merhaba boyum 170 kılom 76.5 bende sızınle kılo vermek ısıtıyorum neler yapmam lazım bana destek olurmusunuz tesekkur ederım
tesekkur ederım canım boyum 170 ve 56 kılo ıdım depresyonla bırlıkte 80 kılo oldum sımdı 76 77 arası ve vermem gerkıyo cunku bu sekılde cok mutsuz hıssedıyorum kendımı yardıma ve tesfıge ıhtıyacım var ve yarın sabahtan ıtıbaren yazmaya baslıycam
merhaba boyum 170 kılom 76.5 bende sızınle kılo vermek ısıtıyorum neler yapmam lazım bana destek olurmusunuz tesekkur ederım
hoşgeldin canım a.s. biraz kendinden bahset istersen,bu arada kuralları okudun mu bilmiyorum ama biraz bahsedeyim(bildiğim kadarıylakaydirigubbakcemile3 ) her takımın bi kaptanı oluyo bizim kapyanımız 'yarıscı'.her cuma tartılıp buraya öğleye kadar kilolarımızı yazıyoruz ayrıca gün içerinde yediklerimizi ve spor yaptıysak bunları paylaşıyoruz...aklıma bunlar geldi kaptanımız geldiğinde aydınlatıcaktır senikaydirigubbakcemile5
zeynep harikasın kilo vermene çok sevindim canım cumaya kadar patlama yaratacaksınKizlar bomba gibi geri dondum, tam 1 kilo verdim. Her gun tam bir saat spor yapiyorum, isi artik iyice ciddiye aldim. 60 kiloyum, hatirlarsaniz 62 ile baslamisdim. Hedefim gelecek 2 hafta icinde 2 kilo vermek; cunku cok onemli bir isim var. Ben bu isi artik cok ciddiye aliyorum. Dogumdan once ve sonra hayattim kilolarim yuzunden karardi ve onlarla savasamadim. Allah nazarlardan saklasinBeynime koydum artik geri donus yok! Hepinize bu yolda basarilar diliyorum.
merhaba kızlar nasıl geçti bayramınızyerimseniben ben döndüm ailemin yanından bayramda çok dikkat edemedim açıkcası:mymeka: sizlerde durumlar nasıl?
o mutfak fareliğini dönem dönem bende yapıyorm ve yine o döneme girdim.ozamannnnnn bunun önüne geçmek için ne yapıcazhersey super tesekkurlerrr ve herkese bol kılo vermeler ınsallah sabah 9 da kalktım ve sekersız cay yarım poca yedım ve evı toparladım sadce henuz spor yapmadımmnese aclık belrtısı yok henuz gun ıcınde yazmaya devam edıcem ama benım en buyuk sorunum aksamları mutfak farelıgı yapmak ay kendıme nasıl kızıyom bı bılsenız kızlar
Kahvalti:
2 dilim diyet ekmek, domates, zeytin, peynir, 1 tatli kasigi bal
ve sekersiz cay
Canimcim hosgeldin kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?