Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canlarim k.bakmayin oglum hasta günler biraz yogun geciyor..
gündüz pek paylasimda bulunamiyorum.

hemen kahvaltimi yazayim size

1 kase nesfit..

öglen bir elma yerim

aksamda bisi yemem.

öpüyorum gocemen

hilmiş helal sana kuuuuuuu azmine hayran kaldım:lepi:

efe nasıl oldu bu arada

yalnız akşam yemek yemezsen nasıl dayanıyorsun
cokacimcoook

ne yediklerimizi de mi yazıyoruz... vıyyyyyyyy

şimdik, ben dün akşam, 1 kase çorba içtim bi tabak da patates yemeği ve salata yedim... ama sonra benim güzel annecim pide yapmış... çay demledik ve oturup bi güzel götürdüm pideleri -tatlicadiarzu- tam sopalığımmm... ama annem komplo kurmuş bana napabilirim di mi aklinialirimsmile aklinialirimsmile
sabah da yine pidelerden bi iki dilim götürdümm.. öğlen çorba, ıspanak ve salata yedim. yarım dilim ekmekle... öğlen toparlamışım biraz galiba... ama bu hafta hastayım biraz o yüzden yemem lazım di mi :jeyyar: haftaya güzelce başlıycam tekrar...

evet canım istiyorum valla artık incecik olmak istiyorum.

evetcanım çok hoş ya. ben de çok istiyorum en kısa sürede incecik bir anne olmak.

slmlar bende akşamı yazayım bugün karnıbahar günü herhalde herkes yemiş kaydirigubbakcemile3 bende yedm 2 kaşık ıspanak yemeği 2-3 kaşık makarna ve salata daha sonrada meyve yedim

zayıflamak için karnıbahar, brokoli, yoğurt filan yemek lazım ben bunu artık çok iyi anladım

slm kızlar. bizde sizler gibi yeni takım açtık. sık sık bizide ziyeret ederseniz sevinir bir yeşil çay ikram ederiz:içelim:
hadi hayırlı zayıflamalar diliyorum:1hug:a.s.

hmm siz önceden başladınız dimi takıma.bravo canım. devamı kesilmesin

slm kızlar ben de geldim
sabah okula gidince 1 form çay+3-4 tane ligt çubuk kraker yedim
kahvaltıda 2 dilime yakın tam buğday ekmeği,4zeytin az peynir+domates biber yedim
ben de çaya tatlandırıcı atıyorum şekersiz içemem

toplantı yaptık velilerle orda yarım bardak kadar kaysı suyu içtim 1 tane de susamlı çubuk yedim(paket değilsırnaşık şey)
şimdi öğle yemeği yicem
haşlanmış sebzecokacimcoook
ben bi öğün haşlanmış sebze 1 öğün de salata yiyorum genelde
brokoli,lahana,brüksel lahansı karnabahar vs haşlıyoruz onu yiyorum 2 kaşık yoğurtla
akşamları da genelde salata yiyorumcokacimcoook
bugün pazar var balık yaparız belki onu yerimbilmiyorumkismile
her gün yürüyüş yapıyodum
+mekik,bacak hareketleri,bel çevirme vs yapıyodum
dün yürüdüm ama egzersizimi yapmadım bugün devam ederim inşallahhihoyyytkaydirigubbakcemile2

sizlerin de yeme işi iyi gidiyor anladığım kadarıyla
yarın tartıya çıkıcam inşallah üzülmembilmiyorumkismile
hepiniz öperim canlarımopuyorumnanaktan

5

kaydirigubbakcemile5 arkadaşım senin karalılığın ve bizlerin birbirimize verdiğimiz destekle hepimiz sen de hedeflerimize ulaşacaz..
arkadaşım şu cetvelli tabloyu nasl yaptınızya ben e yapmak istiyorum..

cnm saol teşekkür ederim boyunu şimdiki kilonu başlangıç kilonu ve hedef kilonu söylersen sanada yapabilirim tickersositososito

kızlar ben spor salonuna gidiyorum. haftada 2 gün aerobik kursu var. 2 gün de koşu bandına gidiyorum.

dün spor hocamla baya konuştum. bana çok güzel yağ yakan bir çay önerdi. siz de belki istersiniz.

ZAYIFLATAN ÇAY
2 su bardağı suya 1 tutam kuru papatya ve 1 adet limon, kabuklarıyla beraber dilimlenerek koyulur. bir taşım kaynatılıp süzülür. ılıklaşınca sabahları aç karnına hergün içilir.

merhaba canım hosgeldın

tatlım gece erken yatma alıskanlıgı edınmelısın bıran once cunku gece 12 ıla 02 arası mutlaka uyumalısın doktor lar bole dıyo ayrıca gune ne kadar cabuk baslarsan o kadar ııı metobolızmanın en ıı calıstıgı sabah saatlerını yatarak gecırmen sana zararı olur yerimseniben

nerdenmıCADIARZU bılıyorum bende 56 dan 77 78 hatta 80 llerı bu sekılde yanı gece oturup gunduz uyuyarak (cunku hayttan zevk almıyodum gun ısıgı ınsanların ıse gıtmelerı benı uzuyodu) neyse doktora gıdıp bunu ve yeme krızımı kılo alısımı anlattıgımda bana major depresıf tanısı koydu 6 ay ılac tedavısı gordum sonucmu cok ııım :sm_cool:gece en gec 12.30 da uyuyorum mutlaka yataga gırıyommm sabahta 9 da kalkıyodum ama artık 8:00 cektım ve daha hızlı kılom gıtmeye basladı yemek yemıyomuyum yıyorum ama harcıycak cok vaktım oluyooo :roflol:

