Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım onu biliyorum tabii bilmem mi?:teselli:cnm düşük yaptığımı mı bilmiyodun ? ben de duymamana şaşırdım bi borazan çalmadığım kalmıştı oysaki ohaoldumsmile
aayyy ben onla hayatat doymam valla,onu tatlı niyetine yiyodum sadeceohaoldumsmilegünaydınnnnnnlar
1 kase nesfitimi yiyerek güne başlıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
tavsiye ederimmm herkese sabah kahvaltısı için ideal ve oldukça doyurucuguclubacismile
:sm_cool::sm_cool:vavssssssss bizim kızlar toplanmış burada dün gece süperrr
birlik ve beraberlik içinde vereceğiz kiloları inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
hoşgeldiniz kızlaar
emili kız çok hırslı görüyom seni bravo valla
bu hırsla hiç bi şey durduramaz seni aferin valla
kaydirigubbakcemile5 evet arkadaşım çok hırlıyım ,çünkü zayıf arkadaşlarımın bana senin kilon çok iyi deyip,sonrada ay benm göbeğim çıkıyo nasl eritebilirim demesine kıl oluyorum ALAY ediyolar resmen ya.bende zayıflayıp onları mor etmeyi düşünüyorum nasl amalülülülülülü
bütün kızlar toplandık toplandık
kilolarımızdan kurtulduk kurtulduk kurtulduk holaeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
kızlar vitesi 5 alın kışlıkları kaldırdığımzda kilolarımzıda uçmuş yokolmuş olacakk .en büyük takım bizim takım.
bu sabah.2 zeytin bir dilim ekmek bir kibit kutusu kadar peynir yarım domates yedim.2 bardak çay az şekerli.öğlen salata yiyecem akşam da çorbaa.
canım önce yerimiz kaldımı bir bakmam lazım.kaydirigubbakcemile3yalnız gerçekten iyi kalabalık olduk.gel hadi dayanamadım sana topuklu güzelim.kaptann:uhm: benı affet hadı benıde al aranızaa yıne bıda kacmıcam sozzzzzbilmiyorumkismile:mymeka:klava::tomato::Saruboceq:
süpersin emili tam gaz devam devammmmmkaptanım boyum :1.64 kilom 74
hedefim 1 ay içinde 4 veya en fazla 5 kilo vermek çok kararlıyım arkadaşlarla inatlaştım ben, bahse girdik .kazanıcam arkadaşlar.başka şansı yok.2010 nun güzel ve zayıf bayanı olmaya adayım.HAFTADA 3 GÜN SPORA DA gidiyorum en son 1 ocakda tartıldım 74 kiloydum bakalım bu cuma yine tartıldım sonucu yazarım.hadi kızlarrrrrrrr biz kazanıcazz :))))))))))))))
takımdasın meralcim haftaya bildirim olacak ona göre kendinizi hazırlayın patlama yaratalım.buldum sizi işteeeeeeeeee....alkisalkisalkis alkisalkisalkis beni de alın aranızaaaaaa. kambersiz düğün olur mu hiç :lepi:
mesajlardan anladığım kadarıyla ufak bir hikaye anlatıyoruz :))) şimdik ayçincim benim boy 160. evlendiğimde 53 kiloydum. sonra 1 sene geçti aradan bi baktım ki olmuşum 63. haydeee bu böyle olmaz dedim bebek de düşünüyorum en iyisi biraz zayıflayayım... sonracıma ben diyetisyene gittim ve ilk iki hafta 1 kilo verdim... sonra bi öğredim ki hamileyimmm... diyetisyenim dedi ki e ne güzel işte birlikte devam ederiz çok kilo almazsın.. ben de tabi ne güzel olur dedimmm... dedim ama ona dedim sadece... içimden kendime dedim ki ulennn bi kadının ömrü boyunca gönlünce yemek yiyeceği bi bu 9 ay var. onu da diyetle geçirmemmm dedimmm... iyi halt ettim....klava: 18 kilo alarak 80 kiloyla doğuma girdim... şişlikler falan inince 73 kiloda kaldım. sonra başladım diyete ve 11 kilo vererek 62'ye indim çok şükür.. hedefim önce 58. sonrasını 58'e gelince düşüncem. çünkü bünyem zayıf ve zayıfladım mı başım çok dönüyor.
neyse, işte böyleeee. sonuç olarak 160 boy ve 62 kiloyummmm.... ekleyin işte beni de... o kadar yazdımmmm...
ama ben çalışıyorum öyle sürekli gelip raporlar veremem... böyle idare ediverin beni olur mu....
masallahh sanaa bu ne azim yahuu
kendime benzettim seni,,
daha dur sen ben yarin tam gaz döneyim diyete ..
anasini aglaticaz kilolarin evelallah :))):lepi:turkbayragi
canım sende perşembe akşamları bildirirsin kilonu sorunumuz kalmaz böylelikle
bu arada hedeflerinide yaz canım ve kilonu ve boyunu not almalıyım.
emoşum ben sana telimide veririm istersen perşembe akşamları bildirirsin istersen msj atarsın duruma göre okaklinialirimsmile
tamam canım takımdasın bu hafta paylaşımlarına başla ve hedefini ve tarihini belirt banaopuyorumnanaktan
kız sensiz olmaz valla.
takıma gelme ama linç ederiz ona göre.alsanaalsanasmile
sen arada uğra sataş bize hatta gaza getir bizi siboşum
ohhhh toplandık vallakaydirigubbakcemile2
bu arada ben takıma girebelecek miyim? sizi pişman etmem. çok azimliyim :)