Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydınnnnnnnn yakın geleceğin çıtırları

geçmiş bayramınız mübarek olsun daha nice bayramları sağlıkla ve çıtır olarak yaşamak dileğiyle:)))

petüş bende unuttum ve bende bir daha bu konuları konuşmak istemiyorum.

nan hamişler göbüşlerin fotosunu koyacaktınız nerde bakalım koca göbüşler???

sabah 2 dilim kepek ekmeği 1 büyük dilim peynir veeeeee
milkanın cornflakes çikolatasından yedim:kedi:.bayram daha bitmedi bendekaydirigubbakcemile3

yaaaaa ben puanlarımı geri istiyorum ne emeklerle kazandım ben onları yaaaa:gitme:

yarışçım handecim sizde hoşgeldinizŞeniz bayramzedeler dökülüyo ben de öleyim dekaydirigubbakcemileben sinirlerime hakim olamayınca çok yiyorum ya:gitme:bu akşam 1 saat yürüyüş yapıcam ben de betüş de yapacak var mı bu harekete katılacak başka adaylar :lepi:

hoş bulduk kuşumm ne korktum ben seni hiçbiyerde göremeyince çok şükür iyisin!
bende birazdan yürüyüşe çıkıcam cnm yani erkenden katılıyım harekete!hihoyyyt

hazır ortalıkta kimseler yokken kuralları yazayım ben de:hulya:

KURALLAR

1- Mazeretsiz 3 gün giriş yapmayana kapı gösterilecek:umursamaz:

2- 2 hafta üst üste 500 gr veremeyene yine kapı

3- bildirim günleri en geç saat 12-00 de bildirim bitmiş olacak cuma sabahı giremeyen perşembe akşamından yazabilirlmaz:

4- unutmayın ki bir de cuma paylaşım alanı var orayıda okumayı alışkanlık edilecek

5-analizler yapıldı şimdi kimler istiyor kimler istemiyor alalım ki püsküt istemeyen birisi için yorulmasın boşunakaydirigubbakcemile5

6- haftada en az 3-4 gün spor yapılacakkaydirigubbakcemile

şimdilik aklıma gelenler bunlar fikri olan söylesin onu da düşünüp ekleriz haydi eller klavyeye:lepi:

hoş bulduk kuşumm ne korktum ben seni hiçbiyerde göremeyince çok şükür iyisin!
bende birazdan yürüyüşe çıkıcam cnm yani erkenden katılıyım harekete!hihoyyyt

:kedi::asigim::asigim:Şenizbu arada rep sağ üst köşede terazi var ona tıklıyosun istediğin kişinin mesajında katılıyorum ya da katılmıyorum diyosun veya istediğin yazıyı yazıyosun bu kadar :)

valla bende onu merak ediyorum kaç gündür başka bir yerde temizlik olsun diye silmişler gibi bişey okudum! bu arada çok geçmiş olsun cnm
sağol canım teşekkür ederim senlede pek tanışma fırsatımız olmadı bu arada tekrar hoşgeldin Şeniz
yaaaaa ben puanlarımı geri istiyorum ne emeklerle kazandım ben onları yaaaa:gitme:
heheh bende çok emek vermiştim neyse toparlrsın tekrar üzülme :jeyyar:
aşem ben kesin kararlıyım kocişle her akşam ya yürüyüş ya spor olacak canım

Günaydın şekerler.

Geçmiş bayramınızı kutlarım. (geçmişi kutlamakda ne komik dimi:=)
günaydın kuşummm seninde geçmişin mübarek olsun :roflol:

cnm benimde nacizane fikrim herkes hergün ne yiyip içtiğini ne spor yaptığını yazsın bence
temam yazalım ama ben sağlık orucunn hafifletilmişiyle başladım pek yazacak bişey yok bayram günü tartıldığımda 63.2 yi görmüştüm bu sabah baktım 61.2 yim yarına dahada düşer inşallah
aşem kurallara katılıyorum hayalgözlünün mazeretini şimdiden söylüyeyeim pazartesiye kadar yok senelik izinden izin almış bildiriminide ben yapıcam evdede neti yok haberiniz olsun

mazaretim var asabiyim bugün aşemmm :)) bol bol yemek yemek istiyorum ne bulursam onlardan ner dersin kuzum sırnaşık şey :dance:

aşem kurallar tamamda analizede katılıyorum bir tek ortak paylaşımı okumakta zorluk çekebiliririm bilirsin ben okuma özürlüyüm :roflol::roflol: sen okuyup bana anlatıverirsin olmamı lülülülülülü
nan adam gibi güzel bi diyet listesi istedim şoktan sonra başlıcam didim kimseden ses yok :mymeka:

Allah razı olsun tatlım inşaallah :CüvCüv:
nan hamişler göbüşlerin fotosunu koyacaktınız nerde bakalım koca göbüşler???
merhaba yarışçım opuyorumnanaktan
zamanı gelince koyarım inş.
şimdilik resmedilcek bi göbüşüm yok cınımm

günaydın kızlar kaydirigubbakcemile3
herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun kaydirigubbakcemile5
hayret bugün coşmuşsunuz aşemin gelmesi işe yaradı galiba hııı yerimseniben

merhabalar,herkesin geçmiş bayramını kutluyorum,bende deneme süresine davet edildim,ilk defa ciddi anlamda diyet olacak benim için:)kararlıyım,tüm kuralları uygulmaya,ancak ortak paylaşım alanını anlayamadım neresi,akşama hemen yürüyüşe başlayacağım,oğlumuda bebek arabasına atıp yürüyüş yaparım,onada ii gelir hem:)

jasmincim hoşgeldin a.s. hayır bi liste yok uyulması gerekn ama oluşturalım diyoruz bazıları hazır liste bekliyoda:roflol:bi ara şu sıfır puan mı neydi ona göz atmıştım hoşuma gitmişti gidip onu arştırıp gelim benyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…