• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ahahah Şeniz seviom kıslar sizi :roflol: :roflol::roflol:

anamm biri diette diğeri hafif sağlık orucu ahahahaaha :tomato: :tomato: :tomato:

hafif sağlık orucunu ne lan:roflol::roflol::roflol::roflol:,
ilk senden duydum ha :mymeka:,
kızım napam ya hala diyetteyim belli etmek için didim :emir_bebek::emir_bebek:,

keyif olsun diye girdim pınar hanım :dilcikar::dilcikar::dilcikar:...
:roflol: :roflol: sen keyfine bakmaya devam et yakında 90 olcen ne olduğunu sen biliyon hasbam sabah akşam meyve suyu öğlen yemek diyen sendin ama sabah poğaça götürdün öğlene bişey yersen gebertirim seni haberin ola
aşem geçmiş olsun sanada canım,
betüş daha öğlen postası var o becunisin :)...
yok öğlene bişey kalmadı nan sabahtan beri yerimde oturamadım

anamm biri diette diğeri hafif sağlık orucu ahahahaaha :tomato: :tomato: :tomato:
ne gülüyon kız :mymeka: hafif sağlık orucu aslını yapamıcamda ondan kaydirigubbakcemile

aşem geçmiş olsun sana canıma.s.
ıhlamur iç bol bol şekersiz ama hem iştahı kesiyormuş
bir taşla iki kuş vururuz böylece:roflol:

he kendine bakmaz bana gülmekten ardına düşer :mymeka::mymeka::mymeka:...
gir yavrum sen nereye istersen senin o dilini yerim ben
nerde benim kamerimmm oda gelsin kadro tam olsun odagirdi bir yerlere heralde

bu betüş hasbası
he kendine bakmaz bana gülmekten ardına düşer :mymeka::mymeka::mymeka:...
ben senin koynuna gircem mışıl mışıl uyuyecem :dilcikar::dilcikar::dilcikar:
:roflol::roflol::roflol:...

:roflol: :roflol: sen keyfine bakmaya devam et yakında 90 olcen ne olduğunu sen biliyon hasbam sabah akşam meyve suyu öğlen yemek diyen sendin ama sabah poğaça götürdün öğlene bişey yersen gebertirim seni haberin ola

yok öğlene bişey kalmadı nan sabahtan beri yerimde oturamadım

ne gülüyon kız :mymeka: hafif sağlık orucu aslını yapamıcamda ondan kaydirigubbakcemile

kızım sen git wcye anca kendine gelin:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:...

sabah 1 poğaça yedim öğlende tavuk sote yapcam azcık yeycem akşam yemeycem yada meyve veya meyve suyu ile geçiştircem
4 kutuda %100 aldımdı :roflol::roflol::roflol:...

hayal pogaça gözümden kaçmadı:mymeka:

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden,
şirin ne zamandır yemeyecem die kısıtlıyorum kendimi güzelim sonra istekler canımın çektikleri birikiyo baş edemiyorum :utangac::utangac:,
bende sabah 1 tane yedim...
şirinim eline sağlık bi tanede benim için lütfen kaydirigubbakcemile3
aşem ıhlamuru limonsuz içme limonlu iç bebişim kaydirigubbakcemile5

sen kendine bak hasba dana gibi oldun gene:tomato::tomato::tomato:,
:roflol::roflol::roflol:

pınaaaaaaaaaaaaaaar bende seni seveyim :asigim::asigim::asigim:ŞenizŞenizŞeniz...

iyi 2 kutuyu bana yolla ya saçmalama burçak al çok kazınırsan meyve suyunun yanına ilave et hayal allama fururum seni:olmaz: kaydirigubbakcemile laelaelaelaelae Çok üzgünüm çoook süprizzzzz :kızgın: :mymeka: kötükedihüso ona göre ne kadar kötü simil varsa hepsi

dün nette diyetle ilgili bakarken herzamanki gibi:kedi:
bi şey buldum
diyet kardeşliği diye bi site orada dkz diye bişey var ay bi merak ettim neymiş bu niye
iki lafın arası dkz
megerse bende bi kitap vardı ozan tuncerin diyetsiz kalıcı zayıflamaymış
sadece karnın acıktığı zaman yemek yiyormuş
doydugu zaman bırakıyormuşsun
millet böyle kilo veriyormuş
ben kitabı okudugum zaman pek aklıma yatmamıştı

ama şimdi hayal çok canım çekti falan deyince aklıma geldi
biz diyet yapıp kilo verdikçe bumerang gibi kilolar fazlasıyla geri geliyor
bakınız ben mesela
ilk diyet yaptığım zaman 56 kilo idim diyet yapa yapa 70 oldum

bakınız ben mesela

o zaman diyeti bırakalım belki zayıflarız ::)) ya ben spor yapsam şirinim bende sorun kalmıyor benim tek sorunu lanet olası spor :mymeka:

o zaman diyeti bırakalım belki zayıflarız ::)) ya ben spor yapsam şirinim bende sorun kalmıyor benim tek sorunu lanet olası spor :mymeka:

