• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

handecim konuşup konuşup oturuyoruz sadece bizkaydirigubbakcemiletamam kilo vermemiz lazım deyip hiç bir şey yapmıyoruz yapsakta bir hafta sonrası gelmiyo sanki 1 hafatda 10 kilo mu vericez bu iş istikrar işi ama bizde o yok:delphin:benim hatam çok fazla kilo değilim diye sallamak oldu şimdi pantalonlar dar gelince ilk kez:1shok:kafaya dank etti bildiğiniz üzere toparlanma çabasındayım hareketimi arttırdım sürekli yapınca eminm ki işe yarayacak:1ninca: yediklerimi daha da azalttım yani eski 60-65 kilo halimi bile arar oldum dolayısıyla yıl sonuna kadar 60 a inicem ben taktım kafaya kaydirigubbakcemile ben yarı resmi yarı özel bi kuruluştayım yakında seçimler olacak ben geçen seçimde 55-56 kilo idiim kendime şık bir takım elbise almıştım bu yıl da aynı şekilde en azından 60 a inip yine takım elbise almak istiyorumdelikafadulden beynimi şartladım artık ya zayıflıycam ya da aaa göbek pörtledi aaa popom ne kadar büyümüş diye hayıflanıcamkaydirigubbakcemile

handecim konuşup konuşup oturuyoruz sadece bizkaydirigubbakcemiletamam kilo vermemiz lazım deyip hiç bir şey yapmıyoruz yapsakta bir hafta sonrası gelmiyo sanki 1 hafatda 10 kilo mu vericez bu iş istikrar işi ama bizde o yok:delphin:benim hatam çok fazla kilo değilim diye sallamak oldu şimdi pantalonlar dar gelince ilk kez:1shok:kafaya dank etti bildiğiniz üzere toparlanma çabasındayım hareketimi arttırdım sürekli yapınca eminm ki işe yarayacak:1ninca: yediklerimi daha da azalttım yani eski 60-65 kilo halimi bile arar oldum dolayısıyla yıl sonuna kadar 60 a inicem ben taktım kafaya kaydirigubbakcemile ben yarı resmi yarı özel bi kuruluştayım yakında seçimler olacak ben geçen seçimde 55-56 kilo idiim kendime şık bir takım elbise almıştım bu yıl da aynı şekilde en azından 60 a inip yine takım elbise almak istiyorumdelikafadulden beynimi şartladım artık ya zayıflıycam ya da aaa göbek pörtledi aaa popom ne kadar büyümüş diye hayıflanıcamkaydirigubbakcemile

doğru aşem çok haklısın işte bende istikrarı yakalamak için hergün uymamız gereken şeyler olursa devam ettirmek zorunda kalırız diye düşünüyorum tabiki benim fikrim bu sadece! bide hırs yapmaya başlamışsın kuşum çok sevindim hırs olmadan olmuyo bu iş valla!

handecim sen yürüyüşte yapıyosun neden olmuyo ki ? bize anlatmadığın bi şey mii var kıs yoksa naniknanik

ben gerçekten ilk kez hırs yaptım handecim çünkü dediğim gibi kıyafetlerim olmuyo giydiğim yakışmıyor :gitme:eski bedenle şimdiki beden uyar mı tabi uymaz:mymeka:geçen sene aldığım beyaz saten bi gömleğim vardı onu giyim diye çıkardım bi baktım yapıştı kaldı:1shok:göbek pörtledi kollar sımsıkı kimsenin göz zevkini bari bozmayayım diye giymedimmafoldumben şimdi bol şeyler giymeye çalışıyorum:çok üzgünüm: bu da bana ders oldu iyi oldu yani kendimi frenlemem sebeb olduyerimseniben

