Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ya kızlar acai berry diye doğal bi zayıflama kapsülü var hiç duydunuz mu 2 haftada 10 kilo verdiriyormuş

ben bu zaman kadar hiç zayıflama hapı kullanmadım aksine karşıyımda vücut metabolizmasını bozduğunu düşünüyorum

ama bunu dr. mehmet öz de tavsiye etmiş bir çok sitede de adından söz ediliyor bilgisi olan varsa yazsın lütfen

nalancım bende hep merak ediyordum bunu bir araştırayım zaten son zamanlarda nedense aklıma bir bu hap ve bant çözümleri geliyor.

benim doğumdan sonra metobaslizmam resmen yıkıldı darbe yemiş gibi oldu
eskiden aynı diyeti yapar ayda 5 kilo verirdim şimdi ise 2 kiloyu zor veriyorum off allahım yaaa

canım

arkadaşım koluna bant kullandı ama hiç tokluk hissi vermesi sonuç alamadı

hap aklıma gelen en son şeydir her zaman ; ama bu hap için güzel yorumlar okudum hep

offf bilmiyorum çok arada kaldım

iştah kapatıcı bişey olsa gerçi o da yetmez çünkü aynen benim de hamileliklten spnra metabolizmam tamamen durdu kaç aydır aynı kilodayım ne iniyom ne çıkıyom

8 kilocuk versem olay bitecek

ayçincim şöyle bir şey buldum nette kullanan biri yazmış

bır tavsıyem var ve yıne dıyetınıze destek amaclı olarak yag yakan bırsey (( ALMAN ZAYIFLAMA CAYI))
Entschlackungstee FIYATI 5.6 YTL ARASI 20 POSET CIKIYO ICINDEN KILONUZ 70 DEN AŞŞAGIYSA HER AKSAM 1 POŞET ILIK ICILIYO KıLONUZ 70 DEN FAZLAYSA 2 POŞET IÇEBILIRSINIZ AMA CAY SICAKLIGINDA ICMEYE GAYRET EDIN ıNANIN DIYETINIZI VE SPORUNUZA DEVAM EDINCE SIZ DE ŞAŞACAKSINIZ KILO VERDIGINIZE BEN BUNLA HAFTADA DIYET+SPOR TABI 5 KILO VERMISTIM SIDMI DIYET+ SPOR YAPTIGIM HALDE 2 KILO ANCA VERDIM ILK FIRSATTA BENDE ALACAM GENELDE ECZANELERDE SATILIYO

hilmişe bi sormak lazım bilgisi var mı acaba bundan bir de bunu bi araştıralım

ama sadece bunu içmekle olmuyormuş diyetin yanında bu da gerekliymiş

Tıbbi Çaylar
Entschlackungstee (Alman Zayıflama ve Toksinleri Atma Çayı)
Fiyat 5,00 YTL

|

Çeşitli bitkilerin karışımından elde edilmiştir.Tokluk hissi verir.Dolaşımı hızlandırır.Depolanmış enerjiyi açığa çıkarır.Böbrekleri çalıştırır.Feçesin rahat atılmasını sağlar.Hormon dengesini bozmaz. Yavaş ve dengeli kilo verdirir.

Bir poşet, bir çay fincanı sıcak suda 10 dakika bekletilir.Akşam yemeklerinden yarım saat önce içilir.Günde 2 poşet kadar içilmesi tavsiye edilir.
Entschlackungstee (Alman Zayıflama ve Toksinleri Atma Çayı)

kızlar benim görümcem biber hapı kullandı kalp çarpıntısı falan yaptı bilemiyorum dr öz tavsiye ediyomuş ama iyi araştırmak lazım

Alman Zayıflama Çayı

Bazan yaşantımızın kontrolünü kaybettiğimizi hissederiz. Böyle zamanlarda diyet yapmak rahatlatıcı ve tatmin edici bir aktivite olarak karşımıza çıkar. Birkaç kilo verdiğimizde hissettiğimiz başarma duygusu çoğumuza tanıdık gelecektir. Kendimizi gözle görülür biçimde kontrol edebildiğimizi hissetmek hoşumuza gider.

Çeşitli bitkilerin karışımından elde edilmiştir.Tokluk hissi verir.Dolaşımı hızlandırır.Depolanmış enerjiyi açığa çıkarır.Böbrekleri çalıştırır.Feçesin rahat atılmasını sağlar.Hormon dengesini bozmaz. Yavaş ve dengeli kilo verdirir.

