Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayçok mutlu ve heyecanlıyım. şimdi grupta kimlrr var? kaç kişiyiz? tanışacakmıyız

ben geldimmmmmmmmmmmmmmaklinialirimsmile
öğlen 2 adet kızartılmış hamsi 2 dilim ince buğday ekmeği az biraz krem peynir ve tek şekerli çay içtimmmmmmmm:lepi:

şimcikte sade nesfit(sütsüz yanii) bir avuç kadar yiyerek midemi doldurmaya çalışıyorum

akşama evde tavuk olacak az ondan yersem bugünü tamamlarım diye düşün

yorummmmmmmmmmmmmmmmm

yarın çok acilinden ekşi yeşil elma almam lazım tavsiye ederim kızlar sizlere de sabah özellikle açkarnına yenilirse çok işe yarıyor günde 2 adet yeterli olur hem tok tutar

emoşşşşşş nesfiti tatlı niyetine yersen olmaz kuuuuuuuuuuuuuuuuu .........yerimseniben sütle 1 kase çok doyurucu oluyorrrr şeker

kızlar biliyorum demesi kolay yapması zor heleki kışın ortasında su içmek çok zor geliyor bana da ama elimizden su şişelerini eksik etmeyelim BOL BOL SU İÇELİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

napcaz şimdikkk... haftaya cuma kilo bildirimi mi yapacaz?
siz yinede bu cuma kilolarınızı bildirin ben bu durumu öğreneyim.
kesinlikle herkes en az 2 litre su içecekkkkkkkkk

kızlar listenin tamamlanması için zalimi den bilgilerini bekliyorum.yarında gelmezse yerine başkasını bakarız.
amaaa kalabalık bir grup olacağız.

ÜYE BAŞ.KıLO HEDEF
TARıHı

yarisci 75,5 63
172cm mayıssonu

askito 65,7 62
162cm mart sonu

cimcime50 54,5 49
157cm şubatsonu

ebtuna 69 66
167cm 22.Oca

cansınsen 68 60
167cm şubatsonu

pregant 91 62
172

zalimi

amylee_5 74 69
164cm şubatbaşı

febi 57 50
155cm
meral 62 58
160cm
orkunege 75,9
170cm 56

Son düzenleme:
kızlarrrr
öğlen bir tabak çorba+1dilim ekmak ama çok ince
ara 4 kuru incir+ayva
akşama allah kerim bakalım menüde bahtıma ne çıkacak(kayınvalidemde yiyoruzda bir süredir defneden dolayı
)

7.TAKIM LİSTEMİZ
yarisci 172 cm 75,5 kg hedef mayıs sonu 63
askito 162cm 65,7 kg hedef mart sonu 62
cimcime50 157cm 54,5 kg hedef şubat sonu 49
ebtuna 167 cm 69 kg hedef 22 ocak 66
cansınsen 167cm 68 kg hedef şubat sonu 60
pregant 172cm 91 kg hedef 62
zalimi
amylee_5 164cm 74 kg hedef şubat başı 69
febi 155cm 57 kg hedef 50
meral 160cm 62 kg hedef 58
orkuege 170cm 75,9 kg hedef 56

kızlar listemiz böyledir.zalimiden bilgilerini bekliyoruz.

ben sabah kahvaltısı ortya halli yaptım geç kalktım..
misafirlikte ıvır zıvır ne varsa götürdüm tabii5-6 çeşit vardı yanii ohaoldumsmile
akşama karnıbahar yemeğinden yiyeceğim bi de aşure yerim meyve ile kapatırım .. :bbo:

KAPTANIM..
bnm hedefim şimdilik bu.bunu başarınca şubat sonuna kadarka 65 olmak bakalım.(19 mart benm doğum günüm o güne kadar en azında 63 olmak ki bunu başarıcam ALLAHIN izniyle.bu grubdan yaza çıkmak istemiyorum anlıycağınız.siz beni bırakmadıkca çıkmam kaptanım :)

masallahh sanaa bu ne azim yahuu
kendime benzettim seni,,
daha dur sen ben yarin tam gaz döneyim diyete ..
anasini aglaticaz kilolarin evelallah :))):lepi:turkbayragi

:1hug: hadi bakalım askitom grubun gzödeleri olmaya hazırmısın.istenmeyen kıyafetler gibi atalım kilolarımızı çöpe hadiiiiiiiiii
teyyy teyyyy:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:a.s.

ben sayayım. sabah 1 simit yedim okulda saat 8de. 1 fincan çay içtim. 9da 1 fincan neskafe
öğlen 3te biraz sucuk, peynir, zeytin, brokoli, ananas yedim. 1 dilim de tam buğday ekmei.
akşama erişte ve tavuk yedim 6.30da.
ayrıca1 saat stepe gidicem akşam

Merhaba kızlar opuyorumnanaktan

Benimde kilo sorunum var ve önümüzdeki hafta diyete başlamayı düşünüyorum.Bu hafta sınavlarım olduğundan çok dikkat edemiyorum.Saatlerim uymayabiliyo. Eğer beni de kabul ederseniz aranıza sevinirim kaydirigubbakcemile2

Boyum 1,56 kilom şuan 60 :gitme:
Hedefimse mart sonu 50 kilo olabilmek boshayallersmile

altı ustu bıgun kayboldum oooo ortalık senlenmıs bı kalabalık bı kalabalık allah bozmasın kızlar

bu arada hepınıze merhaba ben fatott yada orkun ege 76 kılo ıdım 170 boyundayım yaklasık bır ıkı yıldır stresten dolayı acayıp kılo aldım 56 dan 76 cımak hıc hos degıl takdır edersenız hadı hepımız mayısaa kadar bu ısı bıtırelım yazın tırıl tırl gıyınırız solle en dekoltelısındenn

s

alkisalkisalkis neden olmasın yeterki iste arkadaşım..önemli, olan olmazı yapmak..o ışık da sende var hadii bakalım sen böyle yazmışınya ben adaha çok hırslandım bak :dance:

sahi mi bilmiyorumkismile ay sağol canım. bu kez çok hırslıyım. yarın diyetisyene gidicem. kafama göre beslenmemeye karar verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…