• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Pınarcım liste için çok teşekkür ediyorum.

bu arada tüm arkadaşlarıma kilo bildirimlerini erkenden yaptıkları için öpüyorummm:1hug:

orkunege ben senden kilo vermeni bekliyordum bu kadar dikkat etmeye demekki kaçamaklara son vermek lazım topuklular için ama demi
zeynepçim seninde tatil modundan çıkman lazım artık hayata dön ve diyette olduğunu unutma.
fasulye özel nedenlerinin bilmiyorum ama kilo verme yönünde adım atmalısın.en az 500gr haftaya vermelisin
veeee pınar seni tebrik ediyorum canım süpersina.s.

moni paylaşımda bulunmadığı ve özel mesajımada cevap vermediği için diskalifye oldu.

bişi sorcam listeyi paylaşım alanına eklerken sıralamaya dikkat ediyoruz dimi en sona değilde 6. takımdan sonra koyuyoruz dimi? eğer 6. takım o zamana kadar koymamışsa bekliyomuyuz yoksa farketmez mi? karışık oldu dimi kaydirigubbakcemile3 kafamçokkarıştı

6.takımdan sonra ekliyoruz ama onların eklememiş olması önemli değil.

ben listeyi onaylatmak için 4.takıma sundum ben çıkana kadar onay gelirse paylaşım alanına eklerim gelmezse siz devam ettirirsiniz liste olay
ını.

kaptan dun baya kacırdım bıldıgın gıbı degıllll ıste hafta basındakı gıbıolaydım gıttıkce enerjım dustuuu benımm bugun hatta hıc halım yok napsamkıııı aceppp bana bı caree zayıflama hapımı alsam napsam

zayıflama haplarınınden bende bırkere denedım Çok Çare deĞıl ama bır ara motıvasyonumu gerı getırdı hala bende dÜŞÜnÜyorum yapıŞtı artık kılolar olmazsa bıraz daha deneyelım bÖyle ondan sonra bakarız artık.ama saĞlık aÇısından Çok fecı bıŞey.

Pınarcım liste için çok teşekkür ediyorum.

bu arada tüm arkadaşlarıma kilo bildirimlerini erkenden yaptıkları için öpüyorummm:1hug:

orkunege ben senden kilo vermeni bekliyordum bu kadar dikkat etmeye demekki kaçamaklara son vermek lazım topuklular için ama demi
zeynepçim seninde tatil modundan çıkman lazım artık hayata dön ve diyette olduğunu unutma.
fasulye özel nedenlerinin bilmiyorum ama kilo verme yönünde adım atmalısın.en az 500gr haftaya vermelisin
veeee pınar seni tebrik ediyorum canım süpersina.s.

moni paylaşımda bulunmadığı ve özel mesajımada cevap vermediği için diskalifye oldu.

rica ederim canım ne demek kaydirigubbakcemile2 bu arada çok teşekkür ederim kaydirigubbakcemile5

6.takımdan sonra ekliyoruz ama onların eklememiş olması önemli değil.

ben listeyi onaylatmak için 4.takıma sundum ben çıkana kadar onay gelirse paylaşım alanına eklerim gelmezse siz devam ettirirsiniz liste olay
ını.
baktım da eklemişsin sen zaten hatta ilk biz eklemiş olduk bugün :))

kaptan dun baya kacırdım bıldıgın gıbı degıllll ıste hafta basındakı gıbıolaydım gıttıkce enerjım dustuuu benımm bugun hatta hıc halım yok napsamkıııı aceppp bana bı caree zayıflama hapımı alsam napsam

bence su orucunu bırak daha fazla zarar vermeden kendine ben bu hafta akşamları sütlü kahvaltılık gevreklerden yemeğe başlıcam bi hafta denmeyi düşünüyorum bana katıl yerimseniben sen istersen 2 öğün de yapabilirsin sabah ve akşam öğlen az kalorili ama sağlıklı şeyler yedin mi olur gider azcıkta haraket kaydirigubbakcemile2 Şeniz

kızlar malumunuz dün kaçamak yapmıştım yine :)) o yüzden bugün karbonhidrat yerine bol protein ve sebze falan düşünüyorum...
sabah kalkınca:geceden 1 incir 1 kayısı ıslamıştım onları yiyip suyunu içtim ardından da bir bardak ballı limonlu su ve çay kaşığının ucuyla kara üzüm çekirdeği yuttum:)))
15-20 dk sonra kahvaltı: 1 yumurta haşlayıp maydonoz ve dereotu koyup salata gibi bişey yaptım(azıcık zeytinyağı koydum:) ,1 dilim çavdar ekmeği,domates,salatalık ve 1 kupa yeşil çay
ara:1 ceviz
öğlen :1 kase çorba, bol salata(beyaz,mor lahanalı havuçlu, maydonoz ve dereotlu)
birazdan masaj yağlarımı sürüp spor yapcam ara öğün olarak bi kaç kaşık yoğurt ve meyve olacak
arada bi kupa yeşil çay ve sütlü necafe içerim(şekersiz tabi)
akşam da: 1 bardak light sütle hazırlanmış 1 kase tropikal meyveli müsli

bu arada dün marketten birde çikolatalı tam tahıllı bi gevrek aldım bi akşam meyveli bi akşam çik. yemeyi düşünüyorum opuyorumnanaktan

