Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

tatlımm yazık ettin emeğine valla... mutlaka sebze çorban olsun evde.. canın kalorili şeyler çektiği zaman otur çorbanı çatlayana kadar iç.. sonra ohh be iyki irademe yenilip gidip yememişim diceksin... önemli olan tok hissetmen..

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay çok tatlısın gı araban yokmuydu 163ü takip et diyecektim ama olsun sabah gel iyi bir akıl ama izmirdekilere duyurulur şirinyerde buluşalaım hahaha:sm_cool::sm_cool:

canım beee benım derdım mıgdemle degıl agzımla ben sıkıntıdan ve stresden yeme krızı gecırıyorum hastalıgım bu elım agzım bos durmuyo o yuzden bolee ama sana sozzz yarın bugece aldım kalorıyıı yakıcam bak sozz valla bak yarın ıstersen sorgula ıstersen capraz sorgula

hesırnaşık şey arabam var sırnaşık şeyolmamı ben dıyom hadımım hatun dıyo kac cocun vardelikafaduldendelikafadulden kız ben ısssız kaldım bu yuzden depresyona gırdım bu kıloalrı buna borcluyum dıyom sen araban yokmu dıyon abooo hem olsada gelememmkıı ben sımdı sızden cok uzaklardayım

hahahah bu ne muhabbet yha gülmekten öldüm :)))

yarin bütün gün ugrayamicamm ..
yiyeceklerimi simdiden yazayim aklinialirimsmile

sabah
puf böregi yanina mercimek köftesi

ögle
sütlac
bonfile
ve patates kizartmasi.

aksam
yemek yok
kadayif tatlisi yicem :))))))))

haha bu da benden size haftasonu jesti olsun :jeyyar::roflol::)))))))))))

öptümmmmmmmm

gunaydın sekerlerım ben uyandımmm hadı bakalım gecenın acısını cıkarmayaaa once acık bı acılayım ama

yatma yatma kalk enerjini kullan metabolizman çalışsın kahvaltıdan kalktım kahve içeceğim şimdi

kizlar geldim :)

günaydin.

ben su entschlackungs tee denen seyi aldim.
üzerinde zayiflamayla ilgili bisiler yazmiyor.
eczaneye taze hazirlattim.
dün aksam geldi ama icmedim daha.
böbrek icin yararli yaziyor.
iccem artikk
zarari yoktur :)
ödem attiriyor diyor birde.
vücudu ödem yapanlar hemen alsinn
3.90 € ödedim.

esime demislerki, eger zayiflamak icin istiyorsa baska cay verelim yag yakici fln ..
esimde ben illa entschlacungstee dedigim icin hayir demisakannehir
hep sizin yüzünüzden :)

esime demislerki, eger zayiflamak icin istiyorsa baska cay verelim yag yakici fln ..
esimde ben illa entschlacungstee dedigim icin hayir demisakannehir
hep sizin yüzünüzden :)

evet hep sızın yuzunuzden okadar yok kacamk ayaptım yok yedım ıcıtım dedınızkıı al ıstee dun aksam yaptıgım kacamak bana agır patladı al ıste 75.6 gozukuyo tartııı ama ellerım fılan bole acıyoo odemmı tutum acaba bıde ben bu 5i 1 yerdelı lıpton cayını kullnamya basladım ondanmı oldu acaba cunku ben daha oncede aktardan aldıgım 5i1 yerde de aynı seyı yapmıstı bana bende az once lahana corbası hazırladımm

adüüüüüüüüüüüklava:
dün başımıza gelenleri biliyon di mi
hapimiz yandık vallaalsanaalsanasmile
yaa bu kaçamakları yazmasak mı,sansür uygulasak?sırnaşık şey:roflol:

pöffffffffffff ne kötü yaa:çok üzgünüm:
toplanmamız lazım hayatım
hadi bugün düzeltelim bazı şeylerihihoyyytkaydirigubbakcemile2

EVET HEMDE COK ACILINDEN SINIRDEN OFKEDEN KUDURUYOM RESMEN OYSA DUN NE KADAR MUTLUYDUM NESELIYDIMM BIDE REGLIM YAKLASTIIbilmiyorumkismile

ohooo. haftasonu yersek pazartesiye1 kilo alırızz kaptan. ben karar verdim sadece tartıldığımda 1 kilo verince 1 tane canımın çektiği bişey yicem. 2 kilo verirsem 2 tane :) tabi perşembeye kadar tartılmayacağım için şimdilik kaçamak yapamıyorum.

ay kızlar canımın çektiği ne varsa sayıp döktünüz, sarmalar, kısırlar, köfteler, şaraplar, sigaralar...
akannehir

sana katılıyorum maeves. zayıflama takımıyız sanıyordum.

ben en şişko grup olmak istemiyorum. zaten okulda, spordaen şişko benim. ben artık en zayıf halimi bulmak istiyorum :hooray:

kahvaltı menüm:

1,5 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
4 zaytin
biraz peynir
domates und kırmızı biber
ve tabiki çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…