Tşkler cnm opuyorumnanaktanmedusa takımdasın hadi bakalım tam gaz diyetttttkaydirigubbakcemile2
hoşgeldin medusacım aramızaopuyorumnanaktan
pregant ben sabahları okula gidince 1 fincen form çayı içiyorum
evde de 5i bi yerde içiyorum genelde
bak şu anda da içiyorum mesela
öğlen yemeğimi yedim
1,5dilim kadar tam buğ. ekmeği
5-6 kaşık kapuska(bulgurluydu)
lahana b.lahansı ve küçük yarım patates haşlamacokacimcoook
sanki çok yedim gibi geldi ama kendimi çok tok hissediyorum şu anhihoyyyt
senin spor salonu işi iyiymiş ben salona gidemiyorum ama her gün dışarda yürüdümkaydirigubbakcemile2 sadece 2 gün önce çıkamadım-tatlicadiarzu-
bugün de üşeniyorum ama stepperım var onla yürürüm bugün dehihoyyyt
akşam da dediğim gibi egzersizler yaparımkaydirigubbakcemile2
oohh hadi bakalım inşallah yarın tartıda beni sevindirecek bi rakam görürüm:dancelumunekankayizsmile
he ben sımdı tv nın yanıan gıdıyom su yemekyetızde delı bı adam var aman kızlar bekarlaar ozellıkle bu tıp adamlardan kacın omur yıyıcı bu olsa gerekkk anam anam dıım ben sızeeee ıgggggg neydı adı hakannn
bu arada dun kendıme cok sık beyaz bı gomlek aldımmm dusunun beyazz dıyommmm:jeyyar::jeyyar:: artık kılolarımı saklamak ıcın sıyah gıymek ıstemıyom zaten ne varsa dolapta sıyah olan atcam kızlar bakın gorun ahanda subat bası ılk partıyı atıcam 14 subattada sacıma rofle yaptırcam en havalısından hesaplarıma gore bu tarıklere yakın 60 ları gormemm lazımm optum canlarr:dance:
işalla görürsün canım. 5i 1 yerde nedir ki?
işalla görürsün canım. 5i 1 yerde nedir ki?
kızlar bir anne bebek dergisinde metabolizma hızlandırıcı çorba tarifi var. haftada 2 gün akşam içiyosun garantiliymiş. diyetisyenler yazmışlar. isteyen olursa yazarım.
o hakan daha önce varmısın yokmusuna katıldı, ardından ahmet çakarın yarışmasına. şimdi de yemekteyize...
ben de dün yemiştim hem de pilavlabilmiyorumkismile:kedi:bı kase kuru fasulye yedım kızlar ekmeksızz baskada yemıcem bugun
grubun yüz karasıyım bu günlerde yılbaşından beri feci kilo alışı yaptım takip edemedim alanlar oldumuki?? belkide ödem vardır diyorum ama böle deyip kendimi kandırmakta istemiyorum 92 olmuşum gözlerime inanamadım çok yiyorum şu günlerde kendimi tutamıyorum ama süt yoğurt maden suyu meyve salatalık gibi aparatflerle geçiştiriyorum offf 2011 yılına 55 veya 52 ile girmek istiyorum tabi başaracağım bunu inanıyorum kendime bugün böle yarı bakmışsın vermişimdir neyse kilo bildirimi olsun şimdiden yarın belki giremeyebilirm babamın teyzesi pazardan beri yoğun bakımda yatıyor bir sürüde hastalığı var zaten ama insanın içi gidiyor işte allahım çok karışığım ya her an o ürkütücü haber gelecekmiş gibi tedirginim gerçi bekleniyor artık 90 küsur yaşında ama yinede korkuyorum ama ya boshayallersmile
canım 5i 1 erde çay var yaa hiç duymadın mı?
aktarlarda satılıyo,yağ yakıcı,iştah kapatıcı,metabolizma hızlandırıcı gibi etkileri olan 5 çeşit otu demleyip içiyosunolumunekankayizsmile
bana ankaradayken kardeşim almmıştı içmiyodum
artık içiyom valla
inşallah fayda görürüz yaa:dance:kaydirigubbakcemile2
az bahsetsene nasılmış merak ettimdelikafaduldenolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
bı kase kuru fasulye yedım kızlar ekmeksızz baskada yemıcem bugun
afiyet olsun. ben bir kase çorba,6 köfte yedim. bir de yağsız salata
sanada afıyet olsun tatlımmm
eee artık su saatten sonra bısey yemeyelım olurmuu ama sana cayyaparım bakkk fakat sımdı cıkcammm gelınce yaparım artıkkk kursa gıtcemdee 9 da gelırımm
bu arada sabah 1 portakal 2 dilim ekmek biraz peynir yedim öğlen ne yerim daha karar veremedim daha yeni kaltığım için sofradan öğle dediğim 5-6 olur gece 3-4 gibi yattığımızdan akşamda çok acıkır meyve idare etmezse yoğurt yiyorum
arkadaşlar bende haftanın 3 günü stepe gidiyorum bu haftda stebin olmadığı günler yürüyüş yapmayada başladım.kızlar benm tek vazgeçemediğim şeker.atmadan çay içemiyorum yaçtatlandırıcı katsam olurmuu acaba.
