• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

7 + 4 (21-35 yaş arasına verilen puan ) = 11

+ 6 ( 60 kusur olduğu için baştaki rakam ) =17

spor olaynı da ekleyince ne çıkar zuzum ?

oha diyorum kendime sabah sabah yarı puanımı yemişim nanakannehir2 dilim kızarmış kepk ekmeği 1 tane sosis kibrit kutusu büyüklüğünde peynir 2 zeytin ve 2 dilim domates yedim çayımı zaten şekersiz içiyorum zemuszemussevdim ben bu puan işinikaydirigubbakcemile2unutmadan dün akşam spor yapamadım ve bu hafta yapabileceğimi sanmıyorum çünkü bacağım ve kolum yine kasılıyobenneyaptımkisabaha kadar deli gibi kaısıldı bir ara nöbet geçiricem sandım:çok üzgünüm:şükür olmadı bi şey ama sabahta oldu ben de oldum:delphin: bugün minik kuşum sudem okuluna başladı sabah erkenden kalktık giydirdim saçını taradım bi şeyler yedirdim servisine bindirdim yolladım ama aklım onda tabi :delphin:2.sınıf artık kuzum ne zaman büyüdü bu çocuk ya:uhm:

günaydın fıstıklar .... puan işi zor bence yani takip olayı zor aşemmm

dün öğlen çiğköfte yedim ,sonra 3 tane galeta çayla birde şeftali yedim
akşam türlü ,3 yemek kaşığı pilav salata , 2 tane incir kahve ile geceyi kapadım
yarım saat yürüdüm teyzeme giderken otobüsten erken indim bir kaç durak kadar ...

sabah 1 incir 1 muz yedim 2 bardak çay içtim (benim kahve çaylarım hep şekersizdir)

betüş ne yapmaya karar verdin diet olarak kuzum paylaş bakalım ne yiyon ne içiyon bilmioz şuan ???

minik kuzucuklarıda öperim kocamanından ...

günaydınnna.s.
ooo millet tam gaz bende cumartesi pazar sırf meyve suyu içmeyi planlıyorum
ki pazartesi dogru düzgün bi rejime başlayayım

tabi milletin ögle yemeği saatinde kalkarsam olacagı bu :oklava:
kimsecikler yok
hatta bedenimi saat 10 da kalkmaya mı ayarlasam

göbek eritme topicinde hareketleri her akşam beraber yapalımmmı :kedi:
en azından göbek gider biraz
bayramda zaten hamilemisin yoksa soruları geldi çok canım sıkıldıÇok üzgünüm çoook

openim yazıyorum bi deftere ne yiyip içiyosam hem kendimi frenlerim en azından diye düşünüyorumyasakkelime ayrıca sibel canın son yaptığı diyet bu diyetisyenin sitesine falan girdim örnek menülerden aldım ve tarifleri googleye yazarak buldumzemuszemusdedim ya sevdim ben puan işinikaydirigubbakcemile2 öğleyin bir kepçe bezelyeli tavuk az makarna salata ve bir dilim karpuz yedim ekmek yemedim:lepi:o hakkımı akşama saklıyorumcokacimcoook

şirin söyleye söyleye dilimizde tüy bitti zatenkaydirigubbakcemileerken kal ki metabolizman çalışsın bundan sonra en geç 10 kalkış saatin nan:olmaz:

tamam aşem pazartesiden itibaren saat 10 da kalkacam inş
sonra streç film sarıp bi saat yürüyecem
eve gelince 45 dak hareket yapacam

kurban bayramında 55 kilo olacam

senle ben göbek konusunda kilo konusunda yarışıyoruz zaten tembelliğimiz ayrı mevzu hadi şirinim görim seni:1hug: ben de puanlarla yaşıyorum artık:roflol:

şirin kurban bayramına 60 kilo olmassak seni de beni de atcam takımdan haberin ola kaydirigubbakcemile

ne 60 nan 55 olacam ben eşimle öyle büyük iddiaya girdik ki onun bütün sülalesinin önünde rezil olmayı göze alamam
bide benim adam bayramda ankaraya gittik anacım çok güzel şeyler yapmış
adamsa fazla yeme 70 oldun zaten diyor deli oldum:mymeka:

ne 60 nan 55 olacam ben eşimle öyle büyük iddiaya girdik ki onun bütün sülalesinin önünde rezil olmayı göze alamam
bide benim adam bayramda ankaraya gittik anacım çok güzel şeyler yapmış
adamsa fazla yeme 70 oldun zaten diyor deli oldum:mymeka:

