Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

linquıst canım yeni üyeler için not bıraktım ama henüz dönen olmadı.dur bakalım bayram telaşından sonra gelenler olur herhalde.

ben dün öğlen:snitzel+bulgur pilavı
ara:kraker
akşam:çorba+tazefasulye+salata
ara:biraz çekirdek

bu sabahtaeynirli tost

kızlar bu aralar nedense kendimi tutamıyorum yarın kendi aramızdaki kilo bildirimi için tartılmaya korkuyorum zaten birde şişliğim var.offfffff

ama bu hafta ecem ve linquıstten kaybedilen kiloları duymak istiyorum.

ecem canım sen amerikada mı yaşıyorsun iş için mi gittiniz?
linquıst senin memleket balıkesirmi yoksa görev içinmi ordasın?

biraz birbirimizi tanıyalım demi ama.

ben 30 yaşındayım izmirde yaşıyorum 15 aylık bir prensesim var ve bu kilolarım doğumdan kalma malesef.
ben doğuma 94 kilo ile gittim en son 74 kiloyum.hamile kaldığım kilo 68 di ama benim normalde kilom 63 olduğu için bu kiloya inmek istiyorum.boyum 1,72cm.
bir tekstil acenta firmasında kontrolcülük yapıyorum.yurtdışından sipariş alıp burada yaptırıyoruz bende yurtdışa çıkış için malların sağlımlık kontrolünü yapıp onay veriyorum.genelde bebek ve çocuk kıyafetleri üzerine çalışıyoruz.

amma detaylı anlattım kendimi ama değil mi?
sizde anlatın bakalım

sunshine dün uğramamış nerelerde acaba?
dilek son kararını yazmamış ama takımdan ayrıldı galiba değil mi kızlarr?

merhaba kızlar
kabul ederseniz ben size katılmak isterim.
27 yasındayım 1.72 boyunda 66 kiloyum
genelde kilom 62 68 arası gitti geldi hayatım boyunca
ama temmuz 2010 da evleniyorum
ve mayıs basına kadar hedefim en az 8 kg verip 58 kilo olmak
son zamanlarda pek spora vakit ayıramadım maalesef
ama önümüzdeki hafta itibari ile haftada en az 4 gün 1 saat kosu bandına baslamayı düsünüyorum. beni de aranıza katar diyet önerilerinizle yardımcı olursanız sevinirim.

merhaba canım
ben takım kaptanıyım
tabiki seni aramızda görmek isteriz ancak takım kurallarını biliyormusun?özetle hergün paylaşımda bulunmalısın cuma 12 ye kadar kilo bildirimi yapmalısın vs...
geçmiş sayfalardan daha detaylı görebilirsin

bende seninle aynı boy ve aynı kilo dilimindeymişim tabi şuan farklı
hiç merak etme ben 67 ile başladığım düğün telaşını hiç diyet yapmadan 59 ile kapattım.

sen birde diyet yaparsan daha bile alt kilolara inebilirsin yalnız önemli olan o kiloyu korumak ben beceremedim umarım sen başarırsın.
eğer kuarallar senin içinde okeyse takımdasın haftaya bildirim yapılacak.
nasıl diyet yapacağını paylaş bizimle.

Ben kendimi tanitayim;
26 yasindayim, 22 aylik kizim var, ismim Zeynep. nickimin ecem olmasinin nedeni kizim dogmadan once acmistim bu accounti ve kizim olunca adini ecem koyucaktik ama malesef Amerikalilar Ecem ismini duzgun soyliyemedigi icin kizimin ismini Ecem koymadik..Nickimde oyle kaldi. Burada 10 yildir yasiyorum, evim burda yani... Hamileyken universitede idim; fakat cok pinpirikli birisi oldugum icin kizim konusmayi ogrenmeden onu daycare gondermek istemiyorum. Kizim biraz konusursa eger :Saruboceq: okuluma geri donucem.

