Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

medusa takımdasın hadi bakalım tam gaz diyetttttkaydirigubbakcemile2
Tşkler cnm opuyorumnanaktan
hoşgeldin medusacım aramızaopuyorumnanaktan

Hoşbuldum tatlımm aklinialirimsmile

Bende yazayım hemen kızlar bugün sınav vardı sabah iyi kahvaltı yapmam gerekiyordu o yüzden haşlanmış yumurta bir dilim kepek ekmek biraz peynir ve az şekerli çay içtim(şekersiz içemiorumbilmiyorumkismile)

Öğlen patates salatası yedim biraz çayla yine,şimdi canım bişey istemiyo bakalım artık akşam ne yerim.Şu sınavlar bitse de doğru düzgün diyet yapabilsem boshayallersmile

işalla görürsün canım. 5i 1 yerde nedir ki?

he ben sımdı tv nın yanıan gıdıyom su yemekyetızde delı bı adam var aman kızlar bekarlaar ozellıkle bu tıp adamlardan kacın omur yıyıcı bu olsa gerekkk anam anam dıım ben sızeeee ıgggggg neydı adı hakannn

bu arada dun kendıme cok sık beyaz bı gomlek aldımmm dusunun beyazz dıyommmm:jeyyar::jeyyar:: artık kılolarımı saklamak ıcın sıyah gıymek ıstemıyom zaten ne varsa dolapta sıyah olan atcam kızlar bakın gorun ahanda subat bası ılk partıyı atıcam 14 subattada sacıma rofle yaptırcam en havalısından hesaplarıma gore bu tarıklere yakın 60 ları gormemm lazımm optum canlarr:dance:

kızlar bir anne bebek dergisinde metabolizma hızlandırıcı çorba tarifi var. haftada 2 gün akşam içiyosun garantiliymiş. diyetisyenler yazmışlar. isteyen olursa yazarım.

o hakan daha önce varmısın yokmusuna katıldı, ardından ahmet çakarın yarışmasına. şimdi de yemekteyize...

canım 5i 1 erde çay var yaa hiç duymadın mı?
aktarlarda satılıyo,yağ yakıcı,iştah kapatıcı,metabolizma hızlandırıcı gibi etkileri olan 5 çeşit otu demleyip içiyosunolumunekankayizsmile
bana ankaradayken kardeşim almmıştı içmiyodum
artık içiyom valla
inşallah fayda görürüz yaa:dance:kaydirigubbakcemile2

kızlar bir anne bebek dergisinde metabolizma hızlandırıcı çorba tarifi var. haftada 2 gün akşam içiyosun garantiliymiş. diyetisyenler yazmışlar. isteyen olursa yazarım.

az bahsetsene nasılmış merak ettimdelikafaduldenolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

grubun yüz karasıyım bu günlerde yılbaşından beri feci kilo alışı yaptım takip edemedim alanlar oldumuki?? belkide ödem vardır diyorum ama böle deyip kendimi kandırmakta istemiyorum 92 olmuşum gözlerime inanamadım çok yiyorum şu günlerde kendimi tutamıyorum ama süt yoğurt maden suyu meyve salatalık gibi aparatflerle geçiştiriyorum offf 2011 yılına 55 veya 52 ile girmek istiyorum tabi başaracağım bunu inanıyorum kendime bugün böle yarı bakmışsın vermişimdir neyse kilo bildirimi olsun şimdiden yarın belki giremeyebilirm babamın teyzesi pazardan beri yoğun bakımda yatıyor bir sürüde hastalığı var zaten ama insanın içi gidiyor işte allahım çok karışığım ya her an o ürkütücü haber gelecekmiş gibi tedirginim gerçi bekleniyor artık 90 küsur yaşında ama yinede korkuyorum ama ya boshayallersmile

bı kase kuru fasulye yedım kızlar ekmeksızz baskada yemıcem bugun
ben de dün yemiştim hem de pilavlabilmiyorumkismile:kedi:
ama akşam bi şey yemedim gibi...
1 saate yakında yürüdümhihoyyyt

off çok geçmiş olsun canım yaş kaç olursa olsun insan üzülüyor...can bu sonuçta yaş önemli değil...ne denir ki allah hayırlısını versin:teselli:

ben geçen sene oğlumu emzirirken 84 kiloydum-tatlicadiarzu-çok çok kötü günlerdi resmen depresyondaydımmafoldumbendüşün her gün okula gidiyodum ve rezil bi haldeydim giyecek hiç bir şeyim olmuyordu ben de kendimi salmıştım...baya bunalım yaniboshayallersmile
20 kilodan falz vermem lazım diyordum o kadar çok geliyordu ki gözüme:çok üzgünüm:
ama ne oldu bak epey yaklaştım:dance:daha da başarıcam inşallah:lepi:
ilk hedefim 80lerden kurtulmaktı...79 olunca nasıl sevinmiştim anlatamam...bayanssulusmile
sonradura dura 72-73 lere indimguclubacismile
en son geçen cuma tartıldıımda da 69 olmuştum:teytey:
amacım doğum günüme yani 10 marta kadar 62-63 olmak
ama ilk hedefim sömestra kadar 66kaydirigubbakcemile2
olacak inşallah canım hiç moralin bozulmasın
kendine ufak ufak hedefler belirle...başardıkça insanın morali yükseliyor,daha çok hırslanıyorkaydirigubbakcemile5
hadi bakalım hep beraber inşallaholumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

