Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım
- Konu Sahibi seaBahAR
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı? I
ilkerim72
Ziyaretçi
Oooo kimsecikler gelmemiş bugün delikafadulden
6. olmuşuz kızlar bu uyarı işi işe yariicak galiba sonuncu olmamışız kaydirigubbakcemile2
Julyetim geç de olsa doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu sağlıklı yıllara, inşallah seneye doğum gününü bebişin ve kocişinle beraber kutlarsınız a.s.
Bugün yediklerim sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek
Öğle 5 kaşık kereviz yemeği 1 kase yoğurt
İkindide 1 portakal ve akşama da barbunya yemeyi planlıyorum...
6. olmuşuz kızlar bu uyarı işi işe yariicak galiba sonuncu olmamışız kaydirigubbakcemile2
Julyetim geç de olsa doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu sağlıklı yıllara, inşallah seneye doğum gününü bebişin ve kocişinle beraber kutlarsınız a.s.
Bugün yediklerim sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek
Öğle 5 kaşık kereviz yemeği 1 kase yoğurt
İkindide 1 portakal ve akşama da barbunya yemeyi planlıyorum...
Arkadaşlarım merhaba, uzun zamandır sizden ayrı kaldım. Hepinizin yeni yılı kutlu olsun, julietcim senin yaş gününde kutlu olsun. Umarım bu sefer müjdeli haberi almıştır...
Ben bu hafta sonu biraz kaçırdım... ama ama hemen toparlıyorum, merak etmiyorum.
4. takıma da selammmm
Ben bu hafta sonu biraz kaçırdım... ama ama hemen toparlıyorum, merak etmiyorum.
4. takıma da selammmm
- 27 Haziran 2008
- 3.190
- 329
- 373
mrb arkadaşlar..kimseden pek ses çıkmamış bugün.... neyse ben hemen yediklerimi yazayım ve kaçayım
sabah:2 kepek ekmek üstüne peynir..4 zeytin..1 salatalık..1 meyveli şekersiz çay
ara:1 fincan şekersiz kahve
öğle:1 tane ızgara tavuk göğsü..1 haşlama patates..1 küçük kase salata 1 dilim kepek ekmek..
sabah:2 kepek ekmek üstüne peynir..4 zeytin..1 salatalık..1 meyveli şekersiz çay
ara:1 fincan şekersiz kahve
öğle:1 tane ızgara tavuk göğsü..1 haşlama patates..1 küçük kase salata 1 dilim kepek ekmek..
kızlar
hafta sonu kocamın yanına gittim izmire :sm_cool:
bugün üzgünüm biraz tabi senağlama
tam alışıyorum:dance: sonra tekrar ayrılıyorum kocişimden :çok üzgünüm:
napalım biraz daha dişimi sıkcam artık
hafta sonu yemekleri biraz fazla kaçırdım ama yasakkelime
cumaya kadar toparlarım inşallah sositososito
hafta sonu kocamın yanına gittim izmire :sm_cool:
bugün üzgünüm biraz tabi senağlama
tam alışıyorum:dance: sonra tekrar ayrılıyorum kocişimden :çok üzgünüm:
napalım biraz daha dişimi sıkcam artık
hafta sonu yemekleri biraz fazla kaçırdım ama yasakkelime
cumaya kadar toparlarım inşallah sositososito
7 takım bügün bize hiç pas vermiyo adam yerine koyup bi cevap yazan yok sağolun kıslar ya,
july özellikler...
canım hafta sonu buralarda pek kimse olmuyo yasakkelime o yüzden kimse yazmamıştır :teselli:
günaydınnna.s.mirmirmirmirçok uykum var.....
benimde uykum sirseri mirmirmirmir
esneyip durma yanımda :mymeka: