- 6 Şubat 2009
- 2.989
- 161
- 688
merhaba kızlar
kabul ederseniz ben size katılmak isterim.
27 yasındayım 1.72 boyunda 66 kiloyum
genelde kilom 62 68 arası gitti geldi hayatım boyunca
ama temmuz 2010 da evleniyorum
ve mayıs basına kadar hedefim en az 8 kg verip 58 kilo olmak
son zamanlarda pek spora vakit ayıramadım maalesef
ama önümüzdeki hafta itibari ile haftada en az 4 gün 1 saat kosu bandına baslamayı düsünüyorum. beni de aranıza katar diyet önerilerinizle yardımcı olursanız sevinirim.
ecem canım sen amerikada mı yaşıyorsun iş için mi gittiniz?
linquıst senin memleket balıkesirmi yoksa görev içinmi ordasın?
biraz birbirimizi tanıyalım demi ama.
ben 30 yaşındayım izmirde yaşıyorum 15 aylık bir prensesim var ve bu kilolarım doğumdan kalma malesef.
ben doğuma 94 kilo ile gittim en son 74 kiloyum.hamile kaldığım kilo 68 di ama benim normalde kilom 63 olduğu için bu kiloya inmek istiyorum.boyum 1,72cm.
bir tekstil acenta firmasında kontrolcülük yapıyorum.yurtdışından sipariş alıp burada yaptırıyoruz bende yurtdışa çıkış için malların sağlımlık kontrolünü yapıp onay veriyorum.genelde bebek ve çocuk kıyafetleri üzerine çalışıyoruz.
amma detaylı anlattım kendimi ama değil mi?
sizde anlatın bakalım
tamam canım bende biraz okudum kuralları ama zamanla uygulamaya geçtikçe daha iyi anlarız sanırımyerimsenibengünaydın çıtırlarrrrr
ecem yediklerin fena sayılmaz.
bu arada linquist ve sana teşekkür ederim kaptan yardımcılığı için.
öncelikle burada hesaplamaları iyi öğrenmeniniz gerekli ondan sonrası için her hafta bir takım paylaşım alanına düzenlemeyi yapıyor.işte bireyselde ilk 3 ve takımlarda ilk 3 gibi.bayram sonrası hesaplamalar bizde olacak.sizde paylaşım alanından takip edin çünkü bu işlemi herzaman ben yapamaya bilirim.daha sonraki haftalar için sıraya koyarız uygun kim olursa o yapar.
benim olmadığım zamanlarda kaptan olacak ve cuma ben gelmemişsem daha listeyi buraya o koyacak ki herkes kilosunu yazacak.
ben gerek gördükçe ecem öncelikle senden yardım isteyeceğim.
linquıst canım yeni üyeler için not bıraktım ama henüz dönen olmadı.dur bakalım bayram telaşından sonra gelenler olur herhalde.
ben dün öğlen:snitzel+bulgur pilavı
ara:kraker
akşam:çorba+tazefasulye+salata
ara:biraz çekirdek
bu sabahtaeynirli tost
kızlar bu aralar nedense kendimi tutamıyorum yarın kendi aramızdaki kilo bildirimi için tartılmaya korkuyorum zaten birde şişliğim var.offfffff
ama bu hafta ecem ve linquıstten kaybedilen kiloları duymak istiyorum.
ecem canım sen amerikada mı yaşıyorsun iş için mi gittiniz?
linquıst senin memleket balıkesirmi yoksa görev içinmi ordasın?
biraz birbirimizi tanıyalım demi ama.
ben 30 yaşındayım izmirde yaşıyorum 15 aylık bir prensesim var ve bu kilolarım doğumdan kalma malesef.
ben doğuma 94 kilo ile gittim en son 74 kiloyum.hamile kaldığım kilo 68 di ama benim normalde kilom 63 olduğu için bu kiloya inmek istiyorum.boyum 1,72cm.
bir tekstil acenta firmasında kontrolcülük yapıyorum.yurtdışından sipariş alıp burada yaptırıyoruz bende yurtdışa çıkış için malların sağlımlık kontrolünü yapıp onay veriyorum.genelde bebek ve çocuk kıyafetleri üzerine çalışıyoruz.
amma detaylı anlattım kendimi ama değil mi?
sizde anlatın bakalım
Bu hafta ben kilo verememisim :çok üzgünüm:
pınarcım senin adına sevindim hayırlısı olsun çifte mutluluk yaşayacaksın.bende bayramda evlenmiştim :))))))tamam canım bende biraz okudum kuralları ama zamanla uygulamaya geçtikçe daha iyi anlarız sanırımyerimseniben
tabiki bende bilmiyordum ama zamanla öğreniyor insan ben yeni şeyleri yaparken sizede anlatırım kulak dolgunluğu olur.
bende pek ümitli diilim çünkü çok fazla dikkat edemiyorum genelde dışarda yemek zorunda kalıyorum çünkükaydirigubbakcemile alışveriş falan yaıyoruz kızlar bayram da kısmetse sözlencemde:sm_cool: sporada düzenli başlayamadım bi türlü..bayramdan sonra daha düzenli olcam amasositososito
Meraba arkadaşlar...
Bu gruba bende katılmak istiyorum..
5 gün önce bi diyete başladım ve bu şekilde burada daha düzenli olarak kilomu kontrol altına alıp ideal kiloma ulaşmak istiyorum..
22 yaşında olup okul bittikten sonra aşırı abur cubur yemeyle kilo almaya başladım 5 ay içerisinde =((
Boyum 1.70 kilom 73..
60'a düşmem yeterli olacaktır benim için...
Bakalım nereye kadar dayanabileceğim...
merhaba canım
ben takım kaptanıyım
tabiki seni aramızda görmek isteriz ancak takım kurallarını biliyormusun?özetle hergün paylaşımda bulunmalısın cuma 12 ye kadar kilo bildirimi yapmalısın vs...
geçmiş sayfalardan daha detaylı görebilirsin
bende seninle aynı boy ve aynı kilo dilimindeymişim tabi şuan farklı
hiç merak etme ben 67 ile başladığım düğün telaşını hiç diyet yapmadan 59 ile kapattım.
sen birde diyet yaparsan daha bile alt kilolara inebilirsin yalnız önemli olan o kiloyu korumak ben beceremedim umarım sen başarırsın.
eğer kuarallar senin içinde okeyse takımdasın haftaya bildirim yapılacak.
nasıl diyet yapacağını paylaş bizimle.
ya ben takımımı çok özledim ama((
merhaba
normal sartlarda her gün bildirim yapmak sorun degil benim icin
her sabah bir gün önce ne yedigimi ve yaptıgım sporu yazabilirim
cuma öglene kadar kilo bildirimi de yaparım
ama tek bir sorun var
önümüzdeki persembe pazartesi arası bayram oldugundan internete girip bildirim yapmam sorun olur.
eger kabul ederseniz 2 aralık carsamba gününden itibaren düzenli bildirime baslayabilirim
tam olarak hangi diyeti uygulayacagımı da aksam eve gidince yazarım
gecen sene diyetisyene gitmistim ama bu sene daha baslamadım
onun verdigi listelerden biri ile baslıcam
genelde 3 ana 3 ara ögün seklinde 1200 1300 kalorilik diyetlerdi uyguladıklarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?