Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

:çok üzgünüm:mrb arkadaşlar artık kendi kendime yazışmaktan çok sıkıldım yaaa:çok üzgünüm: paylaşımda bulunmak bile canım istemiyor artık...hep kendi kendime konuşuyor gibiyim...ben olunca siz olmuyorsunuzzz.....yine yalnız kaldım..neyse ben yediklerimi yazayım yinede....

sabah:1 kepek ekmek.1 karper peynir

öğle:1 kase çorba..2 kaşık patlıcan yemeği..2 kaşık yoğurt

ara:3 çubuk kraker..1 bardak çay

akşama : mantarlı tavuk sote ..mercimek çorba....barbunya pilaki var...........

akşamları burda pekkimse olmuyorr:1no2:
yediklerin karbohidrat ağırlıklı dengelememeiiissn CADIARZU
spor yaapıyormsun kaydirigubbakcemile
sabah yediklerin çok az sadece peynir ekmekle geçiştirme ya meyve yakuruyemiş yadaçiğsebzelerle desteklemen lazım yerimseniben
onun dışında neler yaparsın yerimseniben

deguacım bilgilerin için çok teşekkürler :1hug:
bu kahve nerde satılıyo
aktarlar da falan mı

internette gezinirken gördüm tv de de tanıtımı yapılmştı aktarlarda satılıp satılmadığını bılmıyorum :uhm:
ender saraç desteklıyormus bu kahveyii bilemıycem artık kahveden vazgeçemeyenlere bi alternatif olsun dıye bende paylaştım sizlerleee:dilcikar:

Deguacim tam da ben, kahvesiz olmaz:) diyenlerdenim. Araştırmak lazım.
Bugun yediklerim (Bozmadım, ne güzel:) )
Sabah:1 dilim ekmek, 1 dilim peynir
Ara:2 ceviziçi,4 kuru kayısı
Öğle: Tavuk, Salata, Ayran, 1 dilim ekmek
Ara:1 elma
Ara: 3 diyet bisküvi, Türk kahvesi
Akşam: 5 kaşık ıspanak, yoğurt, 1 dilim ekmek
Ara:2 küçük mandalina

ne yazıkki hepimiz gündüz giriyoruz
senin hiç vaktin olmuyor mu CADIARZU sende haklısın kendi kendine canın sıkılıyordur

bu arada herkese günaydın akşam annecim geldi :dance: delikafadulden
oyy cok özlemişim :1hug:

dünki abul sabuk yediklerim:

sabah: mini sandiviç peynirli (bi dilim ekmek le eşit anlatmaya calıstığım ekmek )

öğlen:yemeğe cıkmadım canım hiç bişey istemedi ufak bi tatlı kaçamağım oldu :mymeka:
birde mini sandivimden yidim

ara: muz

akşam: yarım kepçe corba 1 kasık ıspanak bir kası yoğurt

ara: 2-3 fındık

bugünlerde hiç bişey yemek istemiyorum
yediğimde midem bulanıyo benneyaptımki
akşam eşim dioki senin yediklerini baskası yese iğne iplik olmustu

sporumuda ihmal etmedim tabii o hareketleri yaptım sositososito

günaydındelikafaduldendegum bende bakıcam o kahvenin satış yerlerine teşekkürler paylaştığın içina.s.gelişimim sen hala spor yapmıyomusun bakim yediklerin ok yaptıkların nerde:mymeka:ayrıca sıkılma bizim yazdığımız aynı anda herkes olmuyo ama gelen okuyup cevap veriyor sende bu taktiği dene bizim yediklerimize yapptıklarımıza yorum getiryerimsenibenördek sen çok iyi gidiyosun ama spor eksik yapsana jujunun verdiği hareketleri:mymeka:ben hergün yapıyorum 20 dk sürüyo ben ilave bi şeyler daha yapıyorumhihoyyytölçülerimi yazdım cuma günü başladım hareketlere 15 gün sonra bakalım incelme olacakmı he bu arada sıkılaştırıcı almıştım onuda sürüyorum akşamlarıdelikafadulden

günaydın arkadaşlar :1hug:
jujucum gözünaydın canım yerimseniben

gelişimcim buradaki çoğu kişi gündüz girebiliyor
mesela bnm evimde bilgisayar yok ancak iş yerinden girebiliyrum sositososito

cokacimcoook ben de dün yediklerimi yazayım
sabah:5 zeytin.2 dilim peynir,1 tk reçel,1 dilim kepek ekmeği
öğle:az pilav,1 kepçe tavuk ve bol salata
akşam:karnıbahar salatası,1 kase yoğurt,2 dilim kepek kemeği
ara:küçük portakal,1 elma,yarım ayva
yatarken:1 sb süt

kızlar kendimi motive etmek için naptım biliyormusunuzdelikafaduldenyılbaşı benim eşimin doğumgünüsü ve ben o gün giymek için kırmız renkte askılı bi bluz aldım herşey normal gibi dimi buraya kadar:roflol aldığım kıyafet çok hoş ama benim onun içinde pek hoş durduğumu söylemeyeceğim malesef:çok üzgünüm:daha ince olmam gerek yakışması için bende çıkardım o kıyafeti çektim resmini bakıp bakıp iç geçiricem canım bi şey yemek isterse telefona sarılıp hemen resme bakıcam:roflol:dün akşamdan beri etkili bi yöntem bende daha uzun vadede etki edermi hep beraber göreces kaydirigubbakcemile3siz de deneyin bence çok sevipte içine giremediğiniz bi kıyafeti çıkartın ve bakın durundelikafadulden

