Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ecem canım buranın saatiyle 12 ye kadar bildirim yapmalısın.
daha önce kuralları vermiştim
neyse ben seni bu hafta aynı geçtim haftaya bildirimi uygun saatte yaparsın
bu arada 1 kilo vermişş olmana çok sevindim tebrikler canım.
ben daha önce lahana çorbasını denedim fakat içemedim sende dene istersen.

inş. ecemcimyerimseniben

bugün yediklerim
sabah kalkınca 2 kuru kayısı ve bir bardak ballı sirkeli su
kahvaltı: 1 kupa yeşil çay,1dom,1 salatalık,1 tane yeşil biber,1 haşlanmış yumurta,3-4 kaşık lor,1 dilim çavdar ekmeği(ne çok şey yemişim bölenaniknanik)
ara 1 kuru incir
öğlen :1 kase çorba,ton balıklı ve birazda haşlanmış makarna ilaveli yeşil salata
ara 1 kupa yeşil çay,1 tabak yağsız patlamış mısır
akşam:1 kase çorba ve brokoli salatası
ara yoğurt yemeyi düşünüyorum yada sütle bi kaç tane burçak yemeyi:1rolleyes:
spor yapmadım:çok üzgünüm:

walla ben rapor vericem diye az yiyorumkaydirigubbakcemile3
Sabah: 2 dilim diyet ekmek
4 zeytin
1 tatli kasigi beyaz peynir
1 cay kasigi bal
biraz domates ve 1 yumurta beyazi

ya kizlar ben aksam yemeginde kendimden gectim ve 1,5 tantuniyi yedim.:çok üzgünüm: cok uzgunum cok

canım hiç üzülme bence , bugün yediklerine dikkat edersin dengelenir:1rolleyes: bi kaç gün önce banada benzer şeyler olmuştu:çok üzgünüm:

günaydın çıtır çerezler a.s.

günaydınnnnnopuyorumnanaktan

bugün yediklerim
sabah kalkınca 2 kuru kayısı 1 bardak ballı sirkeli su...ekmek almaya gittim ordan da pazara uğradım dönüşte kahvaltımı yaptım...
1 bardak sıkma portakal suyu,biraz penir,haş. yumurta,yeşil biber,dom,2 dilim tam buğday ekmeği
ara:1 bardak por. suyu
sonrasında metabolizma hızlandırıcı elmalı limonlu tarçın ve karanfilli çay yaptım ılıkken 1 bardak ta ondan içtimyerimseniben
öğlen:1 tabak kuru fasulye yeşil salata yemeyi planlıyorum
arada yeşil çay içerim akşamada çorba salata ve yoğurt

Bugun yediklerim:
Sabah: 2 dilim ekmek, peynir,domates, yumurta
aksam: Balik ve salata
Arada bol su ve 1 parca cikolata
Oglen ve aksam ayni oldu, cunku cok gec kahvalti yapinca oglen yemedim.

kızlar günaydına.s.
kahvaltı yapıyorum şu andacokacimcoook
sabah 1 bardak ballı sirkeli su içtim + 2 kuru kayısı yedim.
şimdide 1 yumurta,1 dom, 3-4 lor ve 1 kupa yeşil çayla kah. yapıyorum

kızlar günaydına.s.
kahvaltı yapıyorum şu andacokacimcoook
sabah 1 bardak ballı sirkeli su içtim + 2 kuru kayısı yedim.
şimdide 1 yumurta,1 dom, 3-4 lor ve 1 kupa yeşil çayla kah. yapıyorum

Canim yediklerini yazan bir ben birde sen varsin, neden bu boyle anlamadim.

Bende kahvalti yaptim yeni:
2 dilim diyet ekmek 1 kasik beyaz peynir, 4 zeytin, 1 kasik bal yedim
ara olarakda 2 elma

Bende kahvalti yaptim yeni:
2 dilim diyet ekmek 1 kasik beyaz peynir, 4 zeytin, 1 kasik bal yedim
ara olarakda 2 elma

evet canım ya bende anlayamadım:1no2:kızlar yalnız bırakmayın bizi:):)

Son düzenleme:
günaydın kızlar, ben takımdan ayrılmaya karar verdim.Bu kilo verme işi bu aralar beni çok bunalttı, neredeyse depresyona gireceğim, o yüzden bi müddet ara vermeye karar verdim.Hepinize başarılar diliyorum, hoşçakalına.s.

canım düzenli bir şekilde yediklerini yazman beni mutlu ediyor ancak herkesin evinde net yok ve haftasonları buraya giren sayısı az oluyor.oyüzden haftasonları herkes birbirini idare edecek.ama sen devam edersen yazmaya sevinirim açıkçası çünkü bu yazma insanı yeme konusunda dizginliyor.
dilekcim dur daha yeni başladık ama sen çabuk pes ettin bence bir kere daha düşün ama yinede kararlıysan yapacak birşey yok

kızlar hepinize iyi haftalar diliyorum

evet gelelim bugünkü yediklerime
sabah bir peynirli tost+bir dilim diet kek

bu aralar yine yeme manyaklığım üstünde beni dizginleyin kızlarrr

evet kızlar bu hafta bayram dolayısıyla bildirim paylaşım alanında olmayacak ama herkes lütfen çarşamba akşamına kadar bana kilosundaki son durumu bildirsin.biz yine kendimizi kontrol edeceğiz.

bu arada takım kaptan yardımcısı seçmemiz gerekiyor gönüllü olan varmı?
evde neti olan biri olursa daha iyi olur.

Canim, ben yardimcin olabilirim; fakat ne yapmam gerektigini bilmiyorum. Evde nettim var, ben biliyosun7 saat farkiyla yaziyorum. Ayrica ben yediklerimi yazmaya devam edicem.

kızlar noldu böle daha tam toparlanmadan fire vermeye başladık...kaptancım yeni üye falan bakıcakmıyız zaten az kişiydik dilek de ayrılma kararı almışkafamçokkarıştı iyice azalıyoruz..ecem gönüllü olmuş bende onun yetişemedi yerlerde elimden geleni yapmaya çalışırım benim evim de net var...ama neler yapılması gerek sen onları bize iyice anlat,biz yardımcı olalım sana:içelim:

bugun yediklerim
Sabah: 1 dilim d. ekmek, domates, peynir, zeytin
Ara: chips yedim (7 tane)
Oglen ve aksam: 1 porsiyon brokoli, 5 kasik pilav (cin yemegi yedim yani)
arada: 4 tane findik, 1 armutve kendimi tutamadim cheesecaki parmakladim

30 dk spor yaptim.

ya bugun ben cok yagli yemekler yedim klava: yarin iyice yagsiz yiyecem artik... Ben kilo bildirimini sabah uyaninca yapicam, burada carsamba olunca yani.

günaydın çıtırlarrrrr

ecem yediklerin fena sayılmaz.
bu arada linquist ve sana teşekkür ederim kaptan yardımcılığı için.
öncelikle burada hesaplamaları iyi öğrenmeniniz gerekli ondan sonrası için her hafta bir takım paylaşım alanına düzenlemeyi yapıyor.işte bireyselde ilk 3 ve takımlarda ilk 3 gibi.bayram sonrası hesaplamalar bizde olacak.sizde paylaşım alanından takip edin çünkü bu işlemi herzaman ben yapamaya bilirim.daha sonraki haftalar için sıraya koyarız uygun kim olursa o yapar.
benim olmadığım zamanlarda kaptan olacak ve cuma ben gelmemişsem daha listeyi buraya o koyacak ki herkes kilosunu yazacak.
ben gerek gördükçe ecem öncelikle senden yardım isteyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…