• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Citirlar ben dondum. Kilomu yarin tartip soylicem, insallah almamisimdir. Spor yapamadim yediklerime dikkat ettim. Yarindan itibaren eski moduma giriyorum. Spor ve diyetimi yapicam. Yolculugum cok guzel gecti, aylardan sonra ilk defa yuzum guldu. Sizleri cok ozledim bu arada :1hug:

bugun ıkıncı gunumdeyım gayet ııı gıdıyo ama ben cok ama cok acıkınca elma yada corba ıcıyom tabı sebze corbası ama gunde 1 kezz ole ıste suya dıkkat edıyom bıde bakalım cumaya belkı encok kılo veren olurummmm hihoyyyt:teytey::dance:delikafadulden

tamam canım en çok kilo veren senin olmanı çok işsterim cuma günü haberini sabırsızlıkla bekleyeceğim.
kaptanım kaldır bence iznimi :emir_bebek: gayet iyiyim:nazar: hemide bu kez 3 gündür sporda yapıyom :sm_cool: yazın fıdtık gibim olmuştum ne istersem giyiyodum şimdi dediğin gibi onumu giysem olur bunumu giysem olur die düşünmek istemiyorum...
bu arada benim modem arızalandı dün o yüzden giremedim okuldaki bilg. öğrt. arkadaşa gösterttim napiim die yenisini al dedi onarılsada sana fayda etmez bundan gayrı dedi :sinifsinif: int. cafedeyim şu an:bbo: hangi markayı almalıyım nerden aliim bi araştırma yapmam lazım tez zamanda hallolur umarım...
geleim dün yediklerime:
sabah 2 kuru kayısı bir bardak ballı sirkeli su
okulda bir simit ve çayla kahvaltı yaptım
ara evden sıkma meyve suyu götürdüm
öğlen nöbettçi olduğumdan yemekhaneden yedim: etli bezelye,pilav yanında hoşaf vardı ben onu almadım kantinden ayran alıp içtim:)
ara bir tane kuru incir bir bardak çay
akşam: bir kase tarhana çorbası.kapıska ve biraz yoğurt
ara bir kupa yeşilçay 2 ceviz biraz kuru üzüm
sonra dayanamadım yazılı okuyodum yagsız mısır patlattım ve mandalina yedim..:kedi:
yarım sattlik bi spor yaptım leslie yürü ve incel programından diğer günler nivea body ile yapıyorum bakalım artık 62,5 biraz geçmiştim sizlerden ayrılınca vitamin falan baya bi iştah yapmıştı şimdi eski kiloma geldim sayılır:)

pınarcım yarın sende bildirimini yaparsın ozaman kilo almamış olmana sevindim.
Citirlar ben dondum. Kilomu yarin tartip soylicem, insallah almamisimdir. Spor yapamadim yediklerime dikkat ettim. Yarindan itibaren eski moduma giriyorum. Spor ve diyetimi yapicam. Yolculugum cok guzel gecti, aylardan sonra ilk defa yuzum guldu. Sizleri cok ozledim bu arada :1hug:

hoşgeldin zeynepcim seyehatininin iyi geçmesi seni dinlendirmiş anladığım kadarıyla.

kızlar benim iştah son sürat gidiyor ne yapacağım bilmiyorumtarılamıyorum bile korkumdan allah sonumu hayır etsin bakalım

ya evet bugun bende yeme krızı gecırdım kızlar reglı oldum cunku hala gıdıp yıyesım var yedıkcede sınırlenıp daha cok yıyomm
nesee bugunluk bole olsun ozel gunum nede olsaa

kızlar dün bende kaçırdım nitekim tartıda gösterdi kendinmi hemen...acayip şiş biçimde uyandım ve 63 çıktım:olmaz: bağlantım yok hala okuldan giriyorum çıkımam lazım hemen öptüm hepinizi ...zeynepcim hoş geldin bu arada mutlu olmana sevindim opuyorumnanaktan

7,TAKIM 135.ETAP

yarisci (/75,0/76,0/-1,0/-1,33%)
ecem07 (60/
linquist (62,5/63,0/-0,5/-0,8%)
34moni53 (65,7/
zeytinyağlıfasulye(72,0/72,0/0,00/0,00%)
orkunege (76,0/

TOPLAM KıLO(411,2/

Son düzenleme:
kızlar günaydınnn; ben 8. takımdan zeytinyağlıfasulyenin ablasıyımm...

zeytinyağlıfasulye bir süre bazı özel nedenlerden dolayı gelemeyecekk; geri dönmek üzere izin istiyor.
ayrıca bu hafta sabit olduğunu söyledi..

hayırlı cumalar kızlar...bol bol kilo vermeler olsunnn....

kızlar günaydınnn; ben 8. takımdan zeytinyağlıfasulyenin ablasıyımm...

zeytinyağlıfasulye bir süre bazı özel nedenlerden dolayı gelemeyecekk; geri dönmek üzere izin istiyor.
ayrıca bu hafta sabit olduğunu söyledi..

hayırlı cumalar kızlar...bol bol kilo vermeler olsunnn....

tamam canım not alıyorum teşekkürler

kızlar gunaydın 77 gorduk hatta reglı oldugum ıcın 80 de gordum hehhhe ama suan 75.9 hadı bakalım bıde grıp oldukk hayırlısıylaa

