canlarim k.bakmayin oglum hasta günler biraz yogun geciyor..
gündüz pek paylasimda bulunamiyorum.
hemen kahvaltimi yazayim size
1 kase nesfit..
öglen bir elma yerim
aksamda bisi yemem.
öpüyorum gocemen
slm takımolumunekankayizsmile
ben arkadaşa gittim geldim
orda 1/2 kase kadar çorba içtim,biraz da kırmızılahana salatası yedimcokacimcoookarkadaş yemek yiyordu ısrar etti hayır diyemedim:hulya:
sonra 1 fincan nescafe yanında 1 küçük lokum ikram etti
ama onların evinden evime kadar yaklaşık 50 dk yürüdümkaydirigubbakcemile2hihoyyyt
eve gelince az biraz haşlanmış brokoli+karnabahar bi kaç dilim de meyve yedim
bu kadar işteguclubacismile
yalnız çok sinirliyim sinirlerim bozuk yatıp uyumayı düşünüyorum şimdiboshayallersmile
yorumlara geçersek
aşktom patates kızrtmasını götürdün haacokacimcoookhımmm ne desem...köfte falan da yapmışsın
ee afiyet olsun ama son olsun artık kuukaydirigubbakcemile
nalancım nesfiti şu anda tüketmiyorum ama önceden denemiştim onla öğün geçiremiyodum...tatlı krizim tutunca tatlı niyetine yiyodum işte çikolatalı olanıohaoldumsmile
ayçin incir kurusu süper ama kalorisi yüksek diye biliyorıum balım dikkat etbilmiyorumkismile
feride senin de menü iyi ama aşure yemesen hedefe daha çabuk ulaşırsınbayanssulusmile
aaayyyyyyyy çok mu cadı oldum kuusırnaşık şey
pregnant istersen niye yapamayısın bak aşkito 90dan buraya geldi
ben de 84 kilodan...isteyince niye olmasın hayatım
başarılar herkeseopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
slm takımolumunekankayizsmile
ben arkadaşa gittim geldim
orda 1/2 kase kadar çorba içtim,biraz da kırmızılahana salatası yedimcokacimcoookarkadaş yemek yiyordu ısrar etti hayır diyemedim:hulya:
sonra 1 fincan nescafe yanında 1 küçük lokum ikram etti
ama onların evinden evime kadar yaklaşık 50 dk yürüdümkaydirigubbakcemile2hihoyyyt
eve gelince az biraz haşlanmış brokoli+karnabahar bi kaç dilim de meyve yedim
bu kadar işteguclubacismile
yalnız çok sinirliyim sinirlerim bozuk yatıp uyumayı düşünüyorum şimdiboshayallersmile
yorumlara geçersek
aşktom patates kızrtmasını götürdün haacokacimcoookhımmm ne desem...köfte falan da yapmışsın
ee afiyet olsun ama son olsun artık kuukaydirigubbakcemile
nalancım nesfiti şu anda tüketmiyorum ama önceden denemiştim onla öğün geçiremiyodum...tatlı krizim tutunca tatlı niyetine yiyodum işte çikolatalı olanıohaoldumsmile
ayçin incir kurusu süper ama kalorisi yüksek diye biliyorıum balım dikkat etbilmiyorumkismile
feride senin de menü iyi ama aşure yemesen hedefe daha çabuk ulaşırsınbayanssulusmile
aaayyyyyyyy çok mu cadı oldum kuusırnaşık şey
pregnant istersen niye yapamayısın bak aşkito 90dan buraya geldi
ben de 84 kilodan...isteyince niye olmasın hayatım
başarılar herkeseopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
slmlar bende akşamı yazayım bugün karnıbahar günü herhalde herkes yemiş kaydirigubbakcemile3 bende yedm 2 kaşık ıspanak yemeği 2-3 kaşık makarna ve salata daha sonrada meyve yedim
benım cumaya baya bı suprızım var galıba ılk kılo bende gıttı kızlar hadı kıs kıs bıda ıstemem senı vucudumdaa pantolanlarım bol gelmeye basladı kızlar bıde 5 gundur nerseyse hıc kacamak yapımıyom tek sıkıntı 2 gundur su ıcmıyomklava:
nese benım bu takımla bırlıkte verdıgım 2 kılom olucak yarınıda atlatırsama tabeee
bu kılomuuu 7 takıma armagan edıyorummm kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar poğaçalar,kekler getirmişler sağolsunlar amaaaaaaaaaaaa nefsimi tuttum veeeee yemedimmmmmmmmmmm kimse beni caydıramazzzzzzzzzzzzz
zemuszemuszemuszemuszemuszemus
5
kaydirigubbakcemile5 arkadaşım senin karalılığın ve bizlerin birbirimize verdiğimiz destekle hepimiz sen de hedeflerimize ulaşacaz..