hadi şirinim silkelenmişsin bi de hırs ekle bu iş tamamdıryerimsenibenaslında haklılar şirinim biz memnumuyuz bu halimizden hayır ama onlar söyleyince gücümüze gidiyo değil mi :çok üzgünüm: kimsenin bize laf söylemesini istemiyorsak bu kiloları vericez canım:sinifsinif:benimde kayınvalidem benim 3 katım ama bayramda ayşe göbek nasıl çıkmış öle deyince benimde sinirler tavan yaptımafoldumben

evt kıslar kurbana ne kaldı şurada hadi bakalım kendimizi salmadan sıkı diet ve sporla herkesi şaşırtalım ....
bende kurbana 68 olsam süpper olur ohhhh ....
öğlen yemeği olarak salata yedim şekerler ...
aşemm kendine yaptığın listeden bizde otlansak ya ben böyle baktım çok karışık görünüyor ,ekmek olayı bende hiç yok zaten hiç aramıyorum yemiyorum ...
şirinim öyle uyuyabilmekte güzel yaa ben kesinlikle uyuyamıyorum hafta sonu bile en geç 8de ayaktayım gece de geç yatarım genelde hatta geçen arkadaş takılıyor sen hangi ara uyuyorsun yoksa vampirmisin die

Son düzenleme:
kızlar daha önce duyduğum ama hiç yemediğim yapmadığım bi tarif biscotti.... puan sisteminde 3 adet biscottinin 1 puan olduğu yazıyor ama onların tarifi nasıl bilmiyorum.... ben bir tane yesem ya da 2 yeter zaten :) buyrun efem tarife

Fındıklı Biscotti

Malzemeler

■3 su bardağı un
■1 su bardağı fındık, irice kıyılmış
■1 su bardağı şeker (biraz da tepesine serpmek için)
■4 yumurta
■60 gr tereyağı (oda sıcaklığında)
■2 tatlı kaşığı kabartma tozu
■1/4 tatlı kaşığı tuz
■2 tatlı kaşığı vanilya esansı
Yapılışı

1.Fırınınızı önceden 180 C’de ısıtın. Fırın tepsisine parşömen kağıdı yayıp bir kenarda bekletin.
2.Unu, kabartma tozunu ve tuzu orta boy bir kaba eleyin. Bir mutfak robotunda veya büyük bir kapta tahta kaşık yardımıyla oda sıcaklığındaki tereyağı şekerle birlikte köpük köpük olana kadar iyice çırpın. 3 yumurtayı teker teker ilave edip iyice karıştırın. Vanilya esansını ekleyip karıştırın. Unlu karışımı ekleyin ve bütün malzemeler bir araya gelene kadar karıştırın. En son olarak fındıkları ekleyin ve tekrar karıştırın.
3.Ellerinizi iyice unlayarak bu kabın içindeki hamurun yarısını elinize alın ve 30 cm uzunluğunda ve 5 cm genişliğinde rulo haline getirin ve parşömen kağıdının üzerine koyun. Diğer yarısıyla da bu işlemi tekrarlayın. Tepsiye aralarında 5 cm aralık olacak şekilde koyun. Eğer fırın tepsiniz bu kadar büyük değilse iki tepsiye çapraz olarak da yerleştirebilirsiniz.
4.Ruloların tepesinden azıcık bastırarak düzleyin. Geriye kalan yumurtayı hafif çırpıp fırçayla bu ruloların üzerine sürün ve tepesine bolca şeker serpin.
5.Fırında 25 dakika kadar pişirin. Pişirme süresinin yarısında tepsiyi çevirin. Eğer iki ayrı tepside pişiriyorsanız tepsilerin yerlerini de mutlaka değiştirin yoksa altta duran rulonun altı çok pişecektir.
6.Rulolarınızı fırından aldıktan sonra 20-30 dakika kadar soğumasını bekleyin. Bu sırada fırının derecesini 150 C’ye azaltın. Ardından ruloları bir bıçak yardımıyla verev olarak 2 cm genişliğinde dilimlere kesin. Tel bir fırın tepsisine dizin.
7.Tel fırın tepsisini tekrar fırına verip 30 dakika daha pişirin.
8.Hava almayan bir kapta bir hafta boyunca tazeliğini koruyacaktır.

kızlar sade olarakta çikolatalı olarak ta yapılabilir

bir de sebzeli peynirli fırın makarna var ....onu anlatmama gerek yok herhalde az çok bilir herkes evdeki sebzelerle yapılabilen basit bir tarif eğer yaz derseniz onu da yazarım :)

Back