ü takip et diyecektim ama olsun sabah gel iyi bir akıl ama izmirdekilere duyurulur şirinyerde buluşalaım hahaha:sm_cool::sm_cool:
saat tam 8:30du bilgisayar açıldı ama yeni kendime geldim günaydın
esime demislerki, eger zayiflamak icin istiyorsa baska cay verelim yag yakici fln ..
esimde ben illa entschlacungstee dedigim icin hayir demisakannehir
hep sizin yüzünüzden :)
adüüüüüüüüüüühahahah bu ne muhabbet yha gülmekten öldüm :)))
yarin bütün gün ugrayamicamm ..
yiyeceklerimi simdiden yazayim aklinialirimsmile
sabah
puf böregi yanina mercimek köftesi
ögle
sütlac
bonfile
ve patates kizartmasi.
aksam
yemek yok
kadayif tatlisi yicem :))))))))
haha bu da benden size haftasonu jesti olsun :jeyyar::roflol::)))))))))))
öptümmmmmmmm
evet hep sızın yuzunuzden okadar yok kacamk ayaptım yok yedım ıcıtım dedınızkıı al ıstee dun aksam yaptıgım kacamak bana agır patladı al ıste 75.6 gozukuyo tartııı ama ellerım fılan bole acıyoo odemmı tutum acaba bıde ben bu 5i 1 yerdelı lıpton cayını kullnamya basladım ondanmı oldu acaba cunku ben daha oncede aktardan aldıgım 5i1 yerde de aynı seyı yapmıstı bana bende az once lahana corbası hazırladımm
adüüüüüüüüüüüklava:
dün başımıza gelenleri biliyon di mi
hapimiz yandık vallaalsanaalsanasmile
yaa bu kaçamakları yazmasak mı,sansür uygulasak?sırnaşık şey:roflol:
pöffffffffffff ne kötü yaa:çok üzgünüm:
toplanmamız lazım hayatım
hadi bugün düzeltelim bazı şeylerihihoyyytkaydirigubbakcemile2
şişşşşttt noluyonuz be bana noluyor niye cozuttuk bakayım bende 1 kadeh şarabı devirdim az önce.
haftasonu normalin üsütne çıkmayın pazartesi herkes gıdım gıdım yiyecek bende dahil
ayyy silkelenelim ayol
bende emoş gibi tartıya kızanlardanım ama kızmak bize daha çok artı getiriyor
bole oturcan bu satte guzel bı kahve yanında sıgara kı gece mutlaka evde sıgara kalmamalı kıı evde yarım sıgara aranmalıı kız kıza sabaha kadar dedıkodu yapmakkk ay ben unıversıte gunlerımı ozledım
kızlar şaka yapmıyorum bu topice girince karnım acıkıyoo canım yazdığınız yiceklerden çekiyo... neden böyle yapıyosunuz...bu hafta veremedim ne demek.. bu hafta veremezseniz önümüzdeki hafta verirsinz.. hiç bir yemek yazın düşük belli kot giyip üstünede daracık badinizi çekip salınmaktan daha güzel olamaz... hadi bakimm kendinize gelin.. yicek adı kullanmayı yasaklıyorum size:)))) sadece yediklerinizi yazın hayal ettiklerinizi değil:)) beni kovalıcaksınız bu topicden biliyorum:)))
ayyy çok güldüm ya bencede bu kiloyla batıracaz gurubu biz anca sondan birinci oluruz bu gidişle en şişko gurup olarakta naparız bilemiyorum bu arada 10 gibiydi kahvaltı ettim ne kadar sofraya oturmayacağım dediysemde neyse ama çok yemedim kız çok uzak sayılmayuz biz otogardan 163e bizim duraktasın şirinyer lisesinin orada in gel kahveyi ben yaparum boool köpüklü sade bir kahve yanına keyf sigarası üstüne fal sabahı buluruz herhaldeboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?