Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
diyet muhallebi
750ml diyet süt
3 çorba kaşıgı un
3 çorba kaşıgı nişasta
d,iyet sıvı tatlandırıcı
tarçın ve meysim meyveleri
1 porsiyon 130 kalori
bir tencerede un nişasta ve diyet sütü pürüzsüz bir kıvama gelinceye karıştırın tencereyi ocaga alın kaynayıncaya kadar karıştırın kaynaddıktan sonra 1/2 dk içinde ateşten indirin dilediğinin kadar tatlandırıcıyı ekleyin cam kaba boşaltıp sogumaya bırakın tarçın ve meyve ile süsleyin
yoğurtlu fırında domates
2 adet domates
2 yemek kaşıgı yogurt
2 adet taze sogan
5 dal maydonoz
yarım çay kaşıgı pul biber
yarım çay kaşıgı karabiber
domateslere enlemesine çentik atın
önceden ısıtılmış fırında 10 dak pişirin
taze soganı ve maydonuzu incecik kıyın
pulbiber ve k.biber ile yogurda ilave edin fırından aldıgınız dometeslerin arasına bu mlz doldurun
elma tatlısı
1 adet ortaboy elma ortdan ikiye bölünmüş
1 adet karanfil
1 çay kaşıgı toz tarçın
1 çorba kaşıgı kalorisiz şeker
1/2 su b şeker
derin bir tencerenin içinde elmaları karanfil şeker ve su ekleyerek yumuşayana kadar pişirin 8/10 dakika kadar soguduktan sonra tarçın ile süsleyin
şekerler sabahın köründen beri okuldaydım daha yeni gelebildim ondan giremedim hiç! ama diet iyi gidiyo maşşallah sabah kepek ekmekli tost arada elma ve altınbaşak şimdi de çorba ve salata yiyorum biraz dinlenip yürüyüşede çıkıcamkaydirigubbakcemile2
üzülerek bugün kilomu yazdım.geçen hafta sevinmiştim çünkü 74-75 kilo benim kırılma noktam.geçen hafta kilomu koruyunca bir daha bu kiloyu görmem demiştim malesef yanılmışım.çokta abartarak yemedim ama 72 ye inmek için çok mücadele edeceğim demekki burdan bunu anladım.
günaydın kızlar:gitme:şirincim hesaplamayı ve alıntı yapmayı sen ve bilmeyen diğer arkadaşlar için tekrar yazıyorum .....
benden yola çıkalım ve hep beraber nasıl deli olurmuş insan öğrenelim :sinifsinif:67.5 (son haftaki kilom) -eksi şimdiki kilom yani (69) :mymeka: çıkan fark (1.5 bölü) geçen haftaki kilomuz yani( 67.5 ) 0.022222...diye devam ediyor bunu 100 ile çarptığımızda yüzdemizi bulmuş oluyoruz yani 2.22 ...tek fark kilo aldığımızda başına -eksi işareti koyuyoruz..şimdi sadece rakamlarla anlatayım
67.5 / 69.0 / -1.5 / -2,22 %
alıntı yapmada şöyle arkadaşlar mesela en son şirinin yazsı var alıntı yap diyoruz ve baştaki parantez içinde QUOTE=şirin06;9269970] bunu siliyoruz ve en alttaki [/QUOTE] de silindimi istediğiniz şekilde yazabiliyorsunuz.. yani color yazıları kalacak sadece...renk ayarlarına gelince üstteki kalın B ye tıklyınca siyah çıkıyor yazılarımız yada mavi yazıcaz önce mavi renge hemen arkasından kalın B ye tıklarsak koyu renk elde edilmiş oluyor.. bu kadar...... sormak istediğiniz olursa cevaplarum yine....
dün akşam iki kase yoğurtlu çorba ,kahve ve 3 tane bisküvi yedim ...
sabah bir tane kepekli poğaca ve çay ...
bayraı kilo almadan atlattığım için çok mutluyum valla ,iniş olmaması kötü tabi ama hiç olmasa almadım ..
tarifler içinde tşkler cnm helede domatesli fırın makarna beni çok mutlu etti ...