• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hakikaten ne diyeti canım takıl bize hayatını yaşa :sm_cool: :dance:
rejim diyet hakgetire yazık bu bedene
şişmanlık sultanlıktır işim olmaz baskülle
bundan sonra hayat felsefem bu :roflol: sırnaşık şey

iyi akşamlar arkadaşlar
ya şimdi bişey farkettim, bizim etiketler silinmiş topikten yaa akannehir

hee bu arada sabah nasipse cinsiyeti öğrenmeye gidiyorum hee :jeyyar:
bekleyin beniii

günaydın
tükkanı ben açayım dedim ama handecim erkencisinsositososito
bugün ankaradan annem ablam 40 uçurmak üzere yegenim geliyor
40 günlük dediğime bakmayın cadı gibi:kedi:
topicdeki hamiş arkadaşlara bol şans dilerim bizim cadıyı görünce :roflol:
diyete gelince bir yarım kilo daha gitmiş
ne kadar yavaş kaplumbaga hızıyla ilerliyorum akannehir

hee bu arada sabah nasipse cinsiyeti öğrenmeye gidiyorum hee :jeyyar:
bekleyin beniii

evt sonucu beklioruz cnm :ecrin_bebek:

günaydın çıtırcıklar ,kamerim ufaklık nasıl oldu hepinizi öptüm kocaman Şeniz

dün akşam taze fasulye cacık yedim ,sabah 2 etiform bisküvi ve çay hala içiyorum :kahve:

günaydınnnnna.s. gripli bi günden merhaba :sinifsinif: dimplem hayırlı haberlerini alırız inşallahdelikafadulden şirinim sanada gözün aydın diyim kuşum opuyorumnanaktan handecim okula gitmiştir şimdikaydirigubbakcemile4şirinem gayet güzel kilo vermeye başladın şaşırma lütfen:mymeka:burda 500 gr veremeyenler var:gitme:

ben çıkıyorum fıstıklar :sinifsinif:
misafirlerim gelecegi için hazırlık yapacağım :kedi:
inş vaktinde yetiştirimakannehir
arada ugrarım yine delikafadulden

dün sabah çeyrek simit peynir domates salatalık tyedim
öğleyin 1 servis kaşığı kıymalı patates yoğurt ve 1 servis kaşığı makarna yedim
arad elma yedim
ilkindide susamlı çubuk götürdüm
akşama ise menemen 1-2 çatal makarna ve yoğurt yedim

akşam 25 dk kondisyon bisikletindeydim :) çok fena gripim daha fazla yapamadım

aşemm geçmiş olsun bol bol limonlu bişeyler iç hatta yiyebiliosan ye ben çok sewerim ama yiyebilirmisin bilmiorum C vitamini olsun tatlım ...

günaydınnn canlarımmmmmm Şeniz dimple merakla bekliyorum kız bence kız olmalı ben kız çocuğunu çok seviyorum :çok üzgünüm: kızlar dün pek bişey yemedim akşam patates kızarttım 3-5 tek aldım içinden hayal gözlüye uyup becunis aldım ama 2 aldım onun gibi öldüm yaaaa:olmaz: ama kilo almıştım sabahta meyve suyuyla başladım 2-3 gün meyve suyu sonrada şu aşemin yazdığı akapunktur doktorunun verdiği diyeti yapıcam aşem Şenizgeçmişolsun bebişim :sinifsinif: bende öle kırıklık var üzerimde bol limonlu çay iç midem boş olduğu için ilaç içmedim yanlız şu meyve suyuna takviye eti burçak almayı düşünüyorum öncekinde 1 hafta nasıl dayanmışız yaaa midem kazınıyo bugün nedense:gitme: şirinim kız ben her gün uğramaya çalışıyorum bebişim ya sabah ya akşam bakıyorum
aşem ya bişey sorca bisiklet işi noldu yani aldın köşede süs duruyomu kullanıyomusun acaba anneme verdiğimi geri alsammı diyorum :uhm: ama yapmıcaksam hiç yer kaplamasınada gerek yok offff napsam acabamafoldumben

slm hatunlar nasılsınız bakem
ben diyetteyim :)))))))))))))...

AAAA HADİ YAA NEDEN GİRDİN Kİ ACABA DİYETE akannehir akannehir delikafadulden BİZDE BURDA ÖYLESİNE TAKILIYORUZ İŞTE KEYİF OLSUN şakkıdı şakkıdı cokacimcoook

ahahahahahahahahah :roflol: :roflol: :roflol: hülle kahkaha seslerim geliyomu oraya koptum nannnnnn şimdi gördüm dedimya dün notere falan gittim yoktum şimdi yazdım geçmişe bakarken koptum diyetteymiş hasbammmm:roflol: :roflol: :roflol: openim hele senin cevapta süper ya
uzun zamandır insan diyette olupta aslında bir türlü olamayıp tekrar sarılıp ve detoksla meyve suyuyla başlayınca açlık insanın başına vuruyor:roflol: şaka bi yan bende bugün başladım hafşf sağlık orucu sabah akşam meyve suyu öğlende az bişeyler çorba veya meyve sebze az bişeyler işte :delphin:

ahahahahahahahahah :roflol: :roflol: :roflol: hülle kahkaha seslerim geliyomu oraya koptum nannnnnn şimdi gördüm dedimya dün notere falan gittim yoktum şimdi yazdım geçmişe bakarken koptum diyetteymiş hasbammmm:roflol: :roflol: :roflol: openim hele senin cevapta süper ya
uzun zamandır insan diyette olupta aslında bir türlü olamayıp tekrar sarılıp ve detoksla meyve suyuyla başlayınca açlık insanın başına vuruyor:roflol: şaka bi yan bende bugün başladım hafşf sağlık orucu sabah akşam meyve suyu öğlende az bişeyler çorba veya meyve sebze az bişeyler işte :delphin:

hafif sağlık orucunu ne lan:roflol::roflol::roflol::roflol:,
ilk senden duydum ha :mymeka:,
kızım napam ya hala diyetteyim belli etmek için didim :emir_bebek::emir_bebek:,

keyif olsun diye girdim pınar hanım :dilcikar::dilcikar::dilcikar:...

Back