• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

altı ustu bıgun kayboldum oooo ortalık senlenmıs bı kalabalık bı kalabalık allah bozmasın kızlar

bu arada hepınıze merhaba ben fatott yada orkun ege 76 kılo ıdım 170 boyundayım yaklasık bır ıkı yıldır stresten dolayı acayıp kılo aldım 56 dan 76 cımak hıc hos degıl takdır edersenız hadı hepımız mayısaa kadar bu ısı bıtırelım yazın tırıl tırl gıyınırız solle en dekoltelısındenn

ay ne güzel söylemişsin canım. dekolteler tiril tiril. zemuszemus

slm takımolumunekankayizsmile
ben arkadaşa gittim geldim
orda 1/2 kase kadar çorba içtim,biraz da kırmızılahana salatası yedimcokacimcoookarkadaş yemek yiyordu ısrar etti hayır diyemedim:hulya:
sonra 1 fincan nescafe yanında 1 küçük lokum ikram etti:kahve:
ama onların evinden evime kadar yaklaşık 50 dk yürüdümkaydirigubbakcemile2hihoyyyt
eve gelince az biraz haşlanmış brokoli+karnabahar bi kaç dilim de meyve yedim

bu kadar işteguclubacismile

yalnız çok sinirliyim sinirlerim bozuk yatıp uyumayı düşünüyorum şimdiboshayallersmile

yorumlara geçersek
aşktom patates kızrtmasını götürdün haacokacimcoookhımmm ne desem...köfte falan da yapmışsın
ee afiyet olsun ama son olsun artık kuukaydirigubbakcemile
nalancım nesfiti şu anda tüketmiyorum ama önceden denemiştim onla öğün geçiremiyodum...tatlı krizim tutunca tatlı niyetine yiyodum işte çikolatalı olanıohaoldumsmile
ayçin incir kurusu süper ama kalorisi yüksek diye biliyorıum balım dikkat etbilmiyorumkismile
feride senin de menü iyi ama aşure yemesen hedefe daha çabuk ulaşırsınbayanssulusmile
aaayyyyyyyy çok mu cadı oldum kuu:utangac:sırnaşık şey

pregnant istersen niye yapamayısın bak aşkito 90dan buraya geldi
ben de 84 kilodan...isteyince niye olmasın hayatım
başarılar herkeseopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

slmlar bende akşamı yazayım bugün karnıbahar günü herhalde herkes yemiş kaydirigubbakcemile3 bende yedm 2 kaşık ıspanak yemeği 2-3 kaşık makarna ve salata daha sonrada meyve yedim

bende akşam bir tabak çok dolu olmamak şartıyla kapuska yedim biraz da yoğurt yedim.ekmek yok yemedim ve 1 elma bu kadar yedimm.yarın yine yazarım.

ay ne güzel söylemişsin canım. dekolteler tiril tiril. zemuszemus

benım cumaya baya bı suprızım var galıba ılk kılo bende gıttı kızlar hadı kıs kıs bıda ıstemem senı vucudumdaa pantolanlarım bol gelmeye basladı kızlar bıde 5 gundur nerseyse hıc kacamak yapımıyom tek sıkıntı 2 gundur su ıcmıyom :oklava:
nese benım bu takımla bırlıkte verdıgım 2 kılom olucak yarınıda atlatırsama tabeee
bu kılomuuu 7 takıma armagan edıyorummm kaydirigubbakcemile3

bende cumayı bekleyemedim tam 700 gr vermişim kızlar 5 günde dahada gidecek bakalım cumaya sanırım tam bir kilo vermiş olucam holeyyyyyyy holeyyyy

bende cumayı bekleyemedim tam 700 gr vermişim kızlar 5 günde dahada gidecek bakalım cumaya sanırım tam bir kilo vermiş olucam holeyyyyyyy holeyyyy

supersın canımmm herhalde bu haftanın bırıncısııı bellı olduuu ne dersınız gercı ben hala kaptanıma karsı mahcubum senağlama

ama bu mahcubıyetı bı an once mezun olarak verıcemmmm SOZ SOZZ SOZZ VALLA BILLA buyrunnnnnnnnnsositososito

