• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

heee sımdı radyoda burak kutun heyecanlıyım dıye cokkk eskı bı sarkısı calıyo allalm yaa bole sarkılarlamı buyuduukk hahahahahahah

kızlar surahılerı yarımladım yanı toplamda 2 lıtre suyumu su saate kadar ıctım tabı cayda ama sekersızzz hım baskada bısey yemedım dahaaa su dıyetı ıle gıtsın kılolar

canım sadece su ile beslenmen yanlış.bu oruçta biliyorumki taze sıkılmış meyve ve sebze suları tüketiliyordu.vitaminsiz kalıp güçsüz düşmeyesin.
sen su yerine birde bunları dene bence birde lavman yaptın mı başlarken?

canım sadece su ile beslenmen yanlış.bu oruçta biliyorumki taze sıkılmış meyve ve sebze suları tüketiliyordu.vitaminsiz kalıp güçsüz düşmeyesin.
sen su yerine birde bunları dene bence birde lavman yaptın mı başlarken?

canım dun form cayı ıctım buyuk bı bardak sınamekı oldugu ıcın bagırsaklarımı calıstırdıı az sonrada ıcım bı bardak hatta tam lavman sayılmaz ama ıste ole ayrıca lavman nasıl yapılır bılmıyomm:( hım meyve katı tuketıyom elma gıbı yarım kase sehrıye corbası ıctımdemın ama cok acıkınca yıcem 1 haftadır olmadı bu kez yapıcam hatta yapmalıyız kızlar kaptancım sende ole 76 hıc hos bı rakam degıl 60 ları gorene kadar durmak yokkk 60 da mola vercez sozzzz:sm_cool:

hem cok agır yuk bunlar ay bızım gıbı naıf bayanlara yuk tasımak yakısmıyooo kaldırın popıslerııı hoppp bu hafta 1 kılodan az olmamak uzere kılo verıcezzz hop bır kı hop bır kııı evı toplama hop bır kııı

hım motıvasyon sart ya kızlar napalım bılıyomuunuzzzzzzzzzzzz takımdakı kızlar zayıflayınca en cok gıymek ıstedıklerını dusunup yazsınlar motıvasyon onemlı bakın ben napıcam bılıyomuunz 60 oldugumdaaa hatta 63 fılan gıbı gıdıp sacımı bı guzel rofle yaptırcam ama bole dogal olcakkkk guzel bıde kesımm tırnaklarımı uzatıcam azcık kırmızı ojee ve kırmızı ruj alıcam ( bu halde guzel durmuyo bunlarr da ondan yapmıyom) sonra gıdıp mavı jeans da begendıgım bı pantolan var ( paraya kıycam yanı) gıdıp onu alıcam uzerınede super bı beyaz gomlek ve kahverengı kovboy kemerı kahverengı derı ceketımı de gıycem ve benım herıfın karsısına cıkıcamm ve bı kez daha asık edıcem kendıme hahahah yasasın kotululk gercı o benı bu halımlede sevıyo ama her erkek bakımlı kadın ıster o yuzden salmayacagız kızlarrrrrrrrrrr

MERHABALAR A.S. orkun ege 7.takımın amigosu ol sen :lepi:alkisalkisalkis hep destek tam destek haydi kızlar kaydirigubbakcemile5 yarışçım özledim gel bi öpimŞeniz

MERHABALAR A.S. orkun ege 7.takımın amigosu ol sen :lepi:alkisalkisalkis hep destek tam destek haydi kızlar kaydirigubbakcemile5 yarışçım özledim gel bi öpimŞeniz

eger vereceksek su kılolarııı amıgo degıl saksakcı bılem olurum canım bak yarıscı ızmırlı lınguıst manısalı hatta aynı ılcedenız yaz tatılınde oralardayım kesın hatta nısanım var bak kızlar ona goreee verın su kıları yaz tatılıne surda 4 5 ay var denetıme bılem cıkarım ayyy
bak kuafor benden ona gore kuaforun kapısına baskul koyacam valla bellı kılonun ustu gıremıycekkk hehehehhihoyyyt:sm_cool:

Canim ben Amerika'da yasiyorum, aramizda cok farki var yanii.. Orkunege'cim ben hamilelikte tam 83 kilo oldum, duguma 53 ile baslamisdim. ben hem hamilelikten once 49-54 aralarinda dolaniyordum. 15 Kilo dogumdadan 2 hafta sonra gitti, sonra da gerisiyle ben savastim. Seni cok iyi anliyorum. Topuklu giyememek ne demek bilirim.

