feride çok geçmiş olsun canım haberim yoktu valla şaşırdım(
amylee sen de hoşgeldin kararlı olman süper zaten en önemlisi kararlı olmak
cimcime ne kadar kilolusun acill vermen lazimm :))))))))))
sana bi ucan tekme koycam burdan felegin sasircak :roflol:klava:
gerci anneminde boy 1.55 kilosu 57
ama zayif durmuyo.
o yüzdenn herkes kendini nasil rahat hissederse o kiloya düssün :) hiic kizmiyorum :)))
komsum 66 kilo olmus. 5 kilo almis.
yarin sabah iddiaya girelim diyo.
kazagina fln.
görümcem dio senden cabuk zayiflar o.
sen cocuktan bi yere cikamiyosun.
o 3 cocugunu okula götürüyo 2 ayri is yerine temizlige gidiyo
üstelik bunlari yürüyerek yapiyo.
arabayla deil yani.
neise ekstradan bir gaz icijn gireyim ben iddiayaa bakalimm
fıstıklarımmm toplandınızmıı:)) ay afedersiniz fıstık dedim canınız çekmedi inşallah:)) şaka bi tarafa hepinize teker teker başarılar diliyorum.. hepiniz çok azimlisiniz.. birlik beraberlik olunca işin ucunu bırakmıyacağınıza eminim.. ocak sonunda hepinizin biraz daha çıtır kıvamına geliceğinizi tahmin ediyorum... haydi kolay gelsin hepinize...
fıstıklarımmm toplandınızmıı:)) ay afedersiniz fıstık dedim canınız çekmedi inşallah:))alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hahah manyaaaaaaaaaaaaaaaaaaak
benmiii geleyimmi:)) utanmasam gelirimm ama daha çok gencim öle bi girişimde bulunsam beni linç edersiniz:))
canım sende perşembe akşamları bildirirsin kilonu sorunumuz kalmaz böyleliklecanım, cuma sabah tartılırım ama öğretmenim ve sabah 6,5- 7 arası evden çıkıyorum. o da koştur koştur. eve gelişim 2-3 ü buluyor. anca o saatlerde girebilirm internete. diğer şartlara uyarım, fakat bunun için ne yapabiliriz?
emoşum ben sana telimide veririm istersen perşembe akşamları bildirirsin istersen msj atarsın duruma göre okaklinialirimsmileselam canlarım ben de geldim
ayçinciim sen ne dersen kabulümdür şeriatın kestiği parmak acımazmış okudum kurallarısırnaşık şeykaydirigubbakcemile5
beni bilen biliyo zaten bizim tayfa toplandık ama ben gene de anlatayım içinizi bayayımnaniknanikolumunekankayizsmile
28 yaşındayım 1,67 boyunda 69 kiloyum
evlendiğimde 58 kiloydum 1 yıl içinde kilo almaya başladım,69 lara kadar çıkıp tekrar zayıflıyordum...sonra bi gün bi baktım 70 kilo olmuşum ve hamileyim:CüvCüv:en korktuğum şey kilolu hamile kalmaktı çünkü veremeyeceğimi biliyordum ve korktuğum başıma geldi:sinifsinif:
neyse doğuma 85 kiloyla gittim döndüğümde 78 kiloydum ama emzirme döneminde tekrar 84 e çıktım:tomato::tomato::tomato:
çok kötü dönemlerde depresyona girmiştim...2tane lastikli eteğim vardı dönüp dönüp onları giyiyodummafoldumben
sonra kendi çabamla diyet+yürüyüşle 72-73 kiloları gördümkaydirigubbakcemile2
sonra bana bi hırs geldi ve 69 kiloya indimkaydirigubbakcemile5
hedefim 62 olmak:hooray:
ama ilk hedefim sömestr tatiline yani 22 ocağa kadar 66 olmak:dance:
hadi bakalım burdan sonrası beraber olsun inşallah:Saruboceq:
tek sorun cuma 12de bildirim yapamam çünkü okuldayım
saat 1 de yapabilirim
ya da ayçincin tlf nonu verirsen sana msj yazarım sabahtanyerimseniben
hepinizi öperim canlarımolumunekankayizsmile
tamam canım takımdasın bu hafta paylaşımlarına başla ve hedefini ve tarihini belirt banaopuyorumnanaktanarkadaşlar benm boyum :1.64
kilom 74 benmde yolum uzun ama kararlıyım kızlar bakalım gruba alınacammı!
kız sensiz olmaz valla.fıstıklarımmm toplandınızmıı:)) ay afedersiniz fıstık dedim canınız çekmedi inşallah:)) şaka bi tarafa hepinize teker teker başarılar diliyorum.. hepiniz çok azimlisiniz.. birlik beraberlik olunca işin ucunu bırakmıyacağınıza eminim.. ocak sonunda hepinizin biraz daha çıtır kıvamına geliceğinizi tahmin ediyorum... haydi kolay gelsin hepinize...
:sm_cool::sm_cool:vavssssssss bizim kızlar toplanmış burada dün gece süperrr
birlik ve beraberlik içinde vereceğiz kiloları inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?