• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canim sikilmaya basladi benim, geldigimden beri diyet moduna giremedim. Bu gidisle birakirim diye korkuyorum. Birakmak istemiyorum; cunku hayatta her isi yarida birakmaktan biktim artik... Sonunu getirmek istiyorum bu sefer... Kizlar yardimci olun bana...

Canim sikilmaya basladi benim, geldigimden beri diyet moduna giremedim. Bu gidisle birakirim diye korkuyorum. Birakmak istemiyorum; cunku hayatta her isi yarida birakmaktan biktim artik... Sonunu getirmek istiyorum bu sefer... Kizlar yardimci olun bana...

yok öle bırakmak bende bi ara serdim diyeti kilo bile aldım fakat bu sefer kararlıyım...birlikte mezun olcas bu okuldan kaydirigubbakcemile5

kızlar sabah tartıldım ve 1,5 kilo gitmiş 2 günde kaydirigubbakcemile2harfi harfine uymadığım halde dünde yine meyve falan yedim aralarda diyet biskuvi çayla birlikte... iyi bi moral oldu bakalım devamıda gelir umarım her gün spora devam :emir_bebek:

evet kızlar kahvaltımı yaptım:)
kalkınca 2 kuru kayısımı yedim,bir kaç kaşığı kara üzüm çek. tozunu atıverdim ağzıma ardından da ılık ballı limonlu suyumu içtim..
kahvaltı için 2 dilim çavdar ekmeğinin üzerine yumurta,dereotu+maydonoz ve peynir karışımı sürüp fırınladım hiç yağ koymadan ayrıca çok iyi gitmesine rağmen kaşarda koymadım :):) yanında da bir kupa yeşil çay içtim:)
çorba falan yaptım bulaşık yıkadım birazdan da sporumu yapıcam hihoyyyt

Son düzenleme:
evet kızlar sporumuda yaptım geldim sositososito
spordan önce sütlü nescafe içtim şekersiz.belki biliyosunuzdur fakat ben yinede söliim içindeki bi madde(kafeyindi sanırım) metobolizmayı harekete geçiriyomuş..geçen yıl spor salonuna gidiyordum ordaki diyetisyen spordan önce şekersiz nescafe içmemi sölemişti..o sade demişti ama sütsüz içemiyom ben şakkıdı
bugün biraz geç uyandım o yüzden öğle yemeğimi şimdi yedim..
1 kase çorba,karnıbahar yemeği,1 dilim ekmek ve salata(beyaz lahana,mor lahana,havuç ve yeşillik koydum içine)
ara yeşil çay ve bir meyve düşünüyorum
akşamada çorba ve ton balıklı yeşil salata yerimseniben :jeyyar:
kızlar bi ara hareketlenmişti bizim takım ben izin almadan önce,yine bi başımıza kalmışız yeni gelen arkadaşlar çıktılarmıki takımdan :bbo: :sm_confused:

Son düzenleme:
kızlar sabah tartıldım ve 1,5 kilo gitmiş 2 günde kaydirigubbakcemile2harfi harfine uymadığım halde dünde yine meyve falan yedim aralarda diyet biskuvi çayla birlikte... iyi bi moral oldu bakalım devamıda gelir umarım her gün spora devam :emir_bebek:

Ayy canim cok sevindim :dance: benim yapma siram geldi bunu

lınguıst ne dıyetı yapıyosun canım merak ettım ben su orucunu bırakmıstım dun yıne basladım ama bukez bırakmıcam dunden berı hıc ekmek yemedım nıhayet reglımde bıttı oh sıslıkler gıttı kızlar ecem7 ve lıngusıt dıger arkadasları bılemıyom ama gun ıcınde bırbırımıze destek olalım sanırım sureklı baglantısı olan bız varız ve lutfen kaptanın da dedıgı gıbı sıkı tutalım bu hafta hareketlenelım ve en cok kıloyu vene olalım kendı aramızda bıle bı yarıs halınde olmaktan ne kaybederız kılolarımızın dısındaa

canımcım 2 günlük bi detoks diyeti yaptım ....1,5 veya 2 lt ayranın içine 2 salatalık rendeliyosun,4 er yemek kaşığı haşlanmış bulgur,yeşil mercimek ve nohut koyuyosun içine nane pulbiber sarmısak falan ne istersen koyuyon..ben sarmısak koymadım tansiyon düşüklüğü falan yapmasın die..tuz koymayın diyordu ama biraz koydum ayrıca maydonoz ve dere otuda koydum...
sabah kahvaltısnı 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta ,peynir,domates salatalık vb. yapıp 2 saat arayla bu yaptığın ayranlı çorbayı içiyon:) kafeinli asitli içecekler yasak..yeşil çay su serbest...
istersen şu linkten ayrıntılara bakabilirsin canım:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...8244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimizzzz.html