Son düzenleme:
tamam canım bende biraz okudum kuralları ama zamanla uygulamaya geçtikçe daha iyi anlarız sanırımyerimseniben

bende pek ümitli diilim çünkü çok fazla dikkat edemiyorum genelde dışarda yemek zorunda kalıyorum çünkükaydirigubbakcemile alışveriş falan yaıyoruz kızlar bayram da kısmetse sözlencemde:sm_cool: sporada düzenli başlayamadım bi türlü..bayramdan sonra daha düzenli olcam amasositososito

ismim pınar kızlar, 25 yaşındayım...memleketim manisa balıkesirde görev yapıyorum,ing. öğretmeniyim...

Meraba arkadaşlar...
Bu gruba bende katılmak istiyorum..
5 gün önce bi diyete başladım ve bu şekilde burada daha düzenli olarak kilomu kontrol altına alıp ideal kiloma ulaşmak istiyorum..
22 yaşında olup okul bittikten sonra aşırı abur cubur yemeyle kilo almaya başladım 5 ay içerisinde =((
Boyum 1.70 kilom 73..
60'a düşmem yeterli olacaktır benim için...
Bakalım nereye kadar dayanabileceğim...

Bu hafta ben kilo verememisim :çok üzgünüm:

bu hafta sınrım böyle geçecek ama haftaya herkesten min.0,5kg verilmesini bekliyorum ona göre hepimiz işi daha sıkı tutacağız< ve bayramdada fazla kaçırmamak için elimizden geleni yapacağız.:)))
pınarcım senin adına sevindim hayırlısı olsun çifte mutluluk yaşayacaksın.bende bayramda evlenmiştim :))))))
bayramın 1.günüde benim evlilik yıldönümüm.:kedi:

zeytinyağlıfasulye takımdasın canım bu hafta paylaşımlarına başla haftaya kilo bildirimi yapılacak.kurallarımızı geçmişten incele.hergün yeme içme raporu verilecek cumaları 12 ye kadar kilo bildirimi yapılacak.
şimdi bize biraz kendinden bahset bakalım

evettt günaydın çıtır kızlarrrrrr
bu hafta bende kilo verememişim ama açıkçası almamış olmama sevindim bile:kedi:

ben listeyi koyacağım şimdi biz kendi aramızda kilo bildirimimizi yapalım.

sunshine yine uğramamış
kızlar bir ceza tablosu üzerinde çalışıyorum paylaşım yapılmaması,geç bildirim gibi kural dışı hareketler için tamamlayınca buraya koyacağım.

dün öğlen:türlü+salata+çorba
ara:eşim geldi cips getirmiş ve yedim ((
akşam:çorba+patates kavurma
ara:az çekirdek

bu sabah:tost

kızlar yediklerim biraz fazla kaçtı son günlerde ama en kısa sürede toparlayıp haftayı eksi kiloyla kapatacağım.

sizde öyle - kiloyla kapatacaksınız değil miii????

7,TAKIM 132,ETAP

yarisci (74,0/74,0/0,00/0,00%)
ecem07 (62,0/
linquist (62,5/
sunshine(80,1/

7,TAKIM TOPLAM KİLO(341,8/342,2/-0,4/-0,12%)

merhabalara.s. fırsat buldunm hemen selam çakayım dedim :) 14-00 de toplantı var çıkıcam hemen hepinizi öptüm Şeniz

merhaba
normal sartlarda her gün bildirim yapmak sorun degil benim icin
her sabah bir gün önce ne yedigimi ve yaptıgım sporu yazabilirim
cuma öglene kadar kilo bildirimi de yaparım
ama tek bir sorun var
önümüzdeki persembe pazartesi arası bayram oldugundan internete girip bildirim yapmam sorun olur.
eger kabul ederseniz 2 aralık carsamba gününden itibaren düzenli bildirime baslayabilirim
tam olarak hangi diyeti uygulayacagımı da aksam eve gidince yazarım
gecen sene diyetisyene gitmistim ama bu sene daha baslamadım
onun verdigi listelerden biri ile baslıcam
genelde 3 ana 3 ara ögün seklinde 1200 1300 kalorilik diyetlerdi uyguladıklarım

ya ben takımımı çok özledim ama ((

ee gel eski kaptanım aşemmm benim yeniden takıma dön gülüm
bende seni ve sohbetlerini özledim arkadaşım.

moni sorun değil tatlım bayram ve haftasonları paylaşımda bulunma zorunluluğu yok sen şimdiden takımdasın yarın başla mesala salı günü devam edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…