Tekrar merabalar :))
Üniversiteden yeni mezun oldum ve ev kızı modundayım iş bulamadığım için hala daha malesef..
Okuldayken de kilo vermek istiyordum ama herkes normal olduğumu söyleyip beni caydırıyordu =))
Ama işte okul bitince abur cubura bi dadandım ki sormayın gitsin, hele ki çikolataya
Geçen seneki pantolonlarımın düğmeleri kapanmamakta ısrar ediyor bu aralar...
Bende hemencecik bu duruma el koydum ve umarım o el uzun bi süre orada kalır :))
Bi hafadır çikolata,abur cubur yok. Ki gözümün önünde yiyorlar yinede dayanıyorum yememek için :))
Bu arada diyete başladğımda 74 kiloydum, dün tartıldım 73 geldim ve bugün baktığımda ise yine azalmıştı kilom :)))
Artık cuma gününe kadar tartılmam ve size bildiririm :))
Kendimden daha çok kilomdan ve sorunlarından bahsettim ama bu aralar ev kızı modunda temizlik yapmamdan başka anlatılacak bişeyim de yok doğrusu :)))
senin adına sevindim kilo vermen bababında:)))))
04/12 cuma günü öğlene kadar kilonu bildirirsin canım.
ne mezunusun?işsizlik bu aralar malesef en büyük sorun bende okulu bitirince 6 ay evde oturmuştum(((
bende çok sevindim valla :)))
işletme mezunuyum, istemeye istemeye okuduk mezun da olduk ama işte sonuç nasıl(
bu arada bugün kahvaltıda bi dilim kepek ekmeği, biraz peynir ve 5 yeşil zeytin ve de 1 fincan tatlandırıcılı çay
Öğlende ise bi dilim kepek ekmeği ve yağsız peynirli yumurta
akşamda karnıbahar haşlama ve bi parça tavuk ve bi dilim kepek ekmeği yedim
Yaa bi de bugün çok kötüydü..
Bi yanda baklava duruyorr, bi yanda da çikolata şeker..
Bi haftadır ağzıma çikolota,tatlı koymuyorum. İlk defa bugün zor dayandım..
bende sadece bi tatlı kaşığı bal yedim bi ara dayanamayıp ve nefsimi körelttim böylece :))
Umarrım bayram rahat geçer bu açıdan :))
valla yaw hep öyle oluyordu benim önceden..
artık napalım giriştik bu işe bu derece ciddi, sonuna kadar dayanıcam :))
evdekiler bile inanamıyor bu durumuma, yok canım nerde sen ve çikolata yememek diyolar :))
ama görcekler işte sonunda :))
bravo fasulyem çıtır olunca ahanda herkes böyle olacakkafamçokkarıştı
eee hani nerde herkescikler?
kimse kilosunu yazmamış, yoksa ben mi yanlış anladım :s
kilom 72 bu sabah tartılmam itibariyle :))
ama ben bugün çok kötü bişe yaptım, çok az supangle yedim((
o da ısrar üzerine, dayanamadım(
Kizlar bomba gibi geri dondum, tam 1 kilo verdim. Her gun tam bir saat spor yapiyorum, isi artik iyice ciddiye aldim. 60 kiloyum, hatirlarsaniz 62 ile baslamisdim. Hedefim gelecek 2 hafta icinde 2 kilo vermek; cunku cok onemli bir isim var. Ben bu isi artik cok ciddiye aliyorum. Dogumdan once ve sonra hayattim kilolarim yuzunden karardi ve onlarla savasamadim. Allah nazarlardan saklasinBeynime koydum artik geri donus yok! Hepinize bu yolda basarilar diliyorum.
eee hani nerde herkescikler?
kimse kilosunu yazmamış, yoksa ben mi yanlış anladım :s
kilom 72 bu sabah tartılmam itibariyle :))
ama ben bugün çok kötü bişe yaptım, çok az supangle yedim((
o da ısrar üzerine, dayanamadım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?