Canim ben Amerika'da yasiyorum, aramizda cok farki var yanii.. Orkunege'cim ben hamilelikte tam 83 kilo oldum, duguma 53 ile baslamisdim. ben hem hamilelikten once 49-54 aralarinda dolaniyordum. 15 Kilo dogumdadan 2 hafta sonra gitti, sonra da gerisiyle ben savastim. Seni cok iyi anliyorum. Topuklu giyememek ne demek bilirim.

canım bende 56 kıloydum ısımden ayrıldım yanı krız benıde vurdu mıs gıbı bankada calsıyodum neyse ıssız kalınca depresyona gırdım yemeye basladım bugun son yarın son dıye dıye bu sonlar hıc gelmedı derken gordum 80 nı bı ara baya bı gayret ettım ve 74 dusutum hatta 73 cu zorluyodum neyse 3 ay once yıne bıseyler oldu ve ben yemeye basladım her hafta bole oluyodu dun aksamda bole oldu mesela yarın baslarım ama bugunun yarını yok artık suan 77 yım gecenlerde galıba su kaybı ıle 75 8 lerı gordum ama neyse erkek arkadasımla bu yaz nısanlanıcaz o benı hıc zayıf gormedı yanı bırlıktelıgımız basladıgından berı koca 1 5 yıl sıskoydum ama bu yaza kadar herseyı eskıye cevırıcem cok kararlıyım gıysılerıme bakıp bakıp sınır olup yemek yemek ıstemıyom bu arada ben 2 surahılerıme basladımm wc den cıkamıyom kızlar bırbırımızın kontrolu olucaz baska yol yok madem ole ıste bole gıtsınnn yaglar gelsın topuklular olsun slaganımız hihoyyyt

canım dun form cayı ıctım buyuk bı bardak sınamekı oldugu ıcın bagırsaklarımı calıstırdıı az sonrada ıcım bı bardak hatta tam lavman sayılmaz ama ıste ole ayrıca lavman nasıl yapılır bılmıyomm:( hım meyve katı tuketıyom elma gıbı yarım kase sehrıye corbası ıctımdemın ama cok acıkınca yıcem 1 haftadır olmadı bu kez yapıcam hatta yapmalıyız kızlar kaptancım sende ole 76 hıc hos bı rakam degıl 60 ları gorene kadar durmak yokkk 60 da mola vercez sozzzz:sm_cool:
haklısın canım ah bir mode girsem ben neler yapacağım ama
aşemmmmm hoşgeldin gülüm bende seni öperim.daha sık uğrasana kuuu
canım bende 56 kıloydum ısımden ayrıldım yanı krız benıde vurdu mıs gıbı bankada calsıyodum neyse ıssız kalınca depresyona gırdım yemeye basladım bugun son yarın son dıye dıye bu sonlar hıc gelmedı derken gordum 80 nı bı ara baya bı gayret ettım ve 74 dusutum hatta 73 cu zorluyodum neyse 3 ay once yıne bıseyler oldu ve ben yemeye basladım her hafta bole oluyodu dun aksamda bole oldu mesela yarın baslarım ama bugunun yarını yok artık suan 77 yım gecenlerde galıba su kaybı ıle 75 8 lerı gordum ama neyse erkek arkadasımla bu yaz nısanlanıcaz o benı hıc zayıf gormedı yanı bırlıktelıgımız basladıgından berı koca 1 5 yıl sıskoydum ama bu yaza kadar herseyı eskıye cevırıcem cok kararlıyım gıysılerıme bakıp bakıp sınır olup yemek yemek ıstemıyom bu arada ben 2 surahılerıme basladımm wc den cıkamıyom kızlar bırbırımızın kontrolu olucaz baska yol yok madem ole ıste bole gıtsınnn yaglar gelsın topuklular olsun slaganımız hihoyyyt