günaydın arkadaşlar :1hug:
serserim süpersin ya iyi fikir bencemm :jeyyar:
bu arada azmine de hayranım hem çoluk çocuk hem de bu aktiviteler iyi vakit ayırıyorsunn doğrusu :lepi:

julyatçim gözün aydın a.s annenler nerdeydi kii :sm_confused:
bi de sen zafiyet geçircen yakında git doru dürüst bişeyler ye yaahuu :mymeka:

dün neler yedimmm cokacimcoook
sabah: peynirli sandöviç+şekersiz çay her zamanki gibi
ara: yarım sb. süt+bikaç kurukayısı
ara:nescafe
öğlen:çorba+bikaç kaşık patates yemeği+1 dilim kepekli ekmek
ara: yarım sb. süt+3 diyet bisküvi
ara: portakal
akşam: fasülye+az yoğurt
işte bunlarr lülülülülülü

selam kızlar
dimplecim güzel gidiyorsun a.s. spor da yapıyon dimi
sirseri ve aşeme zaten laf yokk :lepi:
bu hafta süperiz :dance:

ben pek süper görmüyorum kendimi yemiyorum ama buda cok abartılı yaa
ama yiyemiyorum canım hiç bişi istemiyo
bide canım sıkkın asıl ondan yiyemiyom galiba

akşam en sevdiğim tatlılardı gözümün önünde
kadayıf kabak tatlısı peynir halası birde kek yapmıstım gecen gün
herkese ikram ettim ama bir yudum dahi almak istemedi canım
delimiyim neyim yahuu

galiba :roflol:

hala barışmadınız mı ya kafamçokkarıştı
şaka bi yana gerçekten çok sağlıksız besleniyorsun dikkat et biraz süprizzzzz

ben vaktim oldukça spor yapmaya çalışıyorum hihoyyyt 100-140 mekikte ekliyorum :jeyyar:

biz barışmasına barıstıkta
arabozan insan o kadar cok ki
yapmadığım seyleri -yaptı- yada -yapar- konusmadığım seyleri -konustu- yada -konusur- diyip iftira atan ve kocamı dolduran insanlar oldukca daha kaç kere küser kaç kere barısırız bilmiyorum
tam düzeltip hallediyoruz baska laflar
zaten hiç kendi anlaşamadığımız için tartısmadık ki hiç
mutlu mesut geciniyoruz
basklarının lafları sözleri bana iftiraları
ve dönüp dolaşıp benim suclu cıkmam benim sabrımı tasırmak üzere
rabbim bildiği gibi yapsın
ses etmedim hala da etmiyor sabrediyorum konusursam eğer cok seyler kopar
sükunetimi koruyorum allaha havale ediyorum o haklıyı haksızı görüyo

ay dimple bi soru sordum hayatımı anlattım kaydirigubbakcemile3
ohh rahatladım beee

merhaba kızlar.kaç gündür hastayım,evde yatıyorum.insanın işi biraz uygun olunca hemen kaytarıyor.babamı eczaneye bırakıp 3 gündür ben evden çıkmadım.ama cidden çok kötü grip olmuşum.galiba banada hastalardan bulaştı.halada devam ediyor ama en azından eskisi gibi şiddetli değil.evdeki laptoptada sorun çıkınca hiç yazamadım.
sizler maşallah formunuzdasınız.diyetler,sporlar herşey tam gaz devam ediyor. benim diyet idare eder gibi(bugünlerde üniversitede okuyan kardeşlerim geldide,annem tüm performansını sergileyip en özel yemeklerini yapıyor.tabi bende az biraz kaçamak yapıyorum)
dün,bugünde günde 45dk spor yapıyorum.ebru şallının dvdsiyle. bakalım nekadar işe yarayacak.juliett bak hastayım falan demedim,sözümü tutuyorum.

insanın en mutlu olacağı,en güzel geçireceği günlerini zehir etmeyi nasılda güzel başarıyorlar dimi. yazını okuyunca içimden bi ahhh ahhh dedim yani juliettcim.işin en kötüsü iki kişinin arasında sorun yok,başbaşa olunca herşey süper ama birileri müdahale edince durum tam tersi.inan daha ne mutlu günleri zehir ederler daha.oğlumun doğduğu günleri hatırlamak istemiyorum ben.inan eşimle günlerce hiç konuşmadık ve aramızda ikimizle alakalı hiç bir sorun olmamasına rağmen.senin mutlu iyi olmanı çekemezlerki. bak bu konuda senin gibi dertli olan çok. ama ben bi ömür hakkımı helal etmiyorum ve yıllar geçsede olanları unutmayacağıma kendime söz verdim. çok şükür atlattık gibi o günleri.eşim artık kimin ne niyette olduğunu anladı.allah yardımcın olsun, sabır versin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…