kendimi 10 günde bir ödüllendirmeyi düşünüyorum ama kilo vermem iyi giderse şubata kadar 69 olmam lazm ilk hedefim bu çünküü.
hayddiiiiiiiiiiiiii kızlr mücadeleye devam.
diğer grubların yazılarına da göz atıyorum da belliki bayağı çekişmeli olacak bu yarışş onlarda hırslıı ama sanki biz daha azimliyiz ve kararlı....su uyur düşman uyumaz kızlar bunu unutmayın lider olacaz vede güzel seksiiii bayanlar olucaz hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
arkadaşalrrrr
kız çok az yiyorsun dikkat et kendinecanlarim k.bakmayin oglum hasta günler biraz yogun geciyor..
gündüz pek paylasimda bulunamiyorum.
hemen kahvaltimi yazayim size
1 kase nesfit..
öglen bir elma yerim
aksamda bisi yemem.
öpüyorum gocemen
tamam canım önceden bilgilendirdiğin için teşekkür ederimsabah geç kalktım ben normal kahvaltı yapıyorum kızlar .. bi kere yazım her sabah benzerdir çünkü .. peynir zeytin tulum peyniri krem peynir bal tereyağı fındık ezmesi helva domates salatalık gibi işte .. ama götürmüyorum yani az az yerim sabahları çok yiyemiyorum zaten.. az da ekmek yedim ama hepsinden çok az yedim kahvaltı tepsimde bunlar var çünkü 1.5 yaşında kızıma da yedirmeye çalışıyorum o da nerdeyse hiç yemiyo.. zaten bebişler olmasa hiç birini almıcam olmayınca da yemicem ama bebişler için almak ve pişirmek zorundayız malum .. buzdolabında olunca da hiç yememek zor gerçekten ben de az yemeye çalışıcam bi de kızartma ve tatlı ve çikolata yemezsem kilo veririm zaten diyorum bakalım .. artı yeşil çay içtim birazdan taze meyve suyu ile kek yiyeceğim bi dilim akşam ne yerim bilmiyorum ..buraya da yazamıcam gibi.. akşam eşim gelince yemek yeiyip hemen çıkıcaz .. yarın sabah hastanede olucam tiroidimde nodül var demiştim.. yarın da giremeyebilirim duyurulur ayçin cim.. kilom da aynı zaten cnm ..:umursamaz:
uğrarız tabiki doracım.slm kızlar. bizde sizler gibi yeni takım açtık. sık sık bizide ziyeret ederseniz sevinir bir yeşil çay ikram ederiz:içelim:
hadi hayırlı zayıflamalar diliyorum:1hug:a.s.
olurrr hangi siteden isityorsan oradan yükle ama seksü bişeyler olsun ki gaza daha çabuk gelKaptancım bu kılo cızelgemı ben baska sıtedende alabılırmıyım benı ıfade edenını ben bı turlu bulamadım yahuuu ben baska ısterım ısterımde ısterımm
METABOLİZMA HIZLANDIRICI ÇORBA
bu çorba kilo yönetimimizde oluşacak duraksamaları hızla düzene sokar. bu çorba uzman diyetisyen selahattin dönmez ve diyetisyen didem beşeriklinin kendi bilimsel deneyimleriyle hazırlanmış ve %100 sonuç vermiş. bu çorbayı haftada iki gün akşam öğününde 1 dilim ekmekle yememiz lazımmış. içerdiği farklı renkteki sebzelerin birbiriyle olan lezzetli etkileşimi kaygılarımızı ortadan kaldırarak kilo vermemizi sağlayacakmış.
tarifi:
-2 orta boy kabak
-1 orta boy domates
-1 ortaboytatlı kırmızı biber
-1 küçük boy kuru soğan
-1/2 demet maydonoz
-1 yemek kaşığı sıvı yağ
tüm malzemeleri sevdiğiniz kıvama göre suyla düdüklü tencerede pişirin. soğumaya yakın 1/2 demet taze naneyle blenderden geçirip afiyetle yeyin.
alınıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?