canım valla sen olmasan hepten takım ölü olacak sırf senin için yeniden savaşa açacam kilolarıma

yok ole sende olmasan bende olmasam sımdı totalde kac kısıyız herkes bı yoklama versın kaptancım heheheh okul gunlerı dısıplın kacamak yok umutsuzluk yok yemek yok bu kadar kolay nerde kadınalrın azmı nerde bızım kadın ınadımız hadı ama hepınızın ıcınde uyandıralım ıcımızdekı canavarı gorsunler fıstık nasıl olunurrr

Canim birde bu bulguru, mercimegi:uhm: cigden mi koyuyosun??? :uhm:
haşlayıp koyuyosun canımcım yerimseniben
kızlar günaydınnn
haftasonu hareketlenmişisniz ohhh ne güzel
pınarcım detoks diyetinin işe yaramasına sevindim dur bakıyım bende deneyeyim olmazsa
zeynepçim sende bildirimini cuma yapamıyacaksan perşembe akşamı bildir inanın sizin bildiriminizden başka benim listeyi toparlamam onaya göndermem uzun oluyor ve ben herzaman işyerindede olamıyorum ceza almak istemiyorum takım olarak.
34 moni hala yok takımda olduğunun farkında değil galiba bu haftada gelmezse takımdan çıkartacağım.
zeytinyağlı fasulye izinli kızlar ama bildiriminin bir şekilde yapıyor.
onun harici takımımız bu kadar kızlar.
zeynep,pınar,ben,fasulye ve orkunege.moni de kendi bilir not bıraktım hala dönmedi.
saol varol kaptanım vereliniortak ne zamandır denk gelemiyoruz nasılsın bu arada?
ha bıde utanmadan saralle yedım dun bıde ustune halley neyıme gereksee ne kadar tatlı varsa ındırdımm mıgdeye ayıp bana ayıppp
kıs az önce bende bi dürümü hüplettim -tatlicadiarzu- :oklava:
saol canım desteklerin için :1hug: a.s.
eger vereceksek su kılolarııı amıgo degıl saksakcı bılem olurum canım bak yarıscı ızmırlı lınguıst manısalı hatta aynı ılcedenız yaz tatılınde oralardayım kesın hatta nısanım var bak kızlar ona goreee verın su kıları yaz tatılıne surda 4 5 ay var denetıme bılem cıkarım ayyy
bak kuafor benden ona gore kuaforun kapısına baskul koyacam valla bellı kılonun ustu gıremıycekkk hehehehhihoyyyt:sm_cool:
yaparız nişanını tabikide canım benim :dance: bizde mayıs gibi nişan ekim gibide düğün düşünüyoduk ama malesef yarimin askerliği uzun çıktı şuan belirsiz ama yaza doğru benimde nişanım olcek :asigim: incecik olup döktürelim kızlar :teytey:
yok ole sende olmasan bende olmasam sımdı totalde kac kısıyız herkes bı yoklama versın kaptancım heheheh okul gunlerı dısıplın kacamak yok umutsuzluk yok yemek yok bu kadar kolay nerde kadınalrın azmı nerde bızım kadın ınadımız hadı ama hepınızın ıcınde uyandıralım ıcımızdekı canavarı gorsunler fıstık nasıl olunurrr
taş gibi hatunlar olalım ohhh :dance:

