ben başladım zaten kuşum :) akşama pazara gidicem mesela bu da 10 dk gidiş 10 dk dönüş 10 dk oyalanma olsa 30 dk demekkaydirigubbakcemile2 dün mesela bol salata yedim içine nohut attım yağsız .Çocuklar nohut yemeği yedi ben salatasını ...
benim günlük planımda şöyle olsun sabah kahvaltısı 1-2 dilim kepek ekmeği peynir domates salatalık maydanoz haftada 2 kez peynir yerine haşlanmış yumurta
öğleyn iş yerinde ne çıkarsa 1 erservis kaşığı çorba varsa ekmek yok makarna yada pilav 2 yemek kaşığı salata yada yoğurt
akşam evde ne pişirsem salata yada yoğurt akşam pilav yada makarna yok yerimseniben
gün içinde form çayı içiyorum 2 fincan:hulya: sıcak su içiyorum 2-3 bardak ve spora gelince gün aşırı 1 er saat yürüyüş yapamdığım günlerde evde kondisyon bisikletikaydirigubbakcemile5
şirin uyandın mı ?hafta sonun nasıl geçti ?misafirlerin gitti mi ?yürüyüşü aksattın mı ?hepsine cevap istiyorum gelince:1rolleyes:
günaydınn
o kadar yorgunumkiii
çok yogun bir 4 gün geçirdimm
sabahlara kadar oturdum bide bebek olunca uyku muyku kalmadı bizde
yürüyüş yapamadım canım evde misafir olunca ne kadar annemler ablamlarda olsa
siz yemekleri yapın ben bi yürüyüm diyemedim:roflol:
ama bol bol koşturdum yegenlerimle oynadım hihoyyyt
diyeti çok fazla aksatmadım
yanlız tatlı da kaçamak yaptım
oda regl oldum ondan canım tatlı çekiyordu akannehir
evet canım engelleri kaldırdıkgünaydın şekerparelerimmopuyorumnanaktan aşem çok sevindim gözün aydın bu cuma zayıflamaya önümüzde engel kalmadı çok şükür! bakalım sonuçlar nası olacak sabırsızlanıyorum! bugünde kahvaltımı ettim listeye uygun birazdan ev temizliycem sonrada spor!kaydirigubbakcemile2
can kuşum gel öpim de geçsin yorgunluğunŞenizneden 3 gün kalacaksınız orada çok mu uzak ev yada bi olay mı var ? oradayken dikkat et gözünü seveyim onlara sinirlenip yenilip yemeyerimsenibeneviniz de hayırlı olsun bi tanemhande ile ikinizede maşaallahh
bugünlerde evde duramıyoruz
yarında kayınvalideme gidecegiz tekrar
cumaya kadar ordayız
bi evimde oturamıyorum
sinir oluyorum
düzenim bozuluyor
ev aldık aralıkta taşınacagız
işler hep üst üste geliyor
stres üstüne sttres
Allah tan yemege saldırmıyorum artıklmaz:
boşver şirinem eşinin hatırı varyerimsenibenyok güzelim olay yok ta işler var
iş olunca ne oluyor gelin çagrılıyorklava:
sagol güzelim inş dediğin gibi saglıklı huzurlu ve bebişli bi yaşam olur
güzel temennilerin için opuyorumnanaktan
Canlar nasılsınız ben o kadar yoğunumki işten kafamı kaldıramıyorum birde regl oldum o kadarda çok bitkin bırtaktıki o beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?