Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siz yinede bu cuma kilolarınızı bildirin ben bu durumu öğreneyim.napcaz şimdikkk... haftaya cuma kilo bildirimi mi yapacaz?
ben geldimmmmmmmmmmmmmmaklinialirimsmile
öğlen 2 adet kızartılmış hamsi 2 dilim ince buğday ekmeği az biraz krem peynir ve tek şekerli çay içtimmmmmmmm:lepi:
şimcikte sade nesfit(sütsüz yanii) bir avuç kadar yiyerek midemi doldurmaya çalışıyorum
akşama evde tavuk olacak az ondan yersem bugünü tamamlarım diye düşün
yorummmmmmmmmmmmmmmmm
yarın çok acilinden ekşi yeşil elma almam lazım tavsiye ederim kızlar sizlere de sabah özellikle açkarnına yenilirse çok işe yarıyor günde 2 adet yeterli olur hem tok tutar
emoşşşşşş nesfiti tatlı niyetine yersen olmaz kuuuuuuuuuuuuuuuuu .........yerimseniben sütle 1 kase çok doyurucu oluyorrrr şeker
kızlar biliyorum demesi kolay yapması zor heleki kışın ortasında su içmek çok zor geliyor bana da ama elimizden su şişelerini eksik etmeyelim BOL BOL SU İÇELİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
masallahh sanaa bu ne azim yahuu
kendime benzettim seni,,
daha dur sen ben yarin tam gaz döneyim diyete ..
anasini aglaticaz kilolarin evelallah :))):lepi:turkbayragi
en uçuk hedef de benimki :)
s
alkisalkisalkis neden olmasın yeterki iste arkadaşım..önemli, olan olmazı yapmak..o ışık da sende var hadii bakalım sen böyle yazmışınya ben adaha çok hırslandım bak :dance: