- 6 Şubat 2009
- 2.989
- 161
- 688
merhaba yesa.
takımda yerimiz var kuralları biliyorsundur herhalde bilmiyorsanda geçmiş sayfalardan bakabilirsin.
bugünkü bildirimde değilde seni paylaşımlarına göre haftaya listeye ekleye biliriz.
biraz kendinden bahset
boy,yaş,kilo,hedefin....
zeynepcim ben senin bildirimini yapıyorum.opuyorumnanaktan
Yesa'cim ben dogumdan once 53 kiloydum ve hep 49 olmak istiyordumboyum 165. Keske bende 53 olsam tekrardan canim yaaa :
Kizlar dun butun gun disarda oldugum icin corbami icemedim; onun yerine meksikalilarin tacosundan yedim...
kızlar nerelerdesınız haftasonu dıye yoksa dıyetı bıraktınızmı ben bıraz hasta oldum bıde reglı donemım o yuzden yazamıyom ama sızı takıp edıyom ya kızlar hem elma dıyetı hem lahana dıyetını ıkısını bırlıkte yapsak nolur sızce
Canim ben Lahana diyetine dayanamadim o yuzden gunde 2 ogun sadece lahana corbasi iciyorum.. Sabah kahvalti yaptim mesela cunku dayanilmaz oluyor yoksa sirf corba cok kotu
Ayrica bende dikkat ettim gercekten hickimse yazmiyor ya :umursamaz:
kızlarrr selam
biliyorsunuz haftasonları pek paylaşım olmuyor ve bunuda hoşgörüyoruz çünkü evlerinde neti olmayanlar var.
diyet modundan uzaklaşmamak için ne gerekiyorsa yapacağız kızlarrr bende dahil.
aranızda daha önce zayıflama haplarını deneyenler var mı?[/QUOT
canım ben 4 gun once actıvın t ısımlı saglık bakanlıgı onaylı zayıflama ılacı aldım etkısı konusunda bısey dıyemıycem zayıflama ıle ılgılı ıse daha hafıf hıssedıyom kendımı ve reglı donemındeyım bu yuzden sıskınlıgım ve kabızlıgım var yanı verırp veremedıgımı bılmıyorum ama fakat herhangı bıyan etkı gormedım yalnız yuruyunce fılan hemen terlıyom baya bı terlıyom hatta CADIARZU ve kalbımın hızlı atıyoo etkı gorursem mutlaka paylasıcam sızınle bu arada elma sırkesı ve su karısımıda ıcıyorum nerdeyse 1 lıtre fılan 1.5 lıtrede su ve elma dıyetı gıbı bısey yapıyomm ama bazen cok kacırıyom durmak bılmıyom yemek yemege baslayıncacokacimcoookklava: nese ıste bole ama bole konusacak bıseyler olunca suan karsımda duran elmayı bıle yemıyorum bu aralar ıs sorunum varda hepınızı cok optumıyı geceler ben buralardayımm ha bıde sevgılım gelıcek o gelene kadar 60olmam lazım kızlar 76 kıloyum dusununyanı 16 kılo
merhaba 7.takımn çıtır güzel hatunları
bn 8.takım kaptanı azrasıla
bizm takımada nesliş var neslişin kardeşi de sizn takımda imil
zeytinyağlıfasulye(nickine bayıldım ) arkadaşımz kk dan dolayı giremiyormuş takıma
ablasıda bana rica etti
kilosu 72 miş söleyim size
birde bu hafta sonuç listelri sizde hatrlatayım
hepnize kolay gelsiiin :)
kızlar merhabalar...ben çok kötüydüm üşütmüşüm yatıyodum 2-3 gündür:çok üzgünüm: kendimi toparlayamadım bi türlü diyetten de uzaklaştım umarım toparlanırım kısa sürede...kolay gelsin hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?