gelelim bugünkü menüme:
biraz sağlıksızdı ama pişman değilim yarın dengelemeye çaılşcam kaydirigubbakcemile2
pazartesi derslerim çakışıyo ve malesef öğle arası kaynıyo arada doğru dürüst bişi yiyemiyom haftaya evden tost falan götüreyim barii...okul çıkışıda kitap bakındım baya bi hal böle olunca buraya ilk geldiğimde seminer çıkışlarında arkadaşlarla gittiğimiz dürümcü ilişti gözüme kaydirigubbakcemile dayanamadım :kedi:
sabah 2 kuru kayısı, ballı limonlu suyumu içtim
kahvaltı:çorba içtim ekmeksiz
ara:sabah sıkma meyve suyu hazırladım yanıma aldım
öğlen : bir siimit bir ayran
akşamda 1 dürüm,bir ayran

gelelim bugünkü menüme:
biraz sağlıksızdı ama pişman değilim yarın dengelemeye çaılşcam kaydirigubbakcemile2
pazartesi derslerim çakışıyo ve malesef öğle arası kaynıyo arada doğru dürüst bişi yiyemiyom haftaya evden tost falan götüreyim barii...okul çıkışıda kitap bakındım baya bi hal böle olunca buraya ilk geldiğimde seminer çıkışlarında arkadaşlarla gittiğimiz dürümcü ilişti gözüme kaydirigubbakcemile dayanamadım :kedi:
sabah 2 kuru kayısı, ballı limonlu suyumu içtim
kahvaltı:çorba içtim ekmeksiz
ara:sabah sıkma meyve suyu hazırladım yanıma aldım
öğlen : bir siimit bir ayran
akşamda 1 dürüm,bir ayran

oooo ben bunları yesem var yaa galıba benım metobolızma durmus kızlar yada mehter takımı gıbı ıkı ılerı bı gerııı :)

bugun bende 2 kase sehrıye corbamı ıctım bu gece bısey yemememeye calıscam olmazsa sabaha kadar yazar durum artık su gece yeme krızlerı yokmuu basa bela yaww

lıngusıt nısanı yaza yaparsanız super olur aynı gune gelmesın ama gercı benım eylulu bulcak bak bu nısan mısan olaylarındada bol bol goruscez galıba ben salıhlıdekı kuaforlerı bılmıyom hele elbıse melbıse satılan ıyıce yerlerı hıc bılmıyom he bı hatırladıgım salak janrasko varr oleydı dımı baskada yokk nese su ıcmeye devam kılolara selam sloganı ıle hepınızı opuyom bu hafta tur bındırelım dıger takımlara ne dersınzız:roflol:

oooo ben bunları yesem var yaa galıba benım metobolızma durmus kızlar yada mehter takımı gıbı ıkı ılerı bı gerııı :)

bugun bende 2 kase sehrıye corbamı ıctım bu gece bısey yemememeye calıscam olmazsa sabaha kadar yazar durum artık su gece yeme krızlerı yokmuu basa bela yaww

lıngusıt nısanı yaza yaparsanız super olur aynı gune gelmesın ama gercı benım eylulu bulcak bak bu nısan mısan olaylarındada bol bol goruscez galıba ben salıhlıdekı kuaforlerı bılmıyom hele elbıse melbıse satılan ıyıce yerlerı hıc bılmıyom he bı hatırladıgım salak janrasko varr oleydı dımı baskada yokk nese su ıcmeye devam kılolara selam sloganı ıle hepınızı opuyom bu hafta tur bındırelım dıger takımlara ne dersınzız:roflol:

bugün böle oldu ama pişman olsam kendime sinirlenip daha fazla yicem kaydirigubbakcemile3 o yüzden yarın karbonhidrat almamaya çalışcam vucutta fazlalıkların depolanması 24 süreyleoluyomuş yarın ona göre şeyler yicem artık ekmeksiz proteyinli şeyler işte :jeyyar: hihoyyyt
hee walla bi sevgi yolundaki şeyler var bide taaa benim küçüklüğümde bayraktar mı ne vardı millet abiyeleri falan ordan alırdı şimdi de öle mi acep:)) doğrusunu sölemek gerekirse bende pek bilmiyom öle yerleri salihlide sositososito üniversiteyi ankarada okudum sonrada buraya geldim işte bakcas artık çaresine şekercim a.s.

Back
X