Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

merhaba boyum 170 kılom 76.5 bende sızınle kılo vermek ısıtıyorum neler yapmam lazım bana destek olurmusunuz tesekkur ederım

merhaba boyum 170 kılom 76.5 bende sızınle kılo vermek ısıtıyorum neler yapmam lazım bana destek olurmusunuz tesekkur ederım

hoşgeldin canım a.s. biraz kendinden bahset istersen,bu arada kuralları okudun mu bilmiyorum ama biraz bahsedeyim(bildiğim kadarıylakaydirigubbakcemile3 ) her takımın bi kaptanı oluyo bizim kapyanımız 'yarıscı'.her cuma tartılıp buraya öğleye kadar kilolarımızı yazıyoruz ayrıca gün içerinde yediklerimizi ve spor yaptıysak bunları paylaşıyoruz...aklıma bunlar geldi kaptanımız geldiğinde aydınlatıcaktır senikaydirigubbakcemile5

tesekkur ederım canım boyum 170 ve 56 kılo ıdım depresyonla bırlıkte 80 kılo oldum sımdı 76 77 arası ve vermem gerkıyo cunku bu sekılde cok mutsuz hıssedıyorum kendımı yardıma ve tesfıge ıhtıyacım var ve yarın sabahtan ıtıbaren yazmaya baslıycam

Hosgeldin canim .s.

Bugunden itibaren yazmaya basliyorum kizlar..Insallah bu hafta sonu 1 kilo gitmis gorucem kendimi ve sizi... 3 gunluk detox diyet yapicam; bu carsambadan basliyarak.

hoşgeldin orkunege.öncelikle paylaşımalanındada yazdığım gibi takımımız yeni bir süreçte.bu yüzden yapılanmamıza seninde desteğin gerekli.
hergün ne yedin neler yaptın (spor)burada anlatılacak.cuma 12 ye kilo bildirimi yapılacak.
gelemeyeceğin durumlarda önceden bilgi verilecek.
kurallar senin içinde uygunsa takımdasın cuma günü kilo bildirimi var unutma:))))

pınarcım süpersin şekerim teşekkür ederimopuyorumnanaktan zeynep harikasın kilo vermene çok sevindim canım cumaya kadar patlama yaratacaksın
merhaba kızlar nasıl geçti bayramınızyerimseniben ben döndüm ailemin yanından bayramda çok dikkat edemedim açıkcası:mymeka: sizlerde durumlar nasıl?

pınarcım albendende okadar.bende çok dikkat edemedim bakalım cvumaya aynı çıkarsam bile sevinecek durumdayım.

aşemmmm hoşgeldin nasılsın kuşum

hersey super tesekkurlerrr ve herkese bol kılo vermeler ınsallah sabah 9 da kalktım ve sekersız cay yarım poca yedım ve evı toparladım sadce henuz spor yapmadımm nese aclık belrtısı yok henuz gun ıcınde yazmaya devam edıcem ama benım en buyuk sorunum aksamları mutfak farelıgı yapmak ay kendıme nasıl kızıyom bı bılsenız kızlar

o mutfak fareliğini dönem dönem bende yapıyorm ve yine o döneme girdim.ozamannnnnn bunun önüne geçmek için ne yapıcaz
meyve soyup ufak ufak parçalar halinde mutfak masasına tezgaha falan bırakıp buz dolabının üzerinede zayıf fotomuzu yapıştıracaz.dolabı resmi görünce açamıyacağız ve çıkarken 1 ufak parça meyve alıp çıkacağız mutfaktan:hulya:
Kahvalti:
2 dilim diyet ekmek, domates, zeytin, peynir, 1 tatli kasigi bal
ve sekersiz cay

zeynepcim çok iyi gidiyorsun sen bu hızla hedefine çabuk ulaşırsın inş.
ama sakın bunun dışına çıkma öncelikle seni mezun görmek istiyorum
.

AHH canim kaptancim ben kac kere kilo verdim boyle sonra fazlasiyla geri aldim ama bu sefer karaliyim hem saglikli vericem hemde tam istedigim kiloya kavusacam canim

kızlar ya bende diyet miyet kalmadıklava: bayram biraz heyecanlı geçti daha öncede sölemiştim sözlenicem diye işte aileler falan tanıştı ve yüsük taktık:asigim: bende pek kasmadım yeme içmeden bide regl olunca tatlılar çikolatalar hepisini götürdüm walla:icecream: acilen toparlanıp yeni bi başlangıç yapmam lazım :1rolleyes: cuma günü nolcak bakalım:çok üzgünüm:

gelelim bugün yediklerime.sabah:2 kuru kayısı 1 bardak ılık su
okulda bir simit biraz peynir ve şekersiz çay yedim
öğlen:kuru fasulye makarna ve yoğurt
akşam:1 lahmacun ,ayran ve salata
aralarda da okul idaresi bayram diye çikolata alıp öğrt odasına koymuş bende nöbetçiydim odaya girdikçe çik. yedim,tam dayaklık olmuşum dimi ben :mymeka:

merhaba kızlar bugun aksam kısır yapmıstım ondan yedım bıraz bol marulla ve sekersız cay elma devam edıyorum yanı gun ızınde pek bısey yemedımm

ya kızlar bırde su kılo cetvelını yapıyom ama nerden yapıstırıcam anlamadım ben bırı bana yardım edermı acepppp

kızlar merhaba bugun aksam sadce kısır ve bol marul yedım bıde elma sımdıde sekersız cayaa devamm kızlar bırde bısey sorucam kılo cevtvelını nasıl profılıme eklıyorum

Bugun 1 saat spor yapdim; ama cok acikiyorum ben ya
Sabah: 2 dilim ekmek, dmts, peynir, zeytin, bal
Ogle: 1 kase yogurt ilginc bir sekilde canim yogurt istedi:) ve biraz makarna
Aksam ve ara: Zeytinyali fasulye ve yogurt
aksam ara: cilek ve 2 tane biskuvi

kızlarrr günaydın

görüyorumki ben dahil herkes bayram yemelerinin atamamış üstünden
hiçbirşey için geç değildir hemnnnn silkelenip kendimize gelme zamanıdır artık
bu hafta listede sadece kilo almalar istemiyorummmm

gunaydın kızlar 100 gram vermısım:)
sabah sekersız cay 1 dılım ekmek ve bır tatlı kasıgı krem lor peynırı yedım cumayı sabırsızlıkla beklıyorum

merhaba kızlar,
bayram nedeni ile ancak bugun baslıyorum yediklerimi yazmaya.
maaleseff ben de bayramda kilo aldım
neyse elbet veririz cabuk gelen kilo cabuk gider insallah diyelim
dün yediklerimi yazayım
sabah:
2 dilim çok tahıllı ekmek
kibrit kutusu kadar beyaz peynir
bol domates
3 tane de siyah zeytin
ara da
1 avuc fındık
ögle yemegi
1 adet biber dolması ve 1 kase yogurt
aksam da
ızgara hamsi ve salata
itiraf ediorum hamsinin miktarını biraz fazla kacırmıs olabilirim
ögle yemegi ve aksam yemegi arası ara ögünü atlayınca cok acıkıyorum malesef
bugun daha dikkat edicem
dün aksam spora gidemedigimden bu sabah yürüyerek geldim ise yaklasık 20 dk lık bir yürüyüs oldu hic yoktan iyidir diorum.
cuma kilo bildirememistim bu sabah 66,400 cıktım insallah cumaya kadar güzel bir rakam bildirebilirim size kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…