Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız allah cezanı vermesin :::)))) bzi girdiğimizde gireydinde -40 kilo olaydık bari ::))
kız senin yüzünde en sonuncu olsak ne be güzelim toplarız biz el birliğiyle hoşgeldin kamerim aşkooom...
dimi bizim yüzümüzdeb baştanda sondanda :roflol::roflol: 1. olduk zaten
hayal körmüsün kız ne 0.5 i simeranya 3.4 vermiş :icecream:
kız senin yüzünde en sonuncu olsak ne be güzelim toplarız biz el birliğiyle hoşgeldin kamerim aşkooom...
7. TAKIM 125.ETAP ***
serseri(69,0/69.7 /- 0.7 / -1.01 %)
abetüş ( 60,5/60,0/0,5/0.83%)
yarışçı ( 74,0/geri dönmek üzere ayrıldı
şirin06(69,0/68,5/0,5/0,72)
hayalgözlü( 84,0/
open_sea ( 75.0
handecem ( 82.7 / 82.5
sunshine( 83,7
simerenya 119.0 / 115.6 / 3.4 / 2.86 %)
ahleyar 56.0/
kız allah cezanı vermesin :::)))) bzi girdiğimizde gireydinde -40 kilo olaydık bari ::))
dimi bizim yüzümüzdeb baştanda sondanda :roflol::roflol: 1. olduk zaten
hayal körmüsün kız ne 0.5 i simeranya 3.4 vermiş :icecream:
kamer hem hülü telafi eder haftaya dimi hülü hafif sağlık orucundada kendileri her nekadar öğünleri çift yesede bu sabah 2 kahvaltı yapmış hanım öğlenede duble yapar ama cuma tartıda en az 2 kilo oynamasın ben onu güzelce oynatcam :roflol: :roflol:
günaydın tatlişkolar! ya bu ne yavaş kilo verip hızlı almaktır ben anlamadım hiç bişe bu işten! of ofmafoldumben nerde hata yapıyorum bi anlasam! bu arada simerenya tebrik ederim cnm çok!
valla kizlar saolun da yaa böyle gercekten cok kötü oldu nan netcez zorla ver kilo hop gelsin geri kilolar yaa valla biktim yaaa
simerenya ayrica cok tebrik ederimc anim benim umarim daha cok verirsin
bende tebrik ederim simerenya,
kamer daha önce yaptık gene yaparız o kayıp azmimi bulamda bi...
insallah yaa o verdigimiz gibi versek cok güzel olcak zaten ben bu hafta oruc tutyodum suanda orucluiyum
hande bende ona bozuğumya kendime azim 0 lamış...