• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın evimde misafir oldugu şu anda 55 günlük olan miyavlıyor
yatagından kaldırdımda sevmek için
fazla duramayacagım
dimple çok sevindim canım saglıklı sıhhatli olsunda :ecrin_bebek:

***7. TAKIM 125.ETAP ***

serseri(69,0/69.7 /- 0.7 / -1.01 %)
abetüş ( 60,5/60,0/0,5/0.83%)
yarışçı ( 74,0/geri dönmek üzere ayrıldı
şirin06(69,0/68,5/ 0.5/ % 0,72)
hayalgözlü( 84,0/83,5 / 0,5 / 0,59 %)
open_sea ( 75.0
handecem ( 82.7 /
sunshine( 83,7/ 83,7/ 0,0/%0,0)
simerenya 119.0 / 115.6 / 3.4 / 2.86 %)
ahleyar 56.0/61,5/-5,5/ % -9,82)

7.TAKIM TOPLAM KıLO :

kizlar ben ciktigim kiloylami geri dönüyorum ay cok kötü oldu yaaaa sonuncu olcaz benim yüzümden :(((

kız senin yüzünde en sonuncu olsak ne be güzelim toplarız biz el birliğiyle hoşgeldin kamerim aşkooom...

kamer hem hülü telafi eder haftaya dimi hülü hafif sağlık orucundada kendileri her nekadar öğünleri çift yesede bu sabah 2 kahvaltı yapmış hanım öğlenede duble yapar ama cuma tartıda en az 2 kilo oynamasın ben onu güzelce oynatcam :roflol: :roflol:

7. TAKIM 125.ETAP ***
şirin06(69,0/68,5/0,5/0,72)
hayalgözlü( 84,0/
open_sea ( 75.0
handecem ( 82.7 / 82.5
sunshine( 83,7
ahleyar 56.0/

günaydın tatlişkolar! ya bu ne yavaş kilo verip hızlı almaktır ben anlamadım hiç bişe bu işten! of ofmafoldumben nerde hata yapıyorum bi anlasam! bu arada simerenya tebrik ederim cnm çok!

valla kizlar saolun da yaa böyle gercekten cok kötü oldu nan netcez zorla ver kilo hop gelsin geri kilolar yaa valla biktim yaaa

simerenya ayrica cok tebrik ederimc anim benim umarim daha cok verirsin

kız allah cezanı vermesin :::)))) bzi girdiğimizde gireydinde -40 kilo olaydık bari ::))

dimi bizim yüzümüzdeb baştanda sondanda :roflol::roflol: 1. olduk zaten
hayal körmüsün kız ne 0.5 i simeranya 3.4 vermiş :icecream:

he körüme gelmiş olum mala bağladım uğraşma la senağlamasenağlama...

kamer hem hülü telafi eder haftaya dimi hülü hafif sağlık orucundada kendileri her nekadar öğünleri çift yesede bu sabah 2 kahvaltı yapmış hanım öğlenede duble yapar ama cuma tartıda en az 2 kilo oynamasın ben onu güzelce oynatcam :roflol: :roflol:

kızım ne çift kahvaltısı yaaaaaaaaaaa miğdem bulandı ekmeğin kabuğundan aldım bi lokma dedim uyuz:mymeka::mymeka:...
he ben telafi ederim sen yorulma bi başıma boğuşurum ben:mymeka::mymeka:...

günaydın tatlişkolar! ya bu ne yavaş kilo verip hızlı almaktır ben anlamadım hiç bişe bu işten! of ofmafoldumben nerde hata yapıyorum bi anlasam! bu arada simerenya tebrik ederim cnm çok!

biz biliyozda ne oluyo hande yapmıyoz bişi bile bile yapamıyoruz...

valla kizlar saolun da yaa böyle gercekten cok kötü oldu nan netcez zorla ver kilo hop gelsin geri kilolar yaa valla biktim yaaa

simerenya ayrica cok tebrik ederimc anim benim umarim daha cok verirsin

bende tebrik ederim simerenya,
kamer daha önce yaptık gene yaparız o kayıp azmimi bulamda bi...

7. TAKIM 125.ETAP ***
şirin06(69,0/68,5/0,5/0,72)
hayalgözlü( 84,0/
open_sea ( 75.0 / 74,7 / 0,3 / 0,4% )
handecem ( 82.7 / 82.5
sunshine( 83,7
ahleyar 56.0/

pınarımın buda...

Son düzenleme:
yav cankuşlar kaç zamndır bi toparlanalım diyoruz ama valla bi hareket yok gene hepimiz gümlemişiz valla bence artık ciddi kararlar almamızın vakti geldi yoksa bi anlamı kalmıyo bu işin! bence veremeyen herkes tek tek ne yaptığını ne yapmadığını anlatsın ve hepberaber o kişiye çözüm yolları bulmaya çalışalım ne dersiniz şöyle bi takım ruhumuz çıksın artık ortaya!

herkesin yaşam koşullarına göre bi günlük uyulacak listesi hazırlayalım burda herkesin deneyimi önerileri mutlaka olacaktır yani bu liste diet spor ve içilecek yeşil çay vb. içerebilir

hande bende ona bozuğumya kendime azim 0 lamış :(...

işye cnm bende de aynen o sorun var geçen sene 17 kilo verdiğim azim nerde bilmiyorum yani zaten benimde demek istediğim made bireysel olarak bi azim hırs gösteremiyoruz birlikte bişeler yapalım bi zorunluluk oluşturalım herkes için özel olarak artık takımca bu hırsımız gelir belki çünkü böle olmuo valla herbirimiz saldım çayıra mevlam kayıra

Back