-civanperçemi otu
-barut ağacı kabuğu
-rezene tohumları
-anason tohumları
-beyaz huş ağacı yaprakları
-ahududu yaprakları
-kimyon tohumları
-kuşburnu meyveleri
-ardıç meyvesi
-topalak kabuğu
- ısırgan otu yaprakları
-sinameki yaprakları

kullanılışı:1 poışet 1 çay fincanı kaynar suda 8-10 dk bekletilerek akşam yemeklerinden yarım saat önce içilir aynı şekilde yatmadan yarım saat öncede 1 fincan içmeyi tavsiye ediyorlar

fiyatı 5tl

eczanelerde satılıyor

bir öneride benden gelsin o zaman kullandığım için söylüyorum ve dünya kadar da kullanan tanıdığım için sandaloz sakızı diye birşey var aktarlarda sıcak ılık arası suya 1 kaşık elma sirkesi koyuyorsun bilye kadar sandalozu ağzına atıp çiğniyorsun üzerine suyu içiyorsun böyle sürekli sıcak ılık arası su içersen daha fazla etki ediyor ama macunu değil onun içinde sinameki var bağırsaklardaki polipleri yok ediyormuş alırsanız diyet yöntemleri ve deneyimlerimiz kısmından sandaloz ve elma sirkesi başlığını bir inceleyin

zalimi sen ne zamandır sandalozu kullanıyorsun faydasını gördün mü?

evet canım,

sandaloz sakızını arkadaşım kullanıyor elma sirkesi ile birlikte çokta memnun kaldı hala daha kullanıyor

bende almıştım tavsiyesi üzerine hatta evde bir paket daha var(bozulmadıysa) ama beni çok tuhaf yaptı şişlik hissi verdi gerçekten de içtikten sonra hiç açlık hissetmedim ya da psikolojik bilemiyorum

ama ben küçük parça ağzıma attıktan sonra üstüne su içmiştim (elma sirkesiyle denemedim)

açıkçası unutuyorum böyle şeyleri yapmayı 1.2. gün hevesle yapıyorum 3.gün unutuyorum

peki sen memnun musun canım devam mı sandoloza sakızına =???

ama çay olunca her gün içtiğimiz şey masamızda bulunur bir poşet bardağa atıp içmek daha mı kolay ne denemekte fayda var ben yarın bi eczanelerden bakayım inşallah bulurum hereczanede olduğunu sanmıyorum çünküஐ

yine içinde tehlikeli madde sinameki var dikkatli olun zayıflayım derken bağırsaklarınızdan olmayın ibrahim saraçmı dedi ona benzer biri demişti çok zor durumda kalırsanız ayda yılda bir defaya mahsus 1 fincan için bol su zaten bağırsak düzenini sağlayacaktır demişti düzenli olarak 3 lt kadar su tüketin bakın bakalım kalıyorm rahatsızlığınız

eet ben kullanıyordum iki gün içtim sonra kötü bir haber aldım moralim sıfır canım hiç bişey istemiyor zaten ödem var sanırım 90 dan 88e düşmüştüm şimdi 92yim ama dediğim gibi ödem olabilir parmağım sıkıyor yüzüğüm 3mü 4mü gün içtim net hatırlamıyorum ama 2 kilo vermiştim babamın teyzesi rahatsız yoğun bakımda ondan moralim bozuk bıraktım ama şimdi yine içeyim devam edeyim ben etkilerini bilmeden içiyorum sandalozu unuttum yani ne etkisi olduğunu tadınıda sevdiğim için öylesine yiyorum sirke bende kullanmıyorum miydemi rahatsız eder sıcak su yeterli yakmayacak derecede

orkunege ve hilmiş süpersiniz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr zemuszemus başarılarınızın devamını bekliyoruz :lepi:
ne çabuk veriyorsunuz bu kiloları yaaaaaa

ben niye veremiyorummmmmmm
akannehir

Cassia aınıgustifolia L. türünün kullanılan yapraklarıdır.
Yetiştiği yerler: tropikal ve subtropikal bölgelerde yetişmektedir.
Kullanım bilgileri: müshil etkisi bulunduğundan kısa süreli olarak geçici kabızlık problemlerine iyi gelir.
Kullanım tavsiyeleri: demlenerek kullanılmaktadır. ınfiamasyonlu bağırsak hastalıklarında, nedeni bilinmeyen karın ağrılarında kullanılmamalıdır. Hamilelikte ve emzirme döneminde ancak doktor kontrolü altında kullanılabilir. 12 yaşın altındaki çocuklara tavsiye edilmez. Dr. Ender Saraç sinamekiyi uzun süreli önermiyor çünkü uzun süreli alındığında bağırsak yüzeyindeki tüysü cisimciklere zarar verebiliyor. Ama Ender Saraç daha kısa süreli kullanımlarda gaz gibi yan etkilerini azaltmak için rezeneyle beraber karışım halinde öneriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…