• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım ben çok istiyorum yapmak ama malesef
sabah ve akşam servise kadar 10 dk kadar hızlı hızlı yürüyorum sadece

o daha uyuyordur hahahaha

birde orda saat daha 9 ya

hımmm efe nasıl oldu acaba?CADIARZU

ya spor işini benimde çözmem lazım
ben geçen sene spora gidiyordum pek faydasını görmedim ama olmuştur herhalde
spora gitmek başlıbaşına bir iş
işten çık çantanı hazırla koştur spora 1 saat kal duş al evde defne huysuz çok zorlanmıştım onun için evde birşeyler yapmak lazım.

şişeyi suyla doldurdum şeker şimdi yudumluyordum
hilmiş pirelerle mücadele ediyordur demek şu an
evet ya efe nasıl oldu acaba
diğer topiğe de giremedim daha belki yazmıştır oraya

ayçincim bana özelden mail adresini atar mısın giremediğim zamanlar sana mail atayım olur mu şeker önümüzdeki hafta yopun olmaya başlarız çünküsırnaşık şey

bende cumayı bekleyemedim tam 700 gr vermişim kızlar 5 günde dahada gidecek bakalım cumaya sanırım tam bir kilo vermiş olucam holeyyyyyyy holeyyyy

bravo canım
bende 2 poğaça 4 zeytin 1 kaşık pekmez 2 fincan az şekerli çay içtim
kızlar ben spor yapıyorum ama dün yazmayı unuttumayrıca en az 1.5 lt su içiyorum
bugün 30dk yürüyüş
60 mekik
30 çapraz mekik
30 makas hareketi yaptım dahada devam edicem :sm_cool:

cimcime canım sabahları ekmek yemeği dene canım poğaça hem tok tutmuyor hemde kalorisi yüksek.
peynirde yemen gerekli eğer gün içinde süt yoğurt tüketmiyorsan.

cimcimecim süpersin tatlımvereliniortak
sporun alasını yapıyormuşsun valla helal sana
ben de kısmetse bu akşam mekiğe başlayacağım inşallahhhhhhhhhhhhhh

cimcime canım sabahları ekmek yemeği dene canım poğaça hem tok tutmuyor hemde kalorisi yüksek.
peynirde yemen gerekli eğer gün içinde süt yoğurt tüketmiyorsan.

evet canım haklısın süt ve yoğurtta tüketiyorum

cimcimecim süpersin tatlımvereliniortak
sporun alasını yapıyormuşsun valla helal sana
ben de kısmetse bu akşam mekiğe başlayacağım inşallahhhhhhhhhhhhhh

yap canım benim bel bölgemde baya değişiklik oldu

kızlar mehaba

bugun 1 dılım kızarmıs ama baya kızarmıs ekmek yedım 30 kalorı ımıs kızarmıs ekmegın kalorısıı
2 catal ucu paynır yedım 2 koca bardak suu sekersız cay

oglen ıse elma yedım kucuk sarı elma
su ıccem ama canım ıstemıyo ha bıde
30 mekık 20 yan bacak calıstım daha yapcamda gece az uyumustum enerjım dustu sankııı dun ablam asure yaptı gece az kacırmıstım ama hala asurenın karsısında dımdık ıdrade ıle duruyomm:delphin::delphin:

slmlar bende gruptayım artık 90 kilo ile başladığım yarışta 92 kilo olarak yola devam ediyorum boyum 160 nefes alıp vermede zorluk çekiyorum bu birazda sinirden ama kendimi kontrol altına alıp vermem lazım 55 kilo hedefim 1 yıl süre vereyim de arada vermeler duruyor ondan yani

bu arada sabah 1 portakal 2 dilim ekmek biraz peynir yedim öğlen ne yerim daha karar veremedim daha yeni kaltığım için sofradan öğle dediğim 5-6 olur gece 3-4 gibi yattığımızdan akşamda çok acıkır meyve idare etmezse yoğurt yiyorum

arkadaşlar bende haftanın 3 günü stepe gidiyorum bu haftda stebin olmadığı günler yürüyüş yapmayada başladım.kızlar benm tek vazgeçemediğim şeker.atmadan çay içemiyorum yaçtatlandırıcı katsam olurmuu acaba.
kendimi 10 günde bir ödüllendirmeyi düşünüyorum ama kilo vermem iyi giderse şubata kadar 69 olmam lazm ilk hedefim bu çünküü.
hayddiiiiiiiiiiiiii kızlr mücadeleye devam.
diğer grubların yazılarına da göz atıyorum da belliki bayağı çekişmeli olacak bu yarışş onlarda hırslıı ama sanki biz daha azimliyiz ve kararlı....su uyur düşman uyumaz kızlar bunu unutmayın lider olacaz vede güzel seksiiii bayanlar olucaz hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
arkadaşalrrrr

5
slmlar bende gruptayım artık 90 kilo ile başladığım yarışta 92 kilo olarak yola devam ediyorum boyum 160 nefes alıp vermede zorluk çekiyorum bu birazda sinirden ama kendimi kontrol altına alıp vermem lazım 55 kilo hedefim 1 yıl süre vereyim de arada vermeler duruyor ondan yani

kaydirigubbakcemile5 arkadaşım senin karalılığın ve bizlerin birbirimize verdiğimiz destekle hepimiz sen de hedeflerimize ulaşacaz..
arkadaşım şu cetvelli tabloyu nasl yaptınızya ben e yapmak istiyorum..

canlarim k.bakmayin oglum hasta günler biraz yogun geciyor..
gündüz pek paylasimda bulunamiyorum.

hemen kahvaltimi yazayim size

1 kase nesfit..

öglen bir elma yerim

aksamda bisi yemem.

öpüyorum gocemen

sabah geç kalktım ben normal kahvaltı yapıyorum kızlar .. bi kere yazım her sabah benzerdir çünkü .. peynir zeytin tulum peyniri krem peynir bal tereyağı fındık ezmesi helva domates salatalık gibi işte .. ama götürmüyorum yani az az yerim sabahları çok yiyemiyorum zaten.. az da ekmek yedim ama hepsinden çok az yedim kahvaltı tepsimde bunlar var çünkü 1.5 yaşında kızıma da yedirmeye çalışıyorum o da nerdeyse hiç yemiyo.. zaten bebişler olmasa hiç birini almıcam olmayınca da yemicem ama bebişler için almak ve pişirmek zorundayız malum .. buzdolabında olunca da hiç yememek zor gerçekten ben de az yemeye çalışıcam bi de kızartma ve tatlı ve çikolata yemezsem kilo veririm zaten diyorum bakalım .. artı yeşil çay içtim birazdan taze meyve suyu ile kek yiyeceğim bi dilim akşam ne yerim bilmiyorum ..buraya da yazamıcam gibi.. akşam eşim gelince yemek yeiyip hemen çıkıcaz .. yarın sabah hastanede olucam tiroidimde nodül var demiştim.. yarın da giremeyebilirim duyurulur ayçin cim.. kilom da aynı zaten cnm ..:umursamaz:

tekrar selam yoldaşlarımzemuszemus
öğlen küçük kutu tonbalığının yarısı 2 dilim çavdar ekmeği tek şekerli çay

ekmeği kesmem lazım yapamıyorum yaaaa

Back
X