7,TAKIM 135.ETAP

yarisci (/75,0/76,0/-1,0/-1,33%)
ecem07 (60/60,0/0,00/0,00%)
linquist (62,5/63,0/-0,5/-0,8%)
34moni53 (65,7/65,7/0,00/0,005)
zeytinyağlıfasulye(72,0/72,0/0,00/0,00%)
orkunege (76,0/75,9/0,10/0,13%)

TOPLAM KıLO(411,2/412,6/-1,4/-0,35%)

Son düzenleme:
4.TAKIM
sebnemselayfurkan ( 65,5 / 67,5 / -2 7 / % -3,05 )
fguler ( 85,00 / 85,00 / 0,00 / %0,00 )
kuzuzuzubambino ( 73,00 / 74,1 / -1,1 / -%1,51 )
hasretim34 ( 67,3 / 67 / 0,30 / % 0,45 )
deryaboran ( 59,00 / 59 / 0 / %0 )
uaydın ( 68,4 / 68,4 / 0 / % 0 )
beci ( 79,2 / 79,2 / 0 / % 0 )
banucan4 (78,5 / 78,5 / 0,00 / %0,00 )
pimpirikli(69,8 paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye
toplight ( 67,7 / 67,7 / 0 / % 0 )
dilekruzgar ( 67,6 /67,0/0,6/ % 0,89 )
destinam ( 73,5 / 73,5 / 0 / % 0 )
4.TAKIM TOPLAM KıLO ( 784,7 / 786,9 / -2,2/ -% 0,28 )

yarışcı kontrol edebilir misin canım .

4.TAKIM
sebnemselayfurkan ( 65,5 / 67,5 / -2,00 / % -3,05 )
fguler ( 85,00 / 85,00 / 0,00 / %0,00 )
kuzuzuzubambino ( 73,00 / 74,1 / -1,1 / -%1,51 )
hasretim34 ( 67,3 / 67 / 0,30 / % 0,45 )
deryaboran ( 59,00 / 59 / 0 / %0 )
uaydın ( 68,4 / 68,4 / 0 / % 0 )
beci ( 79,2 / 79,2 / 0 / % 0 )
banucan4 (78,5 / 78,5 / 0,00 / %0,00 )
pimpirikli(69,8 paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye
toplight ( 67,7 / 67,7 / 0 / % 0 )
dilekruzgar ( 67,6 /67,0/0,6/ % 0,89 )
destinam ( 73,5 / 73,5 / 0 / % 0 )
4.TAKIM TOPLAM KİLO ( 784,7 / 786,9 / -2,2/ -% 0,28 )

şebnencim bir tek senin verdiğin kilo 2,7 görünüyordu onu düzelttim diğer yerler tamamdı zatenopuyorumnanaktan

kızlar şu bildirim için sürekli uyarıda bulunmak istemiyorum bundan sonraki haftalarda saat cuma 12 ye kadar yada perşembe akşamından bildirim bulunmayanlar mazeretsiz diskalifye olacak.lütfen ama bu kadar rahat davranmayın burda sabahtan akşama ladar sizi bekleyemem.ve ben daha listeyi onaylatıp paylaşım alanına bildirim yapacağım .

KURALLARA UYMAK ıSTEMEYEN VARSA TAKIMDAN ÇIKABıLıR.

günaydın kızlar opuyorumnanaktan
dün 2 günlük detoks diyetine başladım...haşlanmış nohut,yeşil mercimek ve bulguru 1,5 litre ayranın içine koyup içine 2 salatalık ve istediğiniz baharatları koyup sabah kahvaltısını normal yaptıktan 2 saat arayla bu çorbayı içiyorsun...ben dereotu ve maydonozda koydum tadı gayet hoştu...2 litre su ,1 sade maden suyu ,3 kupada yeşil çayiçtim:) fakat dün yeni modem aldım ve öncekinden farklı bi marka olunca kurulumunda zorlandım biraz bu arada sinir olup arada kaçamak yaptım :oklava:
bugün de devam edicem aynı şekilde bakalım yarın kilomda bi değişiklik olacak mı :Saruboceq:
aktardan perşembe günü melisa,biberiye,kekik yağımıda aldım evde buğday yağı vardı hepsini karıştırdım dün sürüp streçleyip o şekilde spor yaptım...banyoda da deniz tuzuyla ve kabak lifiyle keselenip üstünede yosun sabunuyla yıkandım-tatlicadiarzu- biraz kızardı ama banyo sonrası bi nemlendirici sürüm harika oldu delikafadulden birazdan çorbamı içip yağlarımı sürüp spor yapıcam yine :jeyyar: öpüyorum hepinizi :smiley-cool:

nivea body ile sporumuda yaptım..çorbamı içtikten sonra çay yapıcam yanında da k bar yemeyi düşünüyorumkaydirigubbakcemile2

ıyım canım ya uf yapısık kılolarımı dusunup duruyom ızte gıydıgım olmuyo yedıgım doymuyo hesabııı

nivea body ile sporumuda yaptım..çorbamı içtikten sonra çay yapıcam yanında da k bar yemeyi düşünüyorumkaydirigubbakcemile2

Canim cok ilgincmis bu corba diyetin, hic duymadim. Bakalim sonuc ne olucak...Biliyosun, mercimek ve bulgur cok kalorili... Ne kadar koyuyosun?? Bakalim sonuc ne olucak?? Ben de denerim belki...

Back
X