• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bide şirin o düşünceyle zayıflama işi yaş be anam oldu sen ye iç yan gel yat bende 60 kiloyum yok yemiyo benim bünye :roflol:...

ya abicim ama benim ank ablam çok zayıf
ya inanmazsın benden çok yiyor
o nasıl okadar zayıf kalıyor peki
ikimizden aynı ana babadanız
dogum yaptı 7 kilo dogumdan sonra hepsi gitti
sinir ediyo beni
benim metobolizmam hızlı diyor
bende diyorum ama bende işe yaramıyor
durmuş benimki :oklava:

şirinin dediğini geçen gün beim dr da demişti sölemiştim ya size :) sadece acıkınca ye doyduğunda kalk demişti :) kızlar sağlık orucu falan yapmayın

ya abicim ama benim ank ablam çok zayıf
ya inanmazsın benden çok yiyor
o nasıl okadar zayıf kalıyor peki
ikimizden aynı ana babadanız
dogum yaptı 7 kilo dogumdan sonra hepsi gitti
sinir ediyo beni
benim metobolizmam hızlı diyor
bende diyorum ama bende işe yaramıyor
durmuş benimki :oklava:

gülüm bizde 3 kızız küçükte basen bölgesi sorunlu bende karın,
ortanca var pınarla betüş bilio uyuz yediğini görsen yemesini görsen yuh dersin almıyo kilo falan ben pilates yaparım spor yaparım o bir leğeni meyve doldurur oturu yer karşımda güle güle pis:roflol::roflol:,
dicenizki meyve zararsız gece 2 de 3de patates falan kızartıp yer koca koca tabaklarla napcan işte başa gelen öle veya böle çekiliyo:delphin:...

spor spor spor kızlar bu işin çözümü bu ....az yemek değil .....komşum dediki yürüyüşe çıkalım deyince çıkalım valla benim bi arkadaşım vardı benden kilolu ki kendisi 95 kilo bi gün bi gördüm benim kız kadar kalmış dediakannehirsormuş hemen naptın sen diye hiç bi şey sadece yürüdüm ddmiş:hulya:

selam kizlar naislsiniz giremedim sabah simdide yazayim cikacam kis hazirliklari yapiyorum islerim cok bu isralar kusura bakmayin giremedimde bugün sizden envarneyok bakalim

kardesler ayni anadan babadan ciksada fark ediyo bir elin bes parrmagi bi iste ne yapacaksiniz biri kilolu biri zayif öyle gecip gidiyo biz kilolularda ugras dur verecez diye kilo vallaa

nan hayal nörüyon nan konusamadik bugün nevarneyok nasil gidiyo diyet heee cadii

nan betüs sen nediyon giiii büyük seytan:DDD

kizlar simdi sadece niy eonalra yazdin demeyin cünkü suanda onlar sayfadaymis ondan canlarim
hepinizi öpüyrum

ben geldiiiimmmm :dance:
kimle geldim biliyor musunuzzz
prensimle geldim.. erkekimle geldimmm opuyorumnanaktan
erkek diyenler gelin bi öpim sizi Şeniz

şirin ; erkek
yarışçı ; kız
sunshine ; kız
hayal ; erkek
abetüş ; kız
serseri ; erkek
almila ; kız
handecem ; erkek
zeytin gözlü ; kız

şirin vereliniortak hayal vereliniortak serseri vereliniortak handecem vereliniortak Şeniz

dört göz bekliyoruz hayırlı haberlerini
erkek erkek erkek:dance:
erkek şirinim erkekk kaydirigubbakcemile5
evt sonucu beklioruz cnm :ecrin_bebek:
opuyorumnanaktan
günaydınnnnna.s. gripli bi günden merhaba :sinifsinif: dimplem hayırlı haberlerini alırız inşallahdelikafadulden
Şeniz
günaydınnn canlarımmmmmm Şeniz dimple merakla bekliyorum kız bence kız olmalı ben kız çocuğunu çok seviyorum :çok üzgünüm:
kız değil betüşüm
2.ye inş.. :asigim:

dimplem hayırlı oolsun canım Şeniz
allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:

ben geldiiiimmmm :dance:
kimle geldim biliyor musunuzzz
prensimle geldim.. erkekimle geldimmm opuyorumnanaktan
erkek diyenler gelin bi öpim sizi Şeniz

şirin ; erkek
yarışçı ; kız
sunshine ; kız
hayal ; erkek
abetüş ; kız
serseri ; erkek
almila ; kız
handecem ; erkek
zeytin gözlü ; kız

şirin vereliniortak hayal vereliniortak serseri vereliniortak handecem vereliniortak Şeniz

erkek şirinim erkekk kaydirigubbakcemile5

opuyorumnanaktan

Şeniz

kız değil betüşüm
2.ye inş.. :asigim:

hayırlı olsun canım :emir_bebek: sağlıklı sıhhatli kucağına almayı da nasip etsin opuyorumnanaktan
zaten şimdiye kadar hiç tutturamadım şu tahmin işini kendiminki de dahil kaydirigubbakcemile3

şu an elimde ne var biliyormusunuz :1rolleyes: bir bardak sıcak su neden mi delikafadulden çünkü azeri bi topik açmış onu okudum artı aklıma geldi geçen yaz ortaokuldan bi kız arkadaşımı gördüm hadi gel pastaneye oturalım bi şeyler yiyelim dedi yok sağol dedim neden dedi ben şu aralar dikakt ediyorum da ondan dedim:delphin:oooo dedi senin bu halinde ne varki ben geçen yaz 75 kiloydum dedi boyuda benim kadar işte kısa yanikaydirigubbakcemile3hemen atladım naptın kızım formülü ne diye hergün 1 saat spor yaptım ekmeği azalttım veeee sen buz gibi soğuk su içerken ben sıcak su içtim dedi:1shok: ama görseniz genç kız gibiydi yaaaaa:çok üzgünüm::nazar:

arkadaşlar sıcak suyu sürekli içen biri olarak yazıyorum.ben 1 sene boyunca hiç aralık vermeden içtim veeeeeee 1 yılda 16 kilo verdim ve 70kilodan 54 kiloya düştüm kilodan kesinlikle tavsiye ediyorum düzenli bi şekilde verdiğim için tekrardan kilo alma gibi bi sıkıntım yok.16 kiloyu verirken asla diyet yapmadım bildiğim gibi yedim ama hem yemekden önce hem yemekten sonra sabah kalkar kalkmaz ve akşam yatmadan önce kesinlikle içiyodum sıcak sudan asla vaz geçmeyin bence en güzel zayıflama yöntemi bu hemde hiç bi yan etkisi yok

topikten bi mesaj örneği :)

canlarım merhaba,,,

bu aralar pek uğrayamıyorum kusura bakmayın..... depresyondayım :(

gamzecim hayırlı olsun ben de kız demiştim yanılmıyorsam...
Allah analı babalı büyütsünnnn

serserim şu sıcak su önerini dikkate alıcam......

Back