yarışçım handecim sizde hoşgeldinizŞeniz bayramzedeler dökülüyo ben de öleyim dekaydirigubbakcemileben sinirlerime hakim olamayınca çok yiyorum ya:gitme:bu akşam 1 saat yürüyüş yapıcam ben de betüş de yapacak var mı bu harekete katılacak başka adaylar :lepi:
hoş bulduk kuşumm ne korktum ben seni hiçbiyerde göremeyince çok şükür iyisin!
bende birazdan yürüyüşe çıkıcam cnm yani erkenden katılıyım harekete!hihoyyyt
:kedi::asigim::asigim:Şenizbu arada rep sağ üst köşede terazi var ona tıklıyosun istediğin kişinin mesajında katılıyorum ya da katılmıyorum diyosun veya istediğin yazıyı yazıyosun bu kadar :)
sağol canım teşekkür ederim senlede pek tanışma fırsatımız olmadı bu arada tekrar hoşgeldin Şenizvalla bende onu merak ediyorum kaç gündür başka bir yerde temizlik olsun diye silmişler gibi bişey okudum! bu arada çok geçmiş olsun cnm
heheh bende çok emek vermiştim neyse toparlrsın tekrar üzülme :jeyyar:yaaaaa ben puanlarımı geri istiyorum ne emeklerle kazandım ben onları yaaaa:gitme:
aşem ben kesin kararlıyım kocişle her akşam ya yürüyüş ya spor olacak canımyarışçım handecim sizde hoşgeldinizŞeniz bayramzedeler dökülüyo ben de öleyim dekaydirigubbakcemileben sinirlerime hakim olamayınca çok yiyorum ya:gitme:bu akşam 1 saat yürüyüş yapıcam ben de betüş de yapacak var mı bu harekete katılacak başka adaylar :lepi:
günaydın kuşummm seninde geçmişin mübarek olsun :roflol:Günaydın şekerler.
Geçmiş bayramınızı kutlarım. (geçmişi kutlamakda ne komik dimi:=)
temam yazalım ama ben sağlık orucunn hafifletilmişiyle başladım pek yazacak bişey yok bayram günü tartıldığımda 63.2 yi görmüştüm bu sabah baktım 61.2 yim yarına dahada düşer inşallahcnm benimde nacizane fikrim herkes hergün ne yiyip içtiğini ne spor yaptığını yazsın bence
Allah razı olsun tatlım inşaallah :CüvCüv:julim ve diğer kuzularım Allah hayırlısıyla sağlıkla bi çırpıda doğum yapmayı nasip etsin hepinize:Saruboceq:dimplem rahim büyüdüğü için biraz sancı olabülür kuzumopenim sanada günaydın hoşgeldinŞeniz
merhaba yarışçım opuyorumnanaktannan hamişler göbüşlerin fotosunu koyacaktınız nerde bakalım koca göbüşler???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?