başka bişey olması lazım
mesela gece 69 olarak yatacam sabah bi kalkacam 50 a.s:roflol::roflol:
ne süper olur ya

bi gün olumlu düşünme gücüyle zayıflamayı uyguluyoruz ablamla birlikte
ben hapire 55 deyip duruyorum
sonra ablama gittim çıktım tartının üstüne
ana 55 çıkmazmı ikimizde gözleri pörtledi
megerse bozulmuş tartısı
kim çıkarsa çıksın 55 gösteriyor
ama ne gülmüştük
ablam 55 olma ugruna tartımı bozdun demişti:roflol::roflol:

iyi 2 kutuyu bana yolla ya saçmalama burçak al çok kazınırsan meyve suyunun yanına ilave et hayal allama fururum seni:olmaz: kaydirigubbakcemile laelaelaelaelae Çok üzgünüm çoook süprizzzzz :kızgın: :mymeka: kötükedihüso ona göre ne kadar kötü simil varsa hepsi

tama Allanı fur beni gebert çık üstüme tepin anam :)
kız yapıyoz işte sabah arkadaşlar konuştum spor salonu varmış mükellefi orayla görüşcek 1 ay takılcem
yanlız takılcem ha fidecem tepincem değil:roflol::roflol::roflol:,
ama vala erimek için gidecem gidersem :)...

dün nette diyetle ilgili bakarken herzamanki gibi:kedi:
bi şey buldum
diyet kardeşliği diye bi site orada dkz diye bişey var ay bi merak ettim neymiş bu niye
iki lafın arası dkz
megerse bende bi kitap vardı ozan tuncerin diyetsiz kalıcı zayıflamaymış
sadece karnın acıktığı zaman yemek yiyormuş
doydugu zaman bırakıyormuşsun
millet böyle kilo veriyormuş
ben kitabı okudugum zaman pek aklıma yatmamıştı

bakınız ben mesela

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:,
şirin bi zdozu abartıyoruz be gülüm,
biraz gidince başlıyoruz yemeye hade hurra 1 yediğimizi 5 yemeye başlıyoruz yalanım varsa duram tükürün la yüzüme,
diyet yapıp kilo verip aynı düzen devam ettimde aldım diyen varsa ahada yüzüm buyrun:roflol::roflol::roflol::roflol:,
bende bilion 109,5tan 75 egeldim aha gene geldiğim yer ortada 84 ama kaç kere 70 lere düşüp geri dönüp buraya geldim nie başlıyorum yemeye almıyorum bi süre hadi diyorum almıyorum
1 ay yeyip gram gelmio sonra olmadık anda 1 hafta 3-5 3-5 geliyokiş anlamıyon bile pantolonun beli sıkıp karın göbek fırlayana kadar,
biz dozu tutturamıyoruz,daha doğrusu işimize gelmiyo:roflol::roflol:,
ben işte en büyük aptalım hedefe gelmeye ramak kala hooooooop yukarı geri:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:bunlar bana...

:kahve:elimde koca bi fincan bitki çayı yazdıklarınızı okuyorum almiş form çayoı getirmiş bana bende kekik ekledim şimdi onu içiyorum sabah ıhlamur içmiştim ö.sonra yine ıhlamur + form karıştırıcam....betüşüm ben yürüyemediğim günlerde onu yapayım diye vermiyorum bir yere ama bi kitapta okumuştum 40 dk dan az yapılmaması gerekiyormuş faydasını görebilmemeiz için yerimseniben ben dün hem gripim hemde ilk günden çok fazla yapıp bacaklarımı acıtmıyım diye 25 dk yaptım ..dün akaşam eve gittim yemeği hazırladım aşağıya komşuma indim ne zaman yürürüz diye kızı çıktı annem mesaiye kaldı dedi ben de mecbur kondisyona kaldım :( aslında yürümeyi seviyorum ben elimde olsa binmem o bisiklete sürekli yürürüm ama akşam vakti tek başıma sıkıyo valla ..sabah yürüyemem kızımı okula yolluyorum eve çıkığp kahvaltı hazırlıyorum efeyi giydiyorum sonra işedelikafaduldentek şık var akşam ama sağolsun arkadaşım dü akşam dedi sen gidcek ol bende gelirim diye :asigim:yalnız bunu diyen 50 kilo falan sadece ben yalnız kalmıyım diye senağlamabundan sonra biri olmazsa biriyle çıkcam ulennnnndelikafaduldenne zaman plan yapsam tutmuyo ama:çok üzgünüm:

bi gün olumlu düşünme gücüyle zayıflamayı uyguluyoruz ablamla birlikte
ben hapire 55 deyip duruyorum
sonra ablama gittim çıktım tartının üstüne
ana 55 çıkmazmı ikimizde gözleri pörtledi
megerse bozulmuş tartısı
kim çıkarsa çıksın 55 gösteriyor
ama ne gülmüştük
ablam 55 olma ugruna tartımı bozdun demişti:roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:...

bide şirin o düşünceyle zayıflama işi yaş be anam oldu sen ye iç yan gel yat bende 60 kiloyum yok yemiyo benim bünye :roflol:...

Back