Merhaba kızlar opuyorumnanaktan

Benimde kilo sorunum var ve önümüzdeki hafta diyete başlamayı düşünüyorum.Bu hafta sınavlarım olduğundan çok dikkat edemiyorum.Saatlerim uymayabiliyo. Eğer beni de kabul ederseniz aranıza sevinirim kaydirigubbakcemile2

Boyum 1,56 kilom şuan 60 :gitme:
Hedefimse mart sonu 50 kilo olabilmek boshayallersmile

canim sen geldinmi die bakmaya geldimm
gecmisi okumadim .. kimse alinmasin..

medusami ben davet ettimmm :lepi:

yariscim yer varmi????

Merhaba kızlar opuyorumnanaktan

Benimde kilo sorunum var ve önümüzdeki hafta diyete başlamayı düşünüyorum.Bu hafta sınavlarım olduğundan çok dikkat edemiyorum.Saatlerim uymayabiliyo. Eğer beni de kabul ederseniz aranıza sevinirim kaydirigubbakcemile2

Boyum 1,56 kilom şuan 60 :gitme:
Hedefimse mart sonu 50 kilo olabilmek boshayallersmile

canim sen geldinmi die bakmaya geldimm
gecmisi okumadim .. kimse alinmasin..

medusami ben davet ettimmm :lepi:

yariscim yer varmi????

askitom medusa için yer açmaya çalışıyorum birazdan son karar ile dönerim

günaydın çıtırlarrrr

yenilenler içilenler fena sayılmıyor.

emoşum kuru incirin kalorisi yüksek biliyorum ama tatlı krizine girdiydim çikolatalı şeyler yemeyeyim diye ondan yedim.ama dikkat edeceğim bidahakine
fatot kuuu senin kilonu merak ediyorum bak bi daha kaçarsan alsanaalsanasmile ahanda böle yaparım.
dün akşam biraz patates ve 3-4 küçük köfte yedim yanında karnıbahar haşlamakaydirigubbakcemile3
sabahta şekersiz çayla peynirli kepekli tost

günaydın kızlar
dün akşam yemeğinde 1 tabak çorba , yemekten az ve yanında 1 dilim çavdar ekemeği
bu sabahta 1 kase nesfit yedim
şimdi de tek şekerli çayımı içiyorummmm
opuyorumnanaktan

arkadaşlar poğaçalar,kekler getirmişler sağolsunlar amaaaaaaaaaaaa nefsimi tuttum veeeee yemedimmmmmmmmmmm kimse beni caydıramazzzzzzzzzzzzz

zemuszemuszemuszemuszemuszemus

nalancım işte budur harikasın
şimdi yiyemiyoruz belki ama çıtır olunca hepsinden zaten kararınca yiyeceğiz.kaydirigubbakcemile5

benım cumaya baya bı suprızım var galıba ılk kılo bende gıttı kızlar hadı kıs kıs bıda ıstemem senı vucudumdaa pantolanlarım bol gelmeye basladı kızlar bıde 5 gundur nerseyse hıc kacamak yapımıyom tek sıkıntı 2 gundur su ıcmıyom :oklava:
nese benım bu takımla bırlıkte verdıgım 2 kılom olucak yarınıda atlatırsama tabeee
bu kılomuuu 7 takıma armagan edıyorummm kaydirigubbakcemile3

vavssssss süpersin canım ya helal olsunm sana:lepi::lepi:
bak hırslandım ben de şimdi
ben de malesef daha giden bişeyler yok öyle kolay kolay atamıyorum şu kiloları
akşamları mekik çekmek gerek
:sm_confused:

kızlarrr su içmek unutulmuyor değilmi
günde en az 2 litre suuuu içilecekkkkkkkkkk

Back
X