Canim insallah biran once iylesirsin :1hug: biliyosun beraber basladik bu yola birakmak yok
ssaol canım tşkler...seninde kızına geçmiş olsun ciddi bi şey yoktr umarımopuyorumnanaktan
üzülerekte olsa seni 3 hafta izinli göstereceğim.kızlar ben biraz ara vermek istiyorum sizin ve de kaptanımızn müsadesi olursa...hastalık beni sarstı biraz, dinlendim iyiyim derken okulda sınıflar baya bi kalabalık bi çoğu hasta benimde direncim düştü sanırım kansızlık falan da çıktı sinüzitlede birleşince manyak bişi oldum benakannehir baya bi ilaç ve vitamin falan kullanıyorum...bu yüzden bir kaç haftalık mola istiyorum sizdena.s. hepize kolay gelsin bol kilo vermeler kaydirigubbakcemile5
Canim cok sagol, kizim iyi simdi cok sukur...
Ben de tam 1 hafta ara istiyorum kizlar; cunku yolculuga cikiyorum. Allah izin verirse ordada devam edicem; ama yazamicam. Benim kilomu simdiden 60 olarak kaydedin.
merhaba kızla r bugun 700 kalorılık yemek yemısım 240 kalorılıkte spor ve elma sırkesı ıle suuu galıba bu kez cıddı bı baslangıc yaptımm ve duzenlı tabı haslanmıs karnıbahar ve yogurt yedım oglen ve aksam yemeklerınde sabahta baya ıı kahvaltı yaptım ıkı ogunumun toplamı kadar hattaa
manisalısın sanırım bende öle:içelim:
EVETTTTT GELELİM FASULYENİN FAYDALARINA.BURADA DÜZENLİ PAYLAŞIMDA BULUNAN VE GEREKLİ ÇABAYI GÖSTEREN ÇOK AZ ARKADAŞIMIZ VAR.HEMEN PES ETMEYE MÜSAİTİZ BENDE DAHİL.BU İŞİ SIKIYA ALMALIYIZ.ÖZELLİKLE 2 GÜN BİR ŞEY YAZMADIM AMA KİMSEDE UĞRAMAMIŞ BİZ DAHA TAKIM OLMANIN GÜZELLİĞİNİ YAŞAMIYORUZ KIZLAR.TABİKİ SİZİN TERCİHİNİZ AMA BEN BURADA YEDİKLERİMİZDEN FAZLA KİŞİSEL ŞEYLERİDE PAYLAŞILMASINI İSTYİYORUM Kİ BÖYLECE BİRBİRİMİZİ DAHA İYİ TANIYIP DAHA GÜZEL ÖNERİLERDE BULUNABİLİRİZ[/B].
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?