ben gerçekten ilk kez hırs yaptım handecim çünkü dediğim gibi kıyafetlerim olmuyo giydiğim yakışmıyor :gitme:eski bedenle şimdiki beden uyar mı tabi uymaz:mymeka:geçen sene aldığım beyaz saten bi gömleğim vardı onu giyim diye çıkardım bi baktım yapıştı kaldı:1shok:göbek pörtledi kollar sımsıkı kimsenin göz zevkini bari bozmayayım diye giymedimmafoldumben şimdi bol şeyler giymeye çalışıyorum:çok üzgünüm: bu da bana ders oldu iyi oldu yani kendimi frenlemem sebeb olduyerimseniben

süper olmuş aşem valla senn adına çok sevindim geçen sene bana hırs yaptıranda sevgilikayınvalide adayımın bi arkadaşı bizi yolda görmüş cemin yanında tombul şeker bi kızla gördüm demiş densiz kadın bende bunu duyunca fena hırslanıp vermiştim o 17 kiloyu ama şimdi gelmiyo nalet şey!
cnm anlatmadığım bişey varmı konusuna gelince son 3 gündür hastalandım cnm bizim burdaki yürüyüş yeri çok rüzgarlı ondan yürüyemedim bide sevdiceğimle dışarı çıktığımızda mutlaka gümlüyo diet! sanırım bu ikisininn etkisi oldu verememde!

***7. TAKIM 125.ETAP ***

serseri(69,0/69.7 /- 0.7 / -1.01 %)
abetüş ( 60,5/60,0/0,5/0.83%)
yarışçı ( 74,0/geri dönmek üzere ayrıldı
şirin06(69,0/68,5/0,5/0,72)
hayalgözlü( 84,0/ 83,5 / 0.5 / 0.60 %)
open_sea ( 75.0 / 74,7 / 0,3 / 0,4% )
handecem ( 82.7 / 82.5 / 0.2 / 0.24 %)
sunshine( 83,7 / 83.7 /0.00/0.00 %)
simerenya 119.0 / 115.6 / 3.4 / 2.86 %)
ahleyar 56.0/ 61.5 / -5.5 / -9.82 %)

7.TAKIM TOPLAM KıLO : 698,9 / -699,7 / -0,8 / -011 % )

Son düzenleme:
bide tatlım bnm vermem için bnm düzenli bişeler mutlaka yapmam lazım onları yapmıyorum hiç ne biliyim yeşil çay ekstra hareket akşam 6 dan sonra yememem vb. bunları düzene oturtamadım bi türlü!

Handecim dışarıya çıktığınızda daha az yağlı ve kalorisi çok yüksek şeyler yemesen dikkat etsen tatlım :) benim kayınvalidem de kendine bakmaz aaa ayşe sen nolmuşsun böyle der durur:dilcikar: kendisi 85-90 kilo arası ama vücut şiş daha fazla gösteriyo bana bi şey dediğinde bütün cinler başıma toplanıyo:1closedeyes:

hani sen metabolizma hızlandırıcıya başlamıştın noldu :) bence birbirimize koçluk yapalım önce senin dediğin gibi günlük haftalık planları yapalım sonra birbirimizi denetleyeylimyerimsenibenben bugün 2 bardak sıcak su içtim dün akşam da bir bardak içtimzemuszemus

Bu arada gamzecim hayırlı uğurlu olsun aranıza yeni katıldım bende isim gözdem opuyorumnanaktan
Vatanımıza milletimize hayırlı ailesini üzmeyen adını gururla taşıyan bir evlat olsun inşallah opuyorumnanaktan
hoşgeldin simerenyacım opuyorumnanaktan
ne güzel dua böyle, amiinnn :asigim:

hani sen metabolizma hızlandırıcıya başlamıştın noldu :) bence birbirimize koçluk yapalım önce senin dediğin gibi günlük haftalık planları yapalım sonra birbirimizi denetleyeylimyerimsenibenben bugün 2 bardak sıcak su içtim dün akşam da bir bardak içtimzemuszemus