TECRUBELERIME DAYANAK DIYORUMKKIII TAKIM ARKADASLARIMACADIARZU HERKES SABAH EN GEC 9:00 DA UYANSINNN (ARADA MUTLAKA TEMBELLIK YAPCAGIMIZ GUNLER OLUCAKbuyrunnnnnnnnn) ama madem bu kılolara gelene kadar hem tembel hem obur hemdeee vurdum duymazsakkk delikafaduldendelikafadulden eee ne demısler KISIN YEDIGIN HURMALAR GELIR ... SENI TIRMALARdelikafaduldendelikafadulden:roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeydelikafadulden delikafadulden

kızlar spor yapanlarınız var mıı?

cok istiyorum ama havalar cok sogukk
genelde yürüyüse cikardimm hergünn
ama evde step olayina girmek istiyorumm efeden firsat bulabilirsemm

o daha uyuyordur hahahaha

birde orda saat daha 9 ya

hımmm efe nasıl oldu acaba?CADIARZU

evet cnm efe de 11 e dogru uyandigi icin sizin orda öglen oluyor.
iyilesmedi kuzucum hala (

heyy yavrum beee
sana kilomu dayanirr:lepi:

yesil cay cok faydaliymis ama ben hiiic sevmiyorum bebikimm

hilmiş helal sana kuuuuuuu azmine hayran kaldım:lepi:

efe nasıl oldu bu arada

yalnız akşam yemek yemezsen nasıl dayanıyorsun
cokacimcoook

efe iyilesmedi hala teyzesi

bugün kesin olarak basladim diyete :lepi:bayanssulusmile

aksam yememek cook zayiflatiyor.
2-3 gün icerisinde sadece aksam yemiyerek ve günüz dikkat ederek 1 kilo garanti !
ben aliskinim ac yatmaya :))

slm kızlar. bizde sizler gibi yeni takım açtık. sık sık bizide ziyeret ederseniz sevinir bir yeşil çay ikram ederiz:içelim:
hadi hayırlı zayıflamalar diliyorum:1hug:a.s.

merhaba cnm .. saol davetin icin .. kardes takimmisiniz?

ohh gitsin kilolarrrr:lepi:
yürüyüs cok fark ettiriyo .. sakin birakmaaaolumunekankayizsmile

pregant ben sabahları okula gidince 1 fincen form çayı içiyorum
evde de 5i bi yerde içiyorum genelde
bak şu anda da içiyorum mesela
öğlen yemeğimi yedim
1,5dilim kadar tam buğ. ekmeği
5-6 kaşık kapuska(bulgurluydu)
lahana b.lahansı ve küçük yarım patates haşlamacokacimcoook
sanki çok yedim gibi geldi ama kendimi çok tok hissediyorum şu anhihoyyyt

senin spor salonu işi iyiymiş ben salona gidemiyorum ama her gün dışarda yürüdümkaydirigubbakcemile2 sadece 2 gün önce çıkamadım-tatlicadiarzu-
bugün de üşeniyorum ama stepperım var onla yürürüm bugün dehihoyyyt
akşam da dediğim gibi egzersizler yaparımkaydirigubbakcemile2
oohh hadi bakalım inşallah yarın tartıda beni sevindirecek bi rakam görürüm:dancelumunekankayizsmile

Kaptancım bu kılo cızelgemı ben baska sıtedende alabılırmıyım benı ıfade edenını ben bı turlu bulamadım yahuuu ben baska ısterım ısterımde ısterımm

hahaaaaa orkun ege yazdığın şeye çok güldüm:roflol:çok hoşuma gidiyo o deyimkaydirigubbakcemile5ama ne kadar doğru di mi:1rolleyes:

aşkitom yürüyüş işe yarar diyosun yanii
valla nerdeyse 20 gündür sadece 1 gün yapmadım...inşallah yarın üzülmem yaaaa:Saruboceq:
sonra moralim çok bozuluyo etkileniyorumbilmiyorumkismile
bu arada hasta da olucam...malum yani:kedi:
kriz hissetmiyorum daha ama...inşallah da hissetmembilmiyorumkismile
akşam aç yatamam valla yaa...ama en geç 6 gibi yemeye çalışıyorum,gece de biraz meyve

byu arada ben diyetisyene gitmiştim yaa kızlar çorbayı önermiyodu bakın aklınızda olsun önceden de yazmıştım gerçiyerimseniben

Kaptancım bu kılo cızelgemı ben baska sıtedende alabılırmıyım benı ıfade edenını ben bı turlu bulamadım yahuuu ben baska ısterım ısterımde ısterımm

yaa peki bu çizelgeyi yapıp masa üstümde kullnamam mı?
ben buraya yapıştırmak istemiyom da:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…