- 2 Eylül 2008
- 4.777
- 37
- 158
pregantt ben gecen yil aralikta 90 kiloydumm canimm
yeter ki istee
bravo canım ya. nasıl verdin o kadar kiloyu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pregantt ben gecen yil aralikta 90 kiloydumm canimm
yeter ki istee
altı ustu bıgun kayboldum oooo ortalık senlenmıs bı kalabalık bı kalabalık allah bozmasın kızlar
bu arada hepınıze merhaba ben fatott yada orkun ege 76 kılo ıdım 170 boyundayım yaklasık bır ıkı yıldır stresten dolayı acayıp kılo aldım 56 dan 76 cımak hıc hos degıl takdır edersenız hadı hepımız mayısaa kadar bu ısı bıtırelım yazın tırıl tırl gıyınırız solle en dekoltelısındenn
ay ne güzel söylemişsin canım. dekolteler tiril tiril. zemuszemus
bende cumayı bekleyemedim tam 700 gr vermişim kızlar 5 günde dahada gidecek bakalım cumaya sanırım tam bir kilo vermiş olucam holeyyyyyyy holeyyyy
Merhaba kızlar opuyorumnanaktan
Benimde kilo sorunum var ve önümüzdeki hafta diyete başlamayı düşünüyorum.Bu hafta sınavlarım olduğundan çok dikkat edemiyorum.Saatlerim uymayabiliyo. Eğer beni de kabul ederseniz aranıza sevinirim kaydirigubbakcemile2
Boyum 1,56 kilom şuan 60 :gitme:
Hedefimse mart sonu 50 kilo olabilmek boshayallersmile
Merhaba kızlar opuyorumnanaktan
Benimde kilo sorunum var ve önümüzdeki hafta diyete başlamayı düşünüyorum.Bu hafta sınavlarım olduğundan çok dikkat edemiyorum.Saatlerim uymayabiliyo. Eğer beni de kabul ederseniz aranıza sevinirim kaydirigubbakcemile2
Boyum 1,56 kilom şuan 60 :gitme:
Hedefimse mart sonu 50 kilo olabilmek boshayallersmile
canim sen geldinmi die bakmaya geldimm
gecmisi okumadim .. kimse alinmasin..
medusami ben davet ettimmm :lepi:
yariscim yer varmi????
benım cumaya baya bı suprızım var galıba ılk kılo bende gıttı kızlar hadı kıs kıs bıda ıstemem senı vucudumdaa pantolanlarım bol gelmeye basladı kızlar bıde 5 gundur nerseyse hıc kacamak yapımıyom tek sıkıntı 2 gundur su ıcmıyomklava:
nese benım bu takımla bırlıkte verdıgım 2 kılom olucak yarınıda atlatırsama tabeee
bu kılomuuu 7 takıma armagan edıyorummm kaydirigubbakcemile3
nalancım işte budur harikasın
şimdi yiyemiyoruz belki ama çıtır olunca hepsinden zaten kararınca yiyeceğiz.kaydirigubbakcemile5