Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

CADIARZU:sm_confused::uhm:
bu hafta hergün spor yapacaksın ve hergün neler yaptığı yediklerinle bereber buraya yazacaksın

sanırım bana yazıldı:))))) bugun spor yapamadım annemlerı memlekete gonderdıgımız ıcın vaktım yoktu ama gun ıcınde kalorılı hıc bısey hatta evet gercekten 5 elmanın dısında hıcbısey yemedım bol su tukettım ve sekersız cay oruc edasında devam edıcem dıyeteee yok olmuyo bole az yemenın ayarını tutturamıyorum yanı bıgın az yesem ertesı gun kantarın topuzu kacıyo kızlar ve anladımkı bende duygusal aclık var yanı duygusal yeme bozuklugu zaten depresyon tedavısı de goruyorumm hım doktorumada anlattmıstım yanı bole catlıcak gıbı olsamda yemekten hala buzdolabına gıdıyorumm bıseyler alıyorum yıoyrum dakka gecmıyo yıne gıdıyorum yıne alıyorum tıkanırcasına yemek yemek bu olsa gerek mafoldumben yanı sadce sun yedım seklınde olmıycaksa paylasımız evet ben boleyım kızlar bunu anlatıyorum cunku kımse benı anlayamıyo eskıden 56 kılo fıstık gıbı bı kızdım gulben ergen kıcamında bankada calısıyodum ıssız kaldım ve sonuc:77 kılo ıste bolee kaptancım ben ılk adımı atım belkı cogalırızzzz

ben bugün yeniden spora başladım aktardan da bi kaç yağ alıp onları sürüp streçleyip öle devam edicem inş..yazın böyle yaparak 65 ten 58 inmiştim 2 ayda ama koruyamadım işte birden sporu bırakıp etrafımdakilerin gazına gelipte yemeye başlayınca kaydirigubbakcemile2 ben spor yapmadan diyet yapamıyorum bunu anlamış durumdayım spor yapınca öle herşeyi yiyemiyo insan emeğe yazık dimi ama yerimseniben
bugün yediklerime gelince sabah 2 kuru kayısı bir bardak ballı sirkeli su
kah. 1 dilim çavdar ekmeği, biraz peynir dom. salatalık 1 kupa sekersiz çay
ara 1 kuru incir 1 bardak şekersiz çay
öğlen 1 simit 1 bardak sıkma meyve suyu(greyfurt-portakal)
ara sütlü nescafe (şekersiz tabi:)
akşam 1 kase brokoli çorbası,biraz kırmızı et,yoğurtlı ıspanak ve çok ince bir dilim ekmek...
akşama yeşil çayımı içerim

canım banada oluyo baazen saldırı pozisyonuna geçiyorum resmen özellikle hamur işlerine hiç dayanamıyorum ama napalım tutmamız lazım kendimizi... spora başla bi an evvel hem spor yaptığın için kısıtlama gereği duyuyosun hem de spordan sonra bi şişkinlik oluyo pek bişi canın istemiyo zemuszemus bi de elma dışında başka bişey yemeyi düşünmüyomusun canım elma daha çok acıktırır die biliyorum ama ben direncin falan düşmesin sonra dikkat et..ben greyfurt suyu içmeye başladım iyi bir yağ yakıcıymış.. ama sek içemiyorumkaydirigubbakcemile3 portakalla birlikte içiyorum...birde kara üzüm çekirdeği yemeğe başladım sabahları(1 çay kaşığı) bi çok şeye faydası var ayrıca vücudunda sarkmasını önlüyormuş...umarım en kısa sürede işine yeniden kavuşursun ve şu kilolarımızdan kurtuluruz hepimiz:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

mrh kızlar nasılsınız?
orkunege ben salihlidenim canım sen neresinden manisanın?

canımsın bende salıhlılıyım ayyy ya superr hatta annemlerı bugun salıhlıye yolculadık ay cok ozledım memleketımıı hele sımıttt dakıkten aldıgımız o sıcak sımıt ay ne dıyom ben bız dıyetteyızz:içelim:

cidden mi kıs bak hemşo çıktık kaydirigubbakcemile5 allah kavuştursun canım ...bizde bayılıyos oranın simitlerine :) sen kaç yaşındasın bu arada belki aynı dönemde falan okumuşuzdur::.)

cidden mi kıs bak hemşo çıktık kaydirigubbakcemile5 allah kavuştursun canım ...bizde bayılıyos oranın simitlerine :) sen kaç yaşındasın bu arada belki aynı dönemde falan okumuşuzdur::.)