arkadaşım şu cetvelli tabloyu nasl yaptınızya ben e yapmak istiyorum..
bu arada sabah 1 portakal 2 dilim ekmek biraz peynir yedim öğlen ne yerim daha karar veremedim daha yeni kaltığım için sofradan öğle dediğim 5-6 olur gece 3-4 gibi yattığımızdan akşamda çok acıkır meyve idare etmezse yoğurt yiyorum
kızlar spor yapanlarınız var mıı?
o daha uyuyordur hahahaha
birde orda saat daha 9 ya
hımmm efe nasıl oldu acaba?CADIARZU
bravo canım
bende 2 poğaça 4 zeytin 1 kaşık pekmez 2 fincan az şekerli çay içtim
kızlar ben spor yapıyorum ama dün yazmayı unuttumayrıca en az 1.5 lt su içiyorum
bugün 30dk yürüyüş
60 mekik
30 çapraz mekik
30 makas hareketi yaptım dahada devam edicem :sm_cool:
yesil cay cok faydaliymis ama ben hiiic sevmiyorum bebikimmsabah geç kalktım ben normal kahvaltı yapıyorum kızlar .. bi kere yazım her sabah benzerdir çünkü .. peynir zeytin tulum peyniri krem peynir bal tereyağı fındık ezmesi helva domates salatalık gibi işte .. ama götürmüyorum yani az az yerim sabahları çok yiyemiyorum zaten.. az da ekmek yedim ama hepsinden çok az yedim kahvaltı tepsimde bunlar var çünkü 1.5 yaşında kızıma da yedirmeye çalışıyorum o da nerdeyse hiç yemiyo.. zaten bebişler olmasa hiç birini almıcam olmayınca da yemicem ama bebişler için almak ve pişirmek zorundayız malum .. buzdolabında olunca da hiç yememek zor gerçekten ben de az yemeye çalışıcam bi de kızartma ve tatlı ve çikolata yemezsem kilo veririm zaten diyorum bakalım .. artı yeşil çay içtim birazdan taze meyve suyu ile kek yiyeceğim bi dilim akşam ne yerim bilmiyorum ..buraya da yazamıcam gibi.. akşam eşim gelince yemek yeiyip hemen çıkıcaz .. yarın sabah hastanede olucam tiroidimde nodül var demiştim.. yarın da giremeyebilirim duyurulur ayçin cim.. kilom da aynı zaten cnm ..:umursamaz:
hilmiş helal sana kuuuuuuu azmine hayran kaldım:lepi:
efe nasıl oldu bu arada
yalnız akşam yemek yemezsen nasıl dayanıyorsun cokacimcoook
slm kızlar. bizde sizler gibi yeni takım açtık. sık sık bizide ziyeret ederseniz sevinir bir yeşil çay ikram ederiz:içelim:
hadi hayırlı zayıflamalar diliyorum:1hug:a.s.
slm kızlar ben de geldim
sabah okula gidince 1 form çay+3-4 tane ligt çubuk kraker yedim
kahvaltıda 2 dilime yakın tam buğday ekmeği,4zeytin az peynir+domates biber yedim
ben de çaya tatlandırıcı atıyorum şekersiz içemem
toplantı yaptık velilerle orda yarım bardak kadar kaysı suyu içtim 1 tane de susamlı çubuk yedim(paket değilsırnaşık şey)
şimdi öğle yemeği yicem
haşlanmış sebzecokacimcoook
ben bi öğün haşlanmış sebze 1 öğün de salata yiyorum genelde
brokoli,lahana,brüksel lahansı karnabahar vs haşlıyoruz onu yiyorum 2 kaşık yoğurtla
akşamları da genelde salata yiyorumcokacimcoook
bugün pazar var balık yaparız belki onu yerimbilmiyorumkismile
her gün yürüyüş yapıyodum
+mekik,bacak hareketleri,bel çevirme vs yapıyodum
dün yürüdüm ama egzersizimi yapmadım bugün devam ederim inşallahhihoyyytkaydirigubbakcemile2
sizlerin de yeme işi iyi gidiyor anladığım kadarıyla
yarın tartıya çıkıcam inşallah üzülmembilmiyorumkismile
hepiniz öperim canlarımopuyorumnanaktan
Kaptancım bu kılo cızelgemı ben baska sıtedende alabılırmıyım benı ıfade edenını ben bı turlu bulamadım yahuuu ben baska ısterım ısterımde ısterımm
pregant ben seni nerden taniyorum kuu??
90 kilo ve üstü topigindemiydin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?