iyi ki söyledin kısskaydirigubbakcemile5kızlar buarada benım kullanıcı adım degıstı ORKUNEGE artık FATOTT
sakın yeme zalimifatoooot gııııııııııı neeeeeediyon özledim ay sizi sinirden giremedim pek netede tickerime da dikkatinizi çekerim çok şık duruyor bekleyemedim günü 92den 87.5 oldum innnşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşaaaaaaaaaaallllah bizim gurubu birinci edeceğiz ee siz neler yapıyorsunuz birazdan portakal yicem canım çok kötü börek istiyor 2 tepsi pişiyor şu an fırında ayyyyy nasıl koktu çinden gelmişler bunlar kesin kes
ayy cimcime kizz ne güzel egzersiz yapiyorsun..
bende bugün 100 defa kolumu kül tablasina uzatip geri cektim hahahayyyy :roflol:
pregant ayh allah iyiligini versinnnn :)) güldürdün beni
und kelimesini okurken hönkk oldum:)))
ayy cimcime kizz ne güzel egzersiz yapiyorsun..
bende bugün 100 defa kolumu kül tablasina uzatip geri cektim hahahayyyy :roflol:
pregant ayh allah iyiligini versinnnn :)) güldürdün beni
und kelimesini okurken hönkk oldum:)))
su reglı bı olsam kızlar ayy kudurdum resmennn benn:bbo:
ben de valla
olsa rahatlıcam
psikolojik olarak çok etkiliyo beni yaabilmiyorumkismile
aşırı yeme isteği oluyıo ooff:kedi::sinifsinif:mafoldumbenboshayallersmile
merhaba güzel çıtır arkadaşlarrr
nasılsınız bakim.bizim asıl yarışma dün başladı dimi....kızlar hafta sonu diye sakın kaçırmayın haa ona göree.
merhaba güzel çıtır arkadaşlarrr
nasılsınız bakim.bizim asıl yarışma dün başladı dimi....kızlar hafta sonu diye sakın kaçırmayın haa ona göree.
akannehir:sinifsinif::sinifsinif::gitme:mafoldumben:çok üzgünüm::a015:
geç kaldınmafoldumben
valla ben de regl psikolojisindeyim çok kötü yaasenağlama
günaydın fatot ben de kararlar aldımkaydirigubbakcemile5
valla bu psikolojiyi yeneceğim yoksa o beni yenecek:sinifsinif:
emeklerime yazık olacakmafoldumben
bugün toparlanıyorum kararlıyım:dance:
sabah kahvaltımı ettim,dikkat ettim abartmadım:1rolleyes:
bugün bu şekilde devam edicem
birazdan evi temizlemeye girişicem,sonra yürüyşe çıkıcam mutlaka kaç gündür onu da bırakmıştımhihoyyytkaydirigubbakcemile2
hadi kızlar hedefimizden vageçmeyelim,başladık yarım kalmasın noolur:çok üzgünüm:
her şey kafada bitiyo bi kere daha anladım...dün gece yatarken büyük pimanlıklarla yattım:çok üzgünüm:...dedim ki emine ne güzel gidiyodun kendine gellmaz:,her gün huzurlu mutlu yatarken şimdi derin pişmanlıkla yatıyosun...sabah kalktığımda da azimle kalktımhihoyyyt...hadi bakalım allah güç versin hepimize:Saruboceq lumunekankayizsmile
selam canlar bengeldim
akşam yemeği olarak balık buğulama+salata yedim
normal düzenime dönüyorum yavaş yavaş şükür...
hadi bakalım iyi haberlerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?