Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar buarada benım kullanıcı adım degıstı ORKUNEGE artık FATOTT
iyi ki söyledin kısskaydirigubbakcemile5
sakın yeme zalimilmaz:
bak dün pişman olduk hepimiz:gitme:
amaaa çok sevindim kilona süpersin...:lepi:
senden bari yüzümüz gülsün hadi bakalım:dance:

sigara içme lemmmmm:mymeka:

kas yapmışsındır sende :roflol: :roflol: :roflol:

fisfisfis
ben de valla
olsa rahatlıcam
psikolojik olarak çok etkiliyo beni yaabilmiyorumkismile
aşırı yeme isteği oluyıo ooff:kedi::sinifsinif:mafoldumbenboshayallersmile

evet ya resmen kurt kadın oldummm yemek olayı zaten dun geceden berı hıc solemıyorum yanııı 3 4 gun kaldıı olsamda kurtulsam
:1no2:

merhaba güzel çıtır arkadaşlarrr
nasılsınız bakim.bizim asıl yarışma dün başladı dimi....kızlar hafta sonu diye sakın kaçırmayın haa ona göree.

merhaba güzel çıtır arkadaşlarrr
nasılsınız bakim.bizim asıl yarışma dün başladı dimi....kızlar hafta sonu diye sakın kaçırmayın haa ona göree.

akannehir:sinifsinif::sinifsinif::gitme:mafoldumben:çok üzgünüm::a015:
geç kaldınmafoldumben
valla ben de regl psikolojisindeyim çok kötü yaasenağlama

akannehir:sinifsinif::sinifsinif::gitme:mafoldumben:çok üzgünüm::a015:
geç kaldınmafoldumben
valla ben de regl psikolojisindeyim çok kötü yaasenağlama

canım benım yaa buaralar bız bırbırımıze saralım en ıyısııı korler sagırlar bıbırını agırlar ha ne dersın

iyi geceler kızlar nasılsınız bakayım nasıl gidiyor rejiminizzemuszemus
maesef anca girebildim
şimcikkk

haftasonu malum evdeyim ve normal kahvaltı yaptım( nesfit yok yani)
öğlen birşey yemedim -------
akşam yemekten az yedim ve ekmek yokkkkkkkkk
yemekten sonra 1 bardak portakal suyu içtim ilaç alıyorum o yüzden vitamin niyetine
bu kadarcıkkkkkkkkkkkkkk
yalnnız rgl olucam ve acayip şekilde canım çikolata istiyorrrr ayrıca şimdiden bi şişlik var üstümde
mirmirmirmir

hahahaaaaaaaa
nalan sende mi?:roflol::roflol:
biz bu hafta yanmışız valla...:sinifsinif:bilmiyorumkismile
pöfffff en geç pazartsi üztümden atıcam bu psikolojiyi yoksa emeklerim boşa gidecek yazık...boshayallersmile
hem geyiğe niye uğramıyon kıss nalan?kaydirigubbakcemileolumunekankayizsmile

günaydın fatot ben de kararlar aldımkaydirigubbakcemile5
valla bu psikolojiyi yeneceğim yoksa o beni yenecek:sinifsinif:
emeklerime yazık olacakmafoldumben
bugün toparlanıyorum kararlıyım:dance:
sabah kahvaltımı ettim,dikkat ettim abartmadım:1rolleyes:
bugün bu şekilde devam edicem
birazdan evi temizlemeye girişicem,sonra yürüyşe çıkıcam mutlaka kaç gündür onu da bırakmıştımhihoyyytkaydirigubbakcemile2
hadi kızlar hedefimizden vageçmeyelim,başladık yarım kalmasın noolur:çok üzgünüm:

her şey kafada bitiyo bi kere daha anladım...dün gece yatarken büyük pimanlıklarla yattım:çok üzgünüm:...dedim ki emine ne güzel gidiyodun kendine gellmaz:,her gün huzurlu mutlu yatarken şimdi derin pişmanlıkla yatıyosun...sabah kalktığımda da azimle kalktımhihoyyyt...hadi bakalım allah güç versin hepimize:Saruboceqlumunekankayizsmile

evet canım cok haklısın bende butun gece cok pısman oldum gece ruyama gırdı hatta dun sabah ezanında uyandım dedımkı yaz gelıyo sen hala sısman kalıcaksın hala uzun sıyah vs gıyceksın hala gobegınden utanıcaksın vs gıbı seyler gectı aklımdan ve ben dun sabah ezanında cok buyuk yemın ettım kendımı bu hafta hıc bısey yemıyecegım lahana corbası yaptım kendıme 1 hafta yeter bu corba ve arada mandalın portakal elma harıcınde bısey yemıyecegım bıde egzersı planı hazırlıcam bıde gunluk 3 lıtre mutlaka su ıcıcem bırazdan planımı apar paylasırım sızınlede ama cok cokkk kızgınım kendıme

bu arada arkadaslar burada ole guzel mamaları yazmayalım lutfen bakın butun hafta sonumuz mafolduuukötükedihüso

selam canlar bengeldim
akşam yemeği olarak balık buğulama+salata yedim
normal düzenime dönüyorum yavaş yavaş şükür...
hadi bakalım iyi haberlerinizi bekliyorum

selam canlar bengeldim
akşam yemeği olarak balık buğulama+salata yedim
normal düzenime dönüyorum yavaş yavaş şükür...
hadi bakalım iyi haberlerinizi bekliyorum

canım bende duzelmeye basladım boshayallersmilebugun hıc bısey yemedım nerdeyse yarım kızarmıs ekmek ve lahana corbası bol su ıle ıdare edıyomboshayallersmile dedım ya kendıme ceza verdım klava:ve bu hafta ıcın yemın ettım kesınlıkle kacamak yok 74 gormek ıstıyorum cuma gunu hergun bole yapıcam ama acım dıyede yatmıycam oturmıycam bu sozumu bugun tutugum ıcınkendıme sac boyası aldımdelikafadulden yarın boyıycam fındık kahvesı aldım sızce nasıl bı renk kızlar bı kac ay zayıflayna kadar bole sonra rofle yaptırcammm:lepi: bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…