hayatım 27 yasındayım ama lıseyı dısarda okudum fakat orta okullu 50 yılda okudum uzun zamandır hep tatıllerde gelıyom lıse unıversıte hep dısardaydı sımdıde ıs dısardaydıı gerı ıssız kaldık amaaa neysee toplarız be hemso

kızlar bıde ben dun gece saglık orucu yada (sıfa orucu su orucu) dıye bısey buldum ılgımı cektıııı ve bugun yapmaya basladımmm

anladım canım inş. en kısa sürede toparlanırsın :Saruboceq:bu arada bende 25 olcam :icecream: antepte yalnız mı kalıyosun peki?uzaklara gitmişsin epey mirmirmirmir

anladım canım inş. en kısa sürede toparlanırsın :Saruboceq:bu arada bende 25 olcam :icecream: antepte yalnız mı kalıyosun peki?uzaklara gitmişsin epey mirmirmirmir

evet canım ya baya uzaklardayım yaz kadar zayıflarsakkk yazın sana guzel bı dondurma ısmarlarım hımmm neden yazın cunku teee o zman gelıcemdee:sm_confused:

saol canımcım inş. zayıflıcaz zemuszemus yaptığın oruç nası bişi ya merak ettim

canım tam uygulama gıbı bı sansım yok ılac kullanıyorum o yuzden az da olsa yemem lşazım ama sole bı sayfa gonderım sana bıde lınk okkk olurmu canım cunku ben artık az yemek taraftarı degılım cunku ben kantarın topuzunu az yıyerek tutamıyom bı arada yıne bol ebısey yapmsıtım ama bılıncdı tabee lıseddeyken yaptıydımm bakalım bı denıcem

kızlar günaydınnn

pınarcın sen dönüyormusun takıma yeniden iznini kaldıralım mı ne dersin?yerimseniben

orkunege canım bu yeme hepimizde oluyor zaten bu yüzden burdayız bazen insanın gözü dönüyor engel olamıyorsun.olsun biz bunuda yeneceğiz ve yaza çıtır olacağız değil mi?
sağlık orucunu daha önce bizim takımda olan betüş ve hayalgözlü yapmıştı çokta iyi sonuçlar aldılar ama malesef hepsini koruyamadılar sende dikkat et aslında banada böyle birşey lazım

neyse herkes elinden geleni yapacak basşka sansımız yok artık beğendiklerimizi giyme zamanı olmalı değil mi?her sabah işe giderken buda iyi durmadı diye değiştirmwek istemiyoruz değil mi?

bugun ıkıncı gunumdeyım gayet ııı gıdıyo ama ben cok ama cok acıkınca elma yada corba ıcıyom tabı sebze corbası ama gunde 1 kezz ole ıste suya dıkkat edıyom bıde bakalım cumaya belkı encok kılo veren olurummmm hihoyyyt:teytey::dance:delikafadulden

kaptanım kaldır bence iznimi gayet iyiyim hemide bu kez 3 gündür sporda yapıyom :sm_cool: yazın fıdtık gibim olmuştum ne istersem giyiyodum şimdi dediğin gibi onumu giysem olur bunumu giysem olur die düşünmek istemiyorum...
bu arada benim modem arızalandı dün o yüzden giremedim okuldaki bilg. öğrt. arkadaşa gösterttim napiim die yenisini al dedi onarılsada sana fayda etmez bundan gayrı dedi :sinifsinif: int. cafedeyim şu an:bbo: hangi markayı almalıyım nerden aliim bi araştırma yapmam lazım tez zamanda hallolur umarım...
geleim dün yediklerime:
sabah 2 kuru kayısı bir bardak ballı sirkeli su
okulda bir simit ve çayla kahvaltı yaptım
ara evden sıkma meyve suyu götürdüm
öğlen nöbettçi olduğumdan yemekhaneden yedim: etli bezelye,pilav yanında hoşaf vardı ben onu almadım kantinden ayran alıp içtim:)
ara bir tane kuru incir bir bardak çay
akşam: bir kase tarhana çorbası.kapıska ve biraz yoğurt
ara bir kupa yeşilçay 2 ceviz biraz kuru üzüm
sonra dayanamadım yazılı okuyodum yagsız mısır patlattım ve mandalina yedim..:kedi:
yarım sattlik bi spor yaptım leslie yürü ve incel programından diğer günler nivea body ile yapıyorum bakalım artık 62,5 biraz geçmiştim sizlerden ayrılınca vitamin falan baya bi iştah yapmıştı şimdi eski kiloma geldim sayılır:)

inş. canım opuyorumnanaktan hade bakalım görelim seni ordaki tabloda yerimseniben

bugün sabah yine kuru kayısmı yedim ve bir bardak ılık ballı sirkeli suyumu içtim. bu arada sölemiştim sanırım bir çay kaşığı kara üzüm çekirdeği yiyorum ben kan yapsın die almıştım ama baya bi faydası varmış..
kahvaltı: 2-3 kaşık lor ,yumurta,domates,2 dilim kepek ekmeği,1 kupa yeşil çay
ara ortakal greyfurt suyumu hazırlayıp içicem
öğlen : çorba ve kereviz yapıcam
akşamada çorba ve ton balıklı salata olucak
aralarda da ceviz kuru üzüm ve meyve olur..

kızlar bu arada ben cuma cumartesi şu nohutlu detoksu yapmayı düşünüyorum aklıma yattı baya...bakalım sonuç nasıl olcak bende...kızlar yarın giremezsem cuma yine bi cafeden girmeye çalışırım... öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…