peki işe yarıyormu sence

gecmıs olsun canım stres kılo aldırıyo daha cok yıyosun dıkkat et canım hepımız bı gun geldıgımız gıbı donucez o yuzden kendıne ve aılene destek olmalısınnn

cok yıyenler ancak omurlerınden yerler omurlerınden yıyenlerınde sonu olumdur dıye bı yazı okumustum gecenlerde bunu aklınızın bı kosesınde tutun yemek cıvarlarından gcerken faydasını goreceksınızz 92 ısen yılbasından buyana eger gunde 6000 kalorılık fılan beslenmelısınkı 2 kılo almalısın bencee odemden zıyade bagırsaklarını bosalt buna lavman denıyodu galıba dımı kaptanımmm ve su ıc sabha kalkıncada mutlaka elma sırkelıı suuu ıckıııı bagırsakların duzenlı calısınn hadı bakalım canımm senı bu yıl zayıflatalım olmadı en az 75 olmanı garantılıyorummm

yokmu dusurennn:)))))

hım banada 59 gostertecek bırılerı lazımm ama

afiyet olsun. ben bir kase çorba,6 köfte yedim. bir de yağsız salata

sanada afıyet olsun tatlımmm
eee artık su saatten sonra bısey yemeyelım olurmuu ama sana cayyaparım bakkk fakat sımdı cıkcammm gelınce yaparım artıkkk kursa gıtcemdee 9 da gelırımm

METABOLıZMA HIZLANDIRICI ÇORBA

bu çorba kilo yönetimimizde oluşacak duraksamaları hızla düzene sokar. bu çorba uzman diyetisyen selahattin dönmez ve diyetisyen didem beşeriklinin kendi bilimsel deneyimleriyle hazırlanmış ve %100 sonuç vermiş. bu çorbayı haftada iki gün akşam öğününde 1 dilim ekmekle yememiz lazımmış. içerdiği farklı renkteki sebzelerin birbiriyle olan lezzetli etkileşimi kaygılarımızı ortadan kaldırarak kilo vermemizi sağlayacakmış.
tarifi:
-2 orta boy kabak
-1 orta boy domates
-1 ortaboytatlı kırmızı biber
-1 küçük boy kuru soğan
-1/2 demet maydonoz
-1 yemek kaşığı sıvı yağ

tüm malzemeleri sevdiğiniz kıvama göre suyla düdüklü tencerede pişirin. soğumaya yakın 1/2 demet taze naneyle blenderden geçirip afiyetle yeyin.

alıntıdır

Son düzenleme:
sanada afıyet olsun tatlımmm
eee artık su saatten sonra bısey yemeyelım olurmuu ama sana cayyaparım bakkk fakat sımdı cıkcammm gelınce yaparım artıkkk kursa gıtcemdee 9 da gelırımm

olur canım. doydum zaten üstüne de 1 limonlu maden suyu devirdim. :içelim:

kızlar ayrıca diyette her öğün sebze yemek halsizlik, saç dökülmesi ve dikkat eksikliğine yol açıyormuş. kilo verme süreci 3-5 hafta sonra duraksamaya girermiş.

doğrusu öğle öğününde sebze, yoğurt, ekmek ve salata, akşam öğününde de avuç içi kadar ızgara balık veya tavuk ve ekmek yemekmiş. böylece kilo verimimiz hızlanır ve duraksaması önlenirmiş.

nihayet seni çağıra çağıra getirebildim zalimi.hadi bakalım hedefe kitlenme zamanı

hemde ne seksüüü olacaz ama bizim kocişlerin ağzının suyu akacak:lepi:kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
canlarim k.bakmayin oglum hasta günler biraz yogun geciyor..
gündüz pek paylasimda bulunamiyorum.

hemen kahvaltimi yazayim size

1 kase nesfit..

öglen bir elma yerim

aksamda bisi yemem.

öpüyorum gocemen
kız çok az yiyorsun dikkat et kendine
tamam kilolarda gitsin ama sağlık kalsın be güzelimyasakkelime

tamam canım önceden bilgilendirdiğin için teşekkür ederim
slm kızlar. bizde sizler gibi yeni takım açtık. sık sık bizide ziyeret ederseniz sevinir bir yeşil çay ikram ederiz:içelim:
hadi hayırlı zayıflamalar diliyorum:1hug:a.s.
uğrarız tabiki doracım.
rakip takımımız olun hatta
Kaptancım bu kılo cızelgemı ben baska sıtedende alabılırmıyım benı ıfade edenını ben bı turlu bulamadım yahuuu ben baska ısterım ısterımde ısterımm
olurrr hangi siteden isityorsan oradan yükle ama seksü bişeyler olsun ki gaza daha çabuk gel

hımmmm denemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…