AAAA HADı YAA NEDEN GıRDıN Kı ACABA DıYETE akannehir akannehir delikafadulden BıZDE BURDA ÖYLESıNE TAKILIYORUZ ıŞTE KEYıF OLSUN şakkıdı şakkıdı cokacimcoookslm hatunlar nasılsınız bakem
ben diyetteyim :)))))))))))))...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AAAA HADı YAA NEDEN GıRDıN Kı ACABA DıYETE akannehir akannehir delikafadulden BıZDE BURDA ÖYLESıNE TAKILIYORUZ ıŞTE KEYıF OLSUN şakkıdı şakkıdı cokacimcoookslm hatunlar nasılsınız bakem
hee bu arada sabah nasipse cinsiyeti öğrenmeye gidiyorum hee :jeyyar:
bekleyin beniii
hee bu arada sabah nasipse cinsiyeti öğrenmeye gidiyorum hee :jeyyar:
bekleyin beniii
slm hatunlar nasılsınız bakem
AAAA HADİ YAA NEDEN GİRDİN Kİ ACABA DİYETE akannehir akannehir delikafadulden BİZDE BURDA ÖYLESİNE TAKILIYORUZ İŞTE KEYİF OLSUN şakkıdı şakkıdı cokacimcoook
ahahahahahahahahah :roflol: :roflol: :roflol: hülle kahkaha seslerim geliyomu oraya koptum nannnnnn şimdi gördüm dedimya dün notere falan gittim yoktum şimdi yazdım geçmişe bakarken koptum diyetteymiş hasbammmm:roflol: :roflol: :roflol: openim hele senin cevapta süper ya
uzun zamandır insan diyette olupta aslında bir türlü olamayıp tekrar sarılıp ve detoksla meyve suyuyla başlayınca açlık insanın başına vuruyor:roflol: şaka bi yan bende bugün başladım hafşf sağlık orucu sabah akşam meyve suyu öğlende az bişeyler çorba veya meyve sebze az bişeyler işte![]()