Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

simerenya bi görünüp hmen kaçmışın neler yapıyosun nası gidi anlat cnm mutlaka! salmıyosun inşallah! lmaz:

günaydın şekerler ...
nasılsınız
benim diet süper gidiyor ,dün sabah etiform peynir domates salatalık çayla kahvaltı yaptım
öğlen göbek salata yoğurtla karıştırıp yedim akşam ıspanak ve yoğurt yedim arkadaşalr ...
bu sabah birazdan kahvaltımı yapıcam yine etiform peynir salatalık domates yicem ....
3 gündür yürüyüş yapıyorum ...

günaydınnnn takımcımm Şeniz benimde diyetim iyi gisiyor ama şu stres olayını atamadım kusmalara devam şakkıdı hayalgözlü dün gece uykuya dalmışken mesaj çekmiş :mymeka: rüyandamı gördün nan :roflol: hasba çok sevindim hatrladığım kadarıyla spor salonuna yazılmış 3aylık kayıt yaptırmışaerobik gün saat faln sınırsız hoca vardı ama oo kısmı anlayamadım kaydirigubbakcemile3 gece hatırladığım bunlar :roflol: bende şu spor işini halleteliyim yoksa böle olmuck:kedi:

günaydın canlarıma.s. pınarcım çok sevindim yürüyüşeŞenizinşalalh devam edersin ben de dün akşam 20 dk pisikletteydimkaydirigubbakcemile2

handecim senin lesli proğramını indirmeye başladım dün ben dedelikafaduldenama ö.sonra işim yoğundu açıp bakamadım bile:sinifsinif:

hoşgeldin ekizimŞeniz sen salla daha salla spor işini :1closedeyes: hayal için de çok sevindimyerimseniben

Günaydın kızlar, kaç gündür bir halsizlik bir isteksizlik var üzerimde, keyifsizim ama salmadım merak etmeyin, bugün canım hiçbirşey istemedi sabah 2 tane küçük elma yedim, birde sürekli su içmeye çalışıyorum, enerjim bitmiş gibi sanki, canım birşey istemiyor, hafta sonu erkek arkadaşım geliyor istanbula tek keyifli olayım bu buara :asigim: Ama şu kendimle olan hesaplaşmamı atabilsem üzerimden, aynalardan kaçıyorum sürekli son zamanlarda bırakın makyaj yapmayı saçımı bile zor tarıyorum, neden böyle oldu bilmiyorum, depresyondayım sanırım mafoldumben

hayat öyle ya da böyle geçip gidiyor canım neden onu kötü kullanalım:teselli: geçen haftalarda ben de öyleydim ne zamandır kuaföre gitmemiştim saç baş aynı özensizlik canım hiç bir şey istremiyor evde doğru düzgün iş bile ytapmadım balkon temizlenmek için hala beni bekliyo mesela:umursamaz:baktım battıkça batıyorum olmaz dedim beynime yavaş yavaş toparlanmam lazım bugün vaktim olsaydı yüzüme renk gelsin diye makyaj yapacaktım ama baktım ki zaman gelmiş yarına erteledim hatta yarımn saçımıda düzleştireyim değişiklik olsundelikafaduldenyani herşey bizim elimizde simerenyacım kendine değişik bi şeyler bul düşüncelerinden kurtulmak için kaydirigubbakcemile5

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz bakalim herkes canlanmis görünüyor inssallah bu devam eder benim esim bu hafta gececi oldugu icin aksamlari girebiliyorum ozamanda zaten kimse olmuyor bende yazayim cikayim bari benim diyet fena degil aslinda tam diyet yaptigim söylenemz reglim zaten ama cok yemiyorum hafif yiyorum bakalim bu hafta en azindan 1 kilo vermek istiyorum ins olur

günaydınlarrrrropuyorumnanaktan dün diet iyiydi ama spor yapamadım şekerler çok yorgundum!
aeşm leslie yi indir mutlaka çok iyiy valla baya çalıştııyo yürüyüşe çıkamadığın zamanlar için süper!

slm herkese günaydın nasılısnız kızlar,
bende dün spora baişladım gittim salona 3 aylık kayıt yaptırdım ilk gün süperdi ii hissediyorum kendimi bakalım
diyet ii gidiyor hülya sahalara döndü...

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnŞeniz allahım yaaa herkes yürüyor buna hiç vaktim yokkkiiii senağlama sanırım gece çıkıcam artık senağlama kız hayal spora başlamadan önce tartıldın ve ölçüleri aldın dimi 1 ay sonra sonuçları söle bakalım nolacak kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…