4.TAKIM 136.ETAP
sebnemselayfurkan (67,5 /67,5 / 0,00 / %0,00 )
fguler ( 85,00 / 86,00 / -1,00 / -%1,18 )
kuzuzuzubambino (74,1 / 74,1 / 0,00 / %0,00)
hasretim34 ( 67 / 66.5 / 0,50 / % 0,75 )
deryaboran ( 59,00 / 59,00 / 0,00 / %0,00 )
uaydın ( 68,4 / 68,4 / 0,00 / %0,00 )
beci ( 79,2 / 79,2 / 0,00 / %0,00 )
banucan4 (78,5 / 78,5 / 0,00 / %0,00 )
toplight ( 67,7 / 67,7 / 0,00 / %0,00 )
dilekruzgar ( 67,00 / 65,00 / 2,00 / %2,99 )
destinam ( 73,5 / 73,5 / 0,00 / %0,00 )
4.TAKIM TOPLAM KıLO ( 786,9 / 785,4 / 1,5 / %0,19 )

ewweett sütlü nesgayfemle döndüm....sporumu yaptım banyoda da kabak lifiyle hatur hutur keseledim kendimi zemuszemus sositososito :jeyyar: ve de deniz tuzuyla peeling yaptım :))) ayıptır sölemesi bomba gibi hissediyom hihoyyyt :nazar: şimdide tırnaklarımla ilgilenicem biraz :)

slm canım nasılsın bugun anladıgım kadarıyla boba gıbısın benım enrjım bıttı ve ben almanyadan ılac alıp gondertıcemde aklıma bısey takılıyo ordan buraya 1 kutu ılac gelse acaba gumrukte fılan takılırmı kargo ıle gelcek mesela

ewweett sütlü nesgayfemle döndüm....sporumu yaptım banyoda da kabak lifiyle hatur hutur keseledim kendimi zemuszemus sositososito :jeyyar: ve de deniz tuzuyla peeling yaptım :))) ayıptır sölemesi bomba gibi hissediyom hihoyyyt :nazar: şimdide tırnaklarımla ilgilenicem biraz :)

Canim sen deniz tuzunu her zaman mi kullaniyosun?? Ben hafta da 1 yapiyorum... :hulya: 10 gune 1'de keseleniyorum ayiptir soylemsi her gunde lifleniyorum. :lepi: Tirnaklar da 2 hafta da 1 manikur; oje yok zaten kalmiyor bende duzgun 1 saatden uzun sure :icecream:

Canim sen deniz tuzunu her zaman mi kullaniyosun?? Ben hafta da 1 yapiyorum... :hulya: 10 gune 1'de keseleniyorum ayiptir soylemsi her gunde lifleniyorum. :lepi: Tirnaklar da 2 hafta da 1 manikur; oje yok zaten kalmiyor bende duzgun 1 saatden uzun sure :icecream:

yok canım her gün yapmıyom deniz tuzunu haftada bir yada 10 gün aklıma ne zaman gelirse aslında kaydirigubbakcemile3 kabak lifini 2-3 güne bir kullanıyorum onla kese yapıyom yosun sabunu kullanarak özellikle spordan önce masaj yağı sürdüğüm zamanlar kaydirigubbakcemile2 ojeye bayılırım her renk ama daha çok bordo kırmızı vişne çürüğü gibi koyu renklere kaydirigubbakcemile5 detoks nası gidiyo bitti mi işe yaradı mı?

walla canim ben pek uymadim diyete.. Kizimin yediklerinden yiyordum kaydirigubbakcemile3 bakalim ne olucak yarin.. Ay bende visne curugu cok severim.

bende ufak kaçamaklar yapmıştım zaten kaydirigubbakcemile2 kaçamaksız bi günüm mü geçiyo acaba kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile bu hafta daha dikkatli olurum umarım sositososito

ya yok burdada varda sankı orda daha uygun maurers dıye bısey google yazarsan bulursun ısvecten ıthal aklıma yattı sankıı ama adını bende ılk kez duydum sıbutremın fılanda yok ıcınde o yuzden alım dıyorumm ya kesın alıcam artık yok benım gercekten metobolızmam cok yavas o yuzden gereklı yanı gunde yedıklerıme gorsenız ne kadar az dersınız ama ıste olmuyo 100 gramla 200 gramla omrumun sonan kadar bole olmaz cok gergınım bu yuzden hayatım benım herıfe almanyadan acaı ve maurers aldırtıp gondertcem bakalımm ama sey ıste gumrukte sıkıntı olurmu bılemıyom nasıl ogrenırımkı o bı defasında sankı gonderılmıyo ılac fılan demıstı bana ama bılgısı olan varmııııı

kuzum bana sorarsan az yediğin için bence metobolizman yavaşlıyo.. bak ben geçen yıl düzenli spor salonuna gidiyordum ordaki diyetisyen bana bi liste verdi ama ben bu kadar yemiyorum bile demiştim...bence 3 ana öğün 3 ara öğün formulüne geç az yediin zaman vucüt kıtlık alarmı veriyormuş mutlaka duymuşsundur her yediğini depolamaya başlıyormuş ama sık sık az yediğinde metobolizman sürekli çalışmış oluyo yediklerini yakıyo çünkü biliyoki birazdan yeni şeyler gelicek :emir_bebek: arada kaçamak yaptığında da akşam öğününü yada ertesi günü hafif geçirip dengelersin..nacizhane önerilerim bunlar çünkü bende bağırsak problemi vardı önceleri ne zaman spora başladım ve yediklerime dikkat ettik düzene girmedi başaldı :delphin:

Back
X