Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

azracım çok teşekkür ederim hem sana hatırlatman için hemde fasulyeye bir şekilde ulaştığı için

slm canim cok tesekkurler cevap icin

ben 1.57 boyundayim boyum kisa oldugu icin azicik bile alsam korkuyorum bi de eskiden 60-61 i gormustum tartida o yuzden hep dikkat etmem lazim

su anki kilom: 53
pazartesiden beri diyetteyim dedigim gibi pazar gunu tartilacagim
ulasmak istedigim kilo : 49
22 yasindayim
yarismaci arkadaslara basarilar dilerim kaydirigubbakcemile3

bunun disinda carsamba gunleri kilo bildirimi yapiliyor sanirim tam bi sey bilmiyorum ama eski sayfalari okuyacagim canim

tekrardan tesekkurler kolay gelsin opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Yesa'cim ben dogumdan once 53 kiloydum ve hep 49 olmak istiyordum boyum 165. Keske bende 53 olsam tekrardan canim yaaa :

Kizlar dun butun gun disarda oldugum icin corbami icemedim; onun yerine meksikalilarin tacosundan yedim...

Yesa'cim ben dogumdan once 53 kiloydum ve hep 49 olmak istiyordum boyum 165. Keske bende 53 olsam tekrardan canim yaaa :

Kizlar dun butun gun disarda oldugum icin corbami icemedim; onun yerine meksikalilarin tacosundan yedim...

canim sen 1.65 boy ile 49 olmak istiyosun boy ile kilo arasinda en fazla 10 kilo olur o da 55e denk geliyor sen bilirsin tabii de :)))

benim boyum 1.57 ben 49 olsam super olur ama nerdee :gitme:

Kizlar bu sabah tartildim ve 59.600 ciktim :lepi: off nerdeyse aglicaktim ya.. Ellipticalin ustunde gecirdigim saatler, cikolatali kekelere hayir dedigim saatler, Allah eksik etmesin ama su lahana corbasina bile katlandim ben ya.. Hakediyorum kilo vermeyi... Ayin 12. kadar insallah 1 kilo daha veririm cok onemli isim icin :Saruboceq:

kızlar nerelerdesınız haftasonu dıye yoksa dıyetı bıraktınızmı ben bıraz hasta oldum bıde reglı donemım o yuzden yazamıyom ama sızı takıp edıyom ya kızlar hem elma dıyetı hem lahana dıyetını ıkısını bırlıkte yapsak nolur sızce

Canim ben Lahana diyetine dayanamadim o yuzden gunde 2 ogun sadece lahana corbasi iciyorum.. Sabah kahvalti yaptim mesela cunku dayanilmaz oluyor yoksa sirf corba cok kotu

Ayrica bende dikkat ettim gercekten hickimse yazmiyor ya :umursamaz:

Canim ben Lahana diyetine dayanamadim o yuzden gunde 2 ogun sadece lahana corbasi iciyorum.. Sabah kahvalti yaptim mesela cunku dayanilmaz oluyor yoksa sirf corba cok kotu

Ayrica bende dikkat ettim gercekten hickimse yazmiyor ya :umursamaz:

evet ya benımde lahana ya sempatım kalmadı ama sey yapıyorum elma sırkesı ıcıyorum ve elma dıyetı ıkısını karıstırım dıyom ama evde pısen yemeklerede aksamalrı dadanmıyom degıl
muslı yıycem sımdı bakalım
ve yazmayan arkadaslar neden yazmıyonuz yawwwkötükedihüsokötükedihüso

kızlar merhabalar...ben çok kötüydüm üşütmüşüm yatıyodum 2-3 gündür:çok üzgünüm: kendimi toparlayamadım bi türlü diyetten de uzaklaştım umarım toparlanırım kısa sürede...kolay gelsin hepinize

kızlarrr selam
biliyorsunuz haftasonları pek paylaşım olmuyor ve bunuda hoşgörüyoruz çünkü evlerinde neti olmayanlar var.

diyet modundan uzaklaşmamak için ne gerekiyorsa yapacağız kızlarrr bende dahil.

aranızda daha önce zayıflama haplarını deneyenler var mı?