tamam tatlım çok güzel olur öyle yapalım! hızlandırıcıyı 2 gün içtim sonra unuttum! yarın başlıyım tekrar en güzeli ama düzenli tabi bide şu dışarı konusunda da çok haklısın aşem salata ızgara tavuk gibi şeyler yiycem bundan sonra! bide hemen düzeltiyim tatlım sanki kayınvalidecim söylemişl gibi anladın sanırım ama onun bi arkadaşı söylemiş gelip ona yoksa o beni korumuş cnm bnm!:)
tatlım listeyi çıkartalım istersen 1 haftalık tam haftaya perşembeye kadar yani hergün tik atarız yaptıklarımıza isteyen herkesede yapalım tek tek ama kimse fikir bildirmemiş!
aşem bence hem günlük bi hareket yiyecek ve içeçek dahil listeye ekleyelim ne dersin tatlım?

***4.TAKIM 125,ETAP***

sebnemselayfurkan ( 69,6 / 68,4 / 1,2 / % 1,72)
fguler ( 83,6 /83,6 / 0,00 / %0,00 )
kuzuzuzubambino ( 73,7 / 74,6 / -0,9 / -1,22 )
hasretim34 ( 68,00 / 68,00 / 0,00 / %0,00 )
deryaboran ( 60,5 / 59,9 / 0,6/ 0,99)
uaydın ( 75,00 / 71,6 / 3,4 / %4,53 )
Beci ( 79,2 / 79,4 / -0,2 / -%0,25 )
banucan4 ( 79,00 / 79,00 / 0,00 / %0,00 )
Pimpirikli(69,8 / 69,8 / 0,00 / %0,00 )
toplight ( 68,5 / 69 / -0,5 / -%0,73 )
dilekruzgar ( 74,4 / 74/ 0,4/ % 0,54 )
destinam ( 73,5 / 73,00 / 0,5 / %0,68 )
4. TAKIM TOPLAM ( 874,8 / 870,3 / 4,5 / %0,51 )

BıZDE ONAY ALALIM a.s.

tamam handecim biz kendimize göre bir plan yapalımkaydirigubbakcemile5 isteyen katılır sositosositoherkes okumadı daha o yüzden fikir yok henüz...ayrıca yok yalnış anlamadım kayınvalidenin arkadaşı söylemiş ben benimki sölüyo diye anlattım:1rolleyes:

tamam handecim biz kendimize göre bir plan yapalımkaydirigubbakcemile5 isteyen katılır sositosositoherkes okumadı daha o yüzden fikir yok henüz...ayrıca yok yalnış anlamadım kayınvalidenin arkadaşı söylemiş ben benimki sölüyo diye anlattım:1rolleyes:[/QUOTE

ben şimdi kendimce bi liste yapıyım tatlım sen eklemeler çıkartmalar yap tabiş herkes bi fikir verebilir!
sabah 1 bardak ılık su
1 dilim esmer ekmek peynir zeytin domates yeşillik vs
evden çıkmadan metabolizma hızlandırıcı elmalı sudan 1 büyük bardak
arada 2 kuru kayısı
öğlen sandviç (okulda olduğum için) tavuklu veya ton balıklı vs.
ara: bir meyve veya yoğurt
akşam zeytinyağlı sebze yemeği veya çorba artı bol salata
akşam bir meyve veya süt
ayrıca gün içinde 2 bardak yeşil çay ve 1- 2 bardak metabolizma hızlandırıcı
akşam 1 saat yürüyüş artı mekik ve bel hareketleri 10 dk kadar evden çıkamassamda lesli gibi bişey var evde yürüyüş ondan:.
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Gayet güzel bir liste handecim kaydirigubbakcemile5yaptıklarına artı koyarızyerimsenibenlesli ne:uhm:

spor tatlım b i kadın yaptırıo netten indirdim bende evde yürüyüş gibi bişey ama daha hiç yapmadım sende kendi listeni yapta tatlım bakalım! yarında tam gaz başlıyalımkaydirigubbakcemile5

Back