• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben başladım zaten kuşum :) akşama pazara gidicem mesela bu da 10 dk gidiş 10 dk dönüş 10 dk oyalanma olsa 30 dk demekkaydirigubbakcemile2 dün mesela bol salata yedim içine nohut attım yağsız .Çocuklar nohut yemeği yedi ben salatasını ...

benim günlük planımda şöyle olsun sabah kahvaltısı 1-2 dilim kepek ekmeği peynir domates salatalık maydanoz haftada 2 kez peynir yerine haşlanmış yumurta

öğleyn iş yerinde ne çıkarsa 1 erservis kaşığı çorba varsa ekmek yok makarna yada pilav 2 yemek kaşığı salata yada yoğurt

akşam evde ne pişirsem salata yada yoğurt akşam pilav yada makarna yok yerimseniben

gün içinde form çayı içiyorum 2 fincan:hulya: sıcak su içiyorum 2-3 bardak ve spora gelince gün aşırı 1 er saat yürüyüş yapamdığım günlerde evde kondisyon bisikletikaydirigubbakcemile5

selam şekerlikler .........hepicinize kolay gelsin .....

nerde bu hayal cadısı hiç bize ugramıyor artık ....

ben başladım zaten kuşum :) akşama pazara gidicem mesela bu da 10 dk gidiş 10 dk dönüş 10 dk oyalanma olsa 30 dk demekkaydirigubbakcemile2 dün mesela bol salata yedim içine nohut attım yağsız .Çocuklar nohut yemeği yedi ben salatasını ...

benim günlük planımda şöyle olsun sabah kahvaltısı 1-2 dilim kepek ekmeği peynir domates salatalık maydanoz haftada 2 kez peynir yerine haşlanmış yumurta

öğleyn iş yerinde ne çıkarsa 1 erservis kaşığı çorba varsa ekmek yok makarna yada pilav 2 yemek kaşığı salata yada yoğurt

akşam evde ne pişirsem salata yada yoğurt akşam pilav yada makarna yok yerimseniben

gün içinde form çayı içiyorum 2 fincan:hulya: sıcak su içiyorum 2-3 bardak ve spora gelince gün aşırı 1 er saat yürüyüş yapamdığım günlerde evde kondisyon bisikletikaydirigubbakcemile5

süper tatlım ama hiç meyva yok günde 2 seferde meyve ekledikmi tamamdır bu iş! yrn tam gaz bi başlangıç! hergün kontrol ederiz yaptıklarımızı süper oldu bu bi hırs geldi sanki yaşasınkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

kızlar tamam diyenler yrn kendi listesini yazsın buraya hergün tik atıcaz kontrol! hadi kızlar hareket valla tam katılım bekliyorum beni utandırmayın bu cuma 1. yiz ona göre! gece gece bi enerji geldi banaakaydirigubbakcemile2

bugünün raporunu veriyim kızlar gururla listeye birebir uydum nerdeyese sadece öğlen çorba akşam et yedim öğünler yer değiştirmiş oldu sadece hala hasta olduğum için dışarı çıkamıyorum ama şu söylediğim evde yürüyüş sporumu yaptım yani herşey süper darısı diğer günlerin başına şekerlerim!:lepi:

bugününde raporunu veriyim şekerler listeye tamam yine maşallah ama bugünde yine öğlen çorba akşam balık yedim haftasonu olduğu için öğünler yer değiştiriyo hafta içi eti öğlene alıcam ama!
öğlen yine leslie yaptım spor olarak şimdide yürüyüşe çıkıcam!alkisalkisalkis

günaydınnnnnnnnnnnnnnna.s. handecim evet unutmuşum meyve yazmayı ama yemeyi unutmuyorum merak etme:roflol: kızlar nihayet regl oldum dündelikafaduldenkoca göbeğim biraz indi ve bu bana çok güzel moral olduzemuszemus cumartesi 45 dk kondisyon bisikleti çevirdim dün sürekli hareket halindeydim ama annemlerdeydim dışarı çıkıp yürüyemedim karın ağrısındanşutarafagittihatta sabaha kadar ağrıdı nan karnımda belimde:bbo:

