bu hafta hergün spor yapacaksın ve hergün neler yaptığı yediklerinle bereber buraya yazacaksın
CADIARZU:sm_confused::uhm:
sanırım bana yazıldı:))))) bugun spor yapamadım annemlerı memlekete gonderdıgımız ıcın vaktım yoktu ama gun ıcınde kalorılı hıc bısey hatta evet gercekten 5 elmanın dısında hıcbısey yemedım bol su tukettım ve sekersız cay oruc edasında devam edıcem dıyeteee yok olmuyo bole az yemenın ayarını tutturamıyorum yanı bıgın az yesem ertesı gun kantarın topuzu kacıyo kızlar ve anladımkı bende duygusal aclık var yanı duygusal yeme bozuklugu zaten depresyon tedavısı de goruyorumm hım doktorumada anlattmıstım yanı bole catlıcak gıbı olsamda yemekten hala buzdolabına gıdıyorumm bıseyler alıyorum yıoyrum dakka gecmıyo yıne gıdıyorum yıne alıyorum tıkanırcasına yemek yemek bu olsa gerek mafoldumben yanı sadce sun yedım seklınde olmıycaksa paylasımız evet ben boleyım kızlar bunu anlatıyorum cunku kımse benı anlayamıyo eskıden 56 kılo fıstık gıbı bı kızdım gulben ergen kıcamında bankada calısıyodum ıssız kaldım ve sonuc:77 kılo ıste bolee kaptancım ben ılk adımı atım belkı cogalırızzzz
mrh kızlar nasılsınız?
orkunege ben salihlidenim canım sen neresinden manisanın?
cidden mi kıs bak hemşo çıktık kaydirigubbakcemile5 allah kavuştursun canım ...bizde bayılıyos oranın simitlerine :) sen kaç yaşındasın bu arada belki aynı dönemde falan okumuşuzdur::.)
hayatım 27 yasındayım ama lıseyı dısarda okudum fakat orta okullu 50 yılda okudum uzun zamandır hep tatıllerde gelıyom lıse unıversıte hep dısardaydı sımdıde ıs dısardaydıı gerı ıssız kaldık amaaa neysee toplarız be hemso
anladım canım inş. en kısa sürede toparlanırsın :Saruboceq:bu arada bende 25 olcam :icecream: antepte yalnız mı kalıyosun peki?uzaklara gitmişsin epey mirmirmirmir
evet canım ya baya uzaklardayım yaz kadar zayıflarsakkk yazın sana guzel bı dondurma ısmarlarım hımmm neden yazın cunku teee o zman gelıcemdee:sm_confused:
saol canımcım inş. zayıflıcaz zemuszemus yaptığın oruç nası bişi ya merak ettim
kızlar günaydınnn
pınarcın sen dönüyormusun takıma yeniden iznini kaldıralım mı ne dersin?yerimseniben
orkunege canım bu yeme hepimizde oluyor zaten bu yüzden burdayız bazen insanın gözü dönüyor engel olamıyorsun.olsun biz bunuda yeneceğiz ve yaza çıtır olacağız değil mi?
sağlık orucunu daha önce bizim takımda olan betüş ve hayalgözlü yapmıştı çokta iyi sonuçlar aldılar ama malesef hepsini koruyamadılar sende dikkat et aslında banada böyle birşey lazım
neyse herkes elinden geleni yapacak basşka sansımız yok artık beğendiklerimizi giyme zamanı olmalı değil mi?her sabah işe giderken buda iyi durmadı diye değiştirmwek istemiyoruz değil mi?
kızlar günaydınnn
pınarcın sen dönüyormusun takıma yeniden iznini kaldıralım mı ne dersin?yerimseniben
orkunege canım bu yeme hepimizde oluyor zaten bu yüzden burdayız bazen insanın gözü dönüyor engel olamıyorsun.olsun biz bunuda yeneceğiz ve yaza çıtır olacağız değil mi?
sağlık orucunu daha önce bizim takımda olan betüş ve hayalgözlü yapmıştı çokta iyi sonuçlar aldılar ama malesef hepsini koruyamadılar sende dikkat et aslında banada böyle birşey lazım
neyse herkes elinden geleni yapacak basşka sansımız yok artık beğendiklerimizi giyme zamanı olmalı değil mi?her sabah işe giderken buda iyi durmadı diye değiştirmwek istemiyoruz değil mi?
bugun ıkıncı gunumdeyım gayet ııı gıdıyo ama ben cok ama cok acıkınca elma yada corba ıcıyom tabı sebze corbası ama gunde 1 kezz ole ıste suya dıkkat edıyom bıde bakalım cumaya belkı encok kılo veren olurummmm hihoyyyt:teytey::dance:delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?