Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim cok ilgincmis bu corba diyetin, hic duymadim. Bakalim sonuc ne olucak...Biliyosun, mercimek ve bulgur cok kalorili... Ne kadar koyuyosun?? Bakalim sonuc ne olucak?? Ben de denerim belki...
Canim sikilmaya basladi benim, geldigimden beri diyet moduna giremedim. Bu gidisle birakirim diye korkuyorum. Birakmak istemiyorum; cunku hayatta her isi yarida birakmaktan biktim artik... Sonunu getirmek istiyorum bu sefer... Kizlar yardimci olun bana...
kızlar sabah tartıldım ve 1,5 kilo gitmiş 2 günde kaydirigubbakcemile2harfi harfine uymadığım halde dünde yine meyve falan yedim aralarda diyet biskuvi çayla birlikte... iyi bi moral oldu bakalım devamıda gelir umarım her gün spora devam![]()
Ayy canim cok sevindim :dance: benim yapma siram geldi bunu
lınguıst ne dıyetı yapıyosun canım merak ettım ben su orucunu bırakmıstım dun yıne basladım ama bukez bırakmıcam dunden berı hıc ekmek yemedım nıhayet reglımde bıttı oh sıslıkler gıttı kızlar ecem7 ve lıngusıt dıger arkadasları bılemıyom ama gun ıcınde bırbırımıze destek olalım sanırım sureklı baglantısı olan bız varız ve lutfen kaptanın da dedıgı gıbı sıkı tutalım bu hafta hareketlenelım ve en cok kıloyu vene olalım kendı aramızda bıle bı yarıs halınde olmaktan ne kaybederız kılolarımızın dısındaa
Canim birde bu bulguru, mercimegi:uhm: cigden mi koyuyosun??? :uhm: