Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar hadi bakalım gazanız mübarek olsun hepinize başarılar diliyorumopuyorumnanaktan

bende 1-1,5 ay sonra aranızdayım inşallahkaydirigubbakcemile2

emine sen benden uzunmuşsun gıcık :dilcikar:

sana 60-62 arası yakışırrrrbayanssulusmile

arkadaşlar çok kararlıyım kilo vericem yeni yıl yeni karar..
bu yüzden aranıza katılmak istiyorum.
YARİSCİ okudum yazını azimli kararlı olan grubumuza gelsin diyon işte ben geldim.grubunuza almasanızda kilo vermeye kararlıyım.sadece kararlı bir üyeyi kaybetmiş olursunuz .bende kilo kaybetmiş olucam :))
nasl kararlıyım dimi :))

arkadaşlar benm boyum :1.64
kilom 74 benmde yolum uzun ama kararlıyım kızlar bakalım gruba alınacammı!

bütün kızlar toplandııık toplandıııkkk boshayallersmile

ben de geldiimm ..

52 ile hamile kaldım 64 le doğurdum eve geldiğimde 58 idim .. sonra 54 e düştüm ve kaldım .. 1-2 ay 2. gebelik oldu 2 hafta önce de düşük yaptım bu 1-2 ayda ben 57 kg oldum maalesef

şu an 57 kg ( aç karnına ) boyum 1 55 .. ideal kilom 50 dolayısıyla 7 kg fazlam var.. çoğu da sezeryan göbişimde gerçi ama en azından 5 kg vermem lazım ..

yanlız tiroidimde nodüller var bu cuma hastaneye gidicem benim bıdışı da ananesi bakacak karşıda olucam filan ameliyat durumum da olabilir ilerleyen zamanlarda arada mazeret iznimi kullanırım ok.

feride çok geçmiş olsun canım haberim yoktu valla şaşırdım(
amylee sen de hoşgeldin kararlı olman süper zaten en önemlisi kararlı olmak

feride çok geçmiş olsun canım haberim yoktu valla şaşırdım(
amylee sen de hoşgeldin kararlı olman süper zaten en önemlisi kararlı olmak

cnm düşük yaptığımı mı bilmiyodun ? ben de duymamana şaşırdım bi borazan çalmadığım kalmıştı oysaki ohaoldumsmile

hahaayy maksat birlik beraberlik şekerim yerimseniben
biliyom kuzum az ama ne yapiimmm
sende iddiayı kazanırsın bence acaip hırs var ama kadınında avantajı çok 3 çocuk + baya hareket ediyomuş kolay gelsin sana canım

feridem geçmiş olsun kuzum

fıstıklarımmm toplandınızmıı:)) ay afedersiniz fıstık dedim canınız çekmedi inşallah:)) şaka bi tarafa hepinize teker teker başarılar diliyorum.. hepiniz çok azimlisiniz.. birlik beraberlik olunca işin ucunu bırakmıyacağınıza eminim.. ocak sonunda hepinizin biraz daha çıtır kıvamına geliceğinizi tahmin ediyorum... haydi kolay gelsin hepinize...

teşekkürleerrrrr .. sen de gel diceem amaaaa alsanaalsanasmile boshayallersmile

günaydınnnnnnlar
1 kase nesfitimi yiyerek güne başlıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

tavsiye ederimmm herkese sabah kahvaltısı için ideal ve oldukça doyurucu
guclubacismile

:sm_cool::sm_cool:vavssssssss bizim kızlar toplanmış burada dün gece süperrr
birlik ve beraberlik içinde vereceğiz kiloları inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

canım sende perşembe akşamları bildirirsin kilonu sorunumuz kalmaz böylelikle
bu arada hedeflerinide yaz canım ve kilonu ve boyunu not almalıyım.

emoşum ben sana telimide veririm istersen perşembe akşamları bildirirsin istersen msj atarsın duruma göre okaklinialirimsmile
arkadaşlar benm boyum :1.64
kilom 74 benmde yolum uzun ama kararlıyım kızlar bakalım gruba alınacammı!
tamam canım takımdasın bu hafta paylaşımlarına başla ve hedefini ve tarihini belirt banaopuyorumnanaktan
kız sensiz olmaz valla.
takıma gelme ama linç ederiz ona göre.alsanaalsanasmile
sen arada uğra sataş bize hatta gaza getir bizi siboşum

:sm_cool::sm_cool:vavssssssss bizim kızlar toplanmış burada dün gece süperrr
birlik ve beraberlik içinde vereceğiz kiloları inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

ohhhh toplandık vallakaydirigubbakcemile2

günaydın çıtır adaylarım kaydirigubbakcemile2

ohhhh keyfim yerine geldi takım canlandı ohhhhhhhhzemuszemus

kızlar hepinize çok teşekkür ederim beni yalnız bırakmadınız.inanın motivem hiç kalmamıştı sayenizde canlanacağım bende.bu hafta alıştırma diyetle başlayıp haftaya tam gaz devam edeceğim.
tüm üyelerin bilgileri tamamlanınca hazırladığım tabloyu sizede sunacağım hedefler cezalar falan .birbirimizi sürekli uyaralım kızlar yaza incecik girmek için bu şart.
hadi bakalım hepinize kolay gelsin ve banakaydirigubbakcemile3

bu sabah sucuklu tost yedim(aslında yemezdim ama kayınpeder her sabah hazırlıyor genelde kalıyordu ama bugün sucuklu olunca yedim.yarın söyleyeceğim bana hazırlamasın normal kahvaltı yapacağım.)
1 bardak şekersiz kahve içtim.
ilerleyen saatlerde diğer menüleri bildirirm.

pregant , zalimi ,ve amilie sizin eksik bilgilerinin bekliyorum.boy kilo hedefler.

günaydın kızlar
ben bi süre oruç tutucam haber vermiştim sana yarışcım geceden anlatayım bende 3 poğaça 1 fincan çay 4 zeytin yedim akşama ise bakalım onuda yazarım

tamam cimcimem
akşama bir tas çorbayı atlama bence hem tok tutar hemde keser seni başka şeylere yer kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…