merhaba herkesciklere =))
bi kaç gündür bazı nedenlerden dolayı yoktum, ama yediklerime içtiklerime gayet iyi dikkat etmeye çalıştım..
bi defa sirkeli ballı su içeyim dedim ama o kadar kötü bişe yoktur sanırım :s
ilk önce anneme denettim, o da bana sen bunu asla içemezsin dedi ve içerim yaf deyip çok zor bi şekilde çay bardağı kadar içebildim
bu akşamda yine denemeliyim dedim ama bu sefer içine bi limon sıktım, yinede tadı kötüydü.. nedense sirkenin kokusunu aldıkça bi tuhaf oluyorum ve baya bi sürede gitmiyor burnumdan kokusu...
neysemmm çok uzattım bi sirkeyi lmaz:
bugün yediklerime gelince;
sabah bi dilim kepek ekmeği beyaz peynir ve 2 tane yeşil zeytin ve bi çay bardağı tatlandırıcılı çay ( yalnız şöyle bişe var ben sabah kahvaltısı alışkanlığına sahip olmadığım için sabahları yemekte zorlanıyorum, masadaki yiyecekler bana bakıyor ben onlara bakıyorum :hulya: )

öğlen dışardaydım ve büyük bi yeşil elma ile geçirmek zorunda kaldım ama iyiki de elmayı yanıma almışım =)

akşamda bi kase çorba ve balık yedim yanında yeşillik ve de 2 dilime yakın kepek ekmeği.

ve bi arada o iğrenç limonlu ballı sirkeli ılık sudan içtim :S

bu arada unutmadan çokk çokk teşekkür etmem lazım azrasılaya :))

edward hayranı güzel insan yerimseniben çok sağolasınnnn kaydirigubbakcemile2

ablama da söyledim ama burdan da söyliyim dedim kaydirigubbakcemile5

ve herkese iyi gecelerrrrr

Canim insallah biran once iylesirsin :1hug: biliyosun beraber basladik bu yola birakmak yok

Son düzenleme:
Ben her gun 1 saat ellipticalda spor yapiyorum kalori yakiyodum kizlar biliyosunuz iyi gidiyodum ama bugun kendimden gectim ve cikolatalari goturdum ben ya klava:
yindede devam

Son düzenleme:
hayırlı haftalar kızlar......

Bolbol kılo vermeler olsunnnnn......

Ben fasulyenın ablasıyım ve 8. Takımdayım...cuma gÜnÜ bıldırıme bıtr tÜrÜlÜ gıremedımn saĞolsun kaptanım gırmıŞ fasulyenın bıldırmını yapmıŞ....teŞekkÜr ederım kaptanıma.....

GÜNAYDIN KIZLARRRR

dediğim gibi bu aralar çok yoğunum ama lütfen sizler burayı ihmal etmeyin
geçen bildirim için söylemek istediklerim var;lütfen herkes cuma günleri paylaşım alanına baksın neler oluyor görsün ben olmadığımda lütfen takımdan birileri bu görevi alsın özellikle kaptan yardımcılarımız ecem ve linquıst.
sunshıne bu haftada yok bu haftaki listeden çıkartacağım
yedikleriniz hergün buraya yazılacak(bu sizin için önemli denetleme olunca insan kasıyor)
bir arkadaşının yediklerini uygun bulmayan güzel dille bunu yazacak ki uyarı olsun.
tüm takımı toplamayı benden beklemeyin arkadaşlar lütfen paylaşımlarınızı arttırın bakın en cansız takım olmak istemiyorum herkes max.güçte savaş verecek burda.

orkunege ve zeytinyağlıfasulye sizlere tekrardan hoşgeldiniz diyorum.

ecem geçmiş olsun canım kızına hareketlenme çağı oluyor böyle şeylerr.
arada çikolatada kaçacak elbet ama ogün sporu ceza olarak arttırmalısın.

Bugun yediklerim:
Sabah ve ogleni lahana corbasi ile gecirdim. Aksam da duzdun birseyler yemeyi dusunuyorum, lahana corbasina dayanamiyacam. Dun abartdigim icin yemeyi bugun hafif seylerle geciriyorum.
Insallah 1 saat spor yapicam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…