lınguıst ne dıyetı yapıyosun canım merak ettım ben su orucunu bırakmıstım dun yıne basladım ama bukez bırakmıcam dunden berı hıc ekmek yemedım nıhayet reglımde bıttı oh sıslıkler gıttı kızlar ecem7 ve lıngusıt dıger arkadasları bılemıyom ama gun ıcınde bırbırımıze destek olalım sanırım sureklı baglantısı olan bız varız ve lutfen kaptanın da dedıgı gıbı sıkı tutalım bu hafta hareketlenelım ve en cok kıloyu vene olalım kendı aramızda bıle bı yarıs halınde olmaktan ne kaybederız kılolarımızın dısındaa

canım sen ne kadar yapmayı düşünüyosun bu orucu?biraz incelemiştim sadece sıvı tüketiyosun sanırım...zor oluyodur spora başlıcakmısın peki?

Orkunege; canim dogru soyluyorsun destek cok onemli yaaa.. Ben Linguist kilo verdi diye oyle sevindim ki sanki kendim vermisim gibi:) sevindim. Lunguistin diyeti cok leziz geldi bana.. Yarin malzemeleri alip denicem bende..

kızlar günaydınnn
haftasonu hareketlenmişisniz ohhh ne güzel
pınarcım detoks diyetinin işe yaramasına sevindim dur bakıyım bende deneyeyim olmazsa
zeynepçim sende bildirimini cuma yapamıyacaksan perşembe akşamı bildir inanın sizin bildiriminizden başka benim listeyi toparlamam onaya göndermem uzun oluyor ve ben herzaman işyerindede olamıyorum ceza almak istemiyorum takım olarak.
34 moni hala yok takımda olduğunun farkında değil galiba bu haftada gelmezse takımdan çıkartacağım.
zeytinyağlı fasulye izinli kızlar ama bildiriminin bir şekilde yapıyor.
onun harici takımımız bu kadar kızlar.
zeynep,pınar,ben,fasulye ve orkunege.moni de kendi bilir not bıraktım hala dönmedi.

gunaydın kızlar bugunden ıtıbaren herkes bı baskasının kılosundan sorumlu olsun kı bırbırımızı dızgınleyelım dun gece 12 de yeme krızı gecırdım malum benım stres altındayım su ıs yuzunden ama kılo vermek zorundayım zorundayız kendımı tasıyamıyorum topuklu ayakkabılarım bana ben onlara bakıyorum gıyemıyorum cunku agırlıgımı tasıyamıyom o ıncecık topukluların uzerınde nefıs kıyafetlerımde kı o kadar para doktuydum calsırken onlara 1 yıldır gıyemıyorum guveler yıcek valla monlarım bıle olmuyo uzerıme oysa ne guzel almısım zamanında herseyınuzerıne ayrı ayrıııı renk renk model model o yuzden hadı hız kazanalımmm kaptancım sen kac kılodaydın

ha bıde utanmadan saralle yedım dun bıde ustune halley neyıme gereksee ne kadar tatlı varsa ındırdımm mıgdeye ayıp bana ayıppp

Canim birde bu bulguru, mercimegi:uhm: cigden mi koyuyosun??? :uhm:

tatlım profılınde yurtdısı gozukuyo nerelısın benımde nısanlım yurtdısına gıttı almanyada goetha unıversıtesınde ogrencı o gelene kadar degısmmem lazım yaza nısan varrr abooo daha yemek aklımda tuh bana yazıklar olsunn :oklava:kötükedihüso hadı bıraz sabah hareketı evı toplayalım bırlıkteee hımmm :jeyyar:

kapatancım aynı kılodayızz galıba sımdı naptıgımı yazmak ıstıyorum sıze ıkı surahıye su doldurdum 1 lıtrelıge elma sırkesı ekledımaksama kadar ıcıcem ıkı lıtrelıge ıse temız su sımdı aksamakadar bunları ıcıcem arada sekersız cay ve ıkı lıtrelık surahımı bı tur daha doldurup ıcıem arada yazamazsam merak etmeyın wc deyımdır bu kadar suyuuu dımııııı ayyy saat saat yazıcamkı yazdıkca yemeycem ayıp bıze yaaa 18 1 9 kılo ıle ugrasamıyoz bu kadar gucsuzmuyuz be bızzzz ayıp ayııpp bıze

kalorılere olummmm yaglara olummmm dombılılık artık yokk motıve olalımmm dımı sız yazmayın ben kendı kendımede yazarım valla hadı uyanın yawww

Back
X