şirin uyandın mı ?hafta sonun nasıl geçti ?misafirlerin gitti mi ?yürüyüşü aksattın mı ?hepsine cevap istiyorum gelince:1rolleyes:

handecim listeni başarıyla uyguladığın içinŞeniz

günaydın şekerparelerimmopuyorumnanaktan aşem çok sevindim gözün aydın bu cuma zayıflamaya önümüzde engel kalmadı çok şükür! bakalım sonuçlar nası olacak sabırsızlanıyorum! bugünde kahvaltımı ettim listeye uygun birazdan ev temizliycem sonrada spor!kaydirigubbakcemile2

şirin uyandın mı ?hafta sonun nasıl geçti ?misafirlerin gitti mi ?yürüyüşü aksattın mı ?hepsine cevap istiyorum gelince:1rolleyes:

günaydınn
o kadar yorgunumkiii
çok yogun bir 4 gün geçirdimm
sabahlara kadar oturdum bide bebek olunca uyku muyku kalmadı bizde
yürüyüş yapamadım canım evde misafir olunca ne kadar annemler ablamlarda olsa
siz yemekleri yapın ben bi yürüyüm diyemedim:roflol:
ama bol bol koşturdum yegenlerimle oynadım hihoyyyt
diyeti çok fazla aksatmadım
yanlız tatlı da kaçamak yaptım
oda regl oldum ondan canım tatlı çekiyordu akannehir

hande ile ikinizede maşaallahh:nazar::nazar:
bugünlerde evde duramıyoruz
yarında kayınvalideme gidecegiz tekrar
cumaya kadar ordayız
bi evimde oturamıyorum
sinir oluyorum
düzenim bozuluyor
ev aldık aralıkta taşınacagız
işler hep üst üste geliyor
stres üstüne sttres
Allah tan yemege saldırmıyorum artık :olmaz:

günaydın şekerparelerimmopuyorumnanaktan aşem çok sevindim gözün aydın bu cuma zayıflamaya önümüzde engel kalmadı çok şükür! bakalım sonuçlar nası olacak sabırsızlanıyorum! bugünde kahvaltımı ettim listeye uygun birazdan ev temizliycem sonrada spor!kaydirigubbakcemile2
evet canım engelleri kaldırdık:nazar::sm_cool: oh oh hareket halindesin sürekli bu da süperŞeniz
hande ile ikinizede maşaallahh:nazar::nazar:
bugünlerde evde duramıyoruz
yarında kayınvalideme gidecegiz tekrar
cumaya kadar ordayız
bi evimde oturamıyorum
sinir oluyorum
düzenim bozuluyor
ev aldık aralıkta taşınacagız
işler hep üst üste geliyor
stres üstüne sttres
Allah tan yemege saldırmıyorum artık :olmaz:
can kuşum gel öpim de geçsin yorgunluğunŞenizneden 3 gün kalacaksınız orada çok mu uzak ev yada bi olay mı var ? oradayken dikkat et gözünü seveyim onlara sinirlenip yenilip yemeyerimsenibeneviniz de hayırlı olsun bi tanem:nazar:Allah sağlıkla bebekle huzurla oturmayı nasip etsinŞeniz

yok güzelim olay yok ta işler var
iş olunca ne oluyor gelin çagrılıyor:oklava:
sagol güzelim inş dediğin gibi saglıklı huzurlu ve bebişli bi yaşam olur
güzel temennilerin için opuyorumnanaktan

Canlar nasılsınız ben o kadar yoğunumki işten kafamı kaldıramıyorum birde regl oldum o kadarda çok bitkin bırtaktıki o beni :(

yok güzelim olay yok ta işler var
iş olunca ne oluyor gelin çagrılıyor:oklava:
sagol güzelim inş dediğin gibi saglıklı huzurlu ve bebişli bi yaşam olur
güzel temennilerin için opuyorumnanaktan
boşver şirinem eşinin hatırı varyerimseniben
Canlar nasılsınız ben o kadar yoğunumki işten kafamı kaldıramıyorum birde regl oldum o kadarda çok bitkin bırtaktıki o beni :(

ben de bugün bu kız nerelerde diyecektim:1rolleyes:dün ağrıdan öldüm ben de:çok üzgünüm:sana da geçmiş olsunn canıma.s.

Back