Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

slm millet hayırlı cumalar nasılsınız,
noluyo ya burda ne laflar edilmiş ayıptır ya,

işim vardı daha şimdi koydum popomu koltuğa ancak geldik ki kilomuz aynı dedik söledik gelebilceklere,
ya yarışçı o nasıl laf ya listeye göre mi bildirim vs gibi laflar neyse susuyum severim seni güzelim,
ama şunu dicem biz ne verdiysek ne aldıysan burda paylaştık açlıktan geberip kilo verip takımı zirveye taşırkende yazdık neyse,
sonra salıp alıncada yazdık dibe vurdurcamızı bile bile

her koşulda takımın yanında olmaya gelince neler yaptık ne oldu ortada,
müsait olunca kapıları sabahtan betüş ben pınar july açardık demekki gelemiyoz nasıl laf onlar ya,
bizde konuştuk dedik bayramdan sonra daha çok vakit ayaralım sıkalım toğplanalım ii saldık dedik ama neler olmuş neler neyse herkesin canı sğolsun...

kızlar bana laf düşmez ama kırmayın birbirinizi.....

zuzum nu takım bilir birbirini kırılmaz kırılan zaten benimsememiştir bizi...

almişim eline sağlık güzelim...

pişt attırmayın tepemi...

Almiş listeyi bir kontrol edeyim canım....

canım benim ellerine sağlık...

hepinize ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz...

ben bunları suçlama olarak yapmadım sadece haftalardır gördüğümü artık bu hafta yazma gereksinimi duydum.bu konu sadece bu haftaya mahsus bir şey değil ki güzelim sende biliyorsun ki bildirim olayında geç kalıyorsun. zaten hepimizi aynı kefeye koymadığının farkındayım .evet bende bunu espiri olarak algılardım ama ne zaman biliyormusun buraya bayrama kadar yazamama mazeretin olduğunu yazsaydın .belki espiri anlama yeteneğim kısıtlı ama bu kadarcık açıklamayıda anlayabilecek kapasitedeyim.inan bende bugün çok yoğunum benimde patroniçem yurtdışında ve onunda takip edeceği herşeyi ben yapıyorum ama saat 12 olmadanda buradaki arkadaşlarıma duyduğum sorumluluk duygusuyla geldim ve bildiririmi yaptım.ama sen ve şirinin uğrayıpta bildirim yapmamanız açıkçası tuhafıma gitti .evet şirin sana söylemiş olabilir ama kusura bakmayın msn de yazacak fırsatımız varsa 2 dakika buraya girip bildirimde yapabilirz.dikkatinizi çekerim bildirim diyorum zaten paylaşım diye birşey yok.
[
QUOTE=hayal gözlü;9186843]slm millet hayırlı cumalar nasılsınız,
noluyo ya burda ne laflar edilmiş ayıptır ya,

işim vardı daha şimdi koydum popomu koltuğa ancak geldik ki kilomuz aynı dedik söledik gelebilceklere,
ya yarışçı o nasıl laf ya listeye göre mi bildirim vs gibi laflar neyse susuyum severim seni güzelim,
ama şunu dicem biz ne verdiysek ne aldıysan burda paylaştık açlıktan geberip kilo verip takımı zirveye taşırkende yazdık neyse,
sonra salıp alıncada yazdık dibe vurdurcamızı bile bile

her koşulda takımın yanında olmaya gelince neler yaptık ne oldu ortada,
müsait olunca kapıları sabahtan betüş ben pınar july açardık demekki gelemiyoz nasıl laf onlar ya,
bizde konuştuk dedik bayramdan sonra daha çok vakit ayaralım sıkalım toğplanalım ii saldık dedik ama neler olmuş neler neyse herkesin canı sğolsun...

sağol canım bende seni severim.takımı zirveye taşımak,yada dibe vurdurmak bunlar çokta önemli değil önemli olan burda güzel diyaloglarla birbirimizi motive ediyoruz ve biz burda ne yapıyorsak kendimiz için yapıyoruz takım için değil.!!!takım sadece amacıma ulaşmak için bir araç.evet birde dostluklarımız adına arttıracağımız bir araç.
hayalcim bayram sonrası daha çok vakit ayıralım diye kendi aranızda konuşuyorsunuzda ,bildirime gecikiyorsunuzda serserinin geçen haftalarda yaptığı takım kuralları mailine neden dönmüyorsunuz be güzelim.bizde bilirizki mazeretleri var yoğunlar diye ona göre sizn kilonuzu öğrenmek için bir şekilde size ulaşırız.hepsini geçtim ozaman bildirim zamanına bile uyamıyacak kadar yoğunduk ayşenin takımı yeniden açmasına neden onay verdik bekleseydikte bayramdan sonra açılsaydı.

zuzum nu takım bilir birbirini kırılmaz kırılan zaten benimsememiştir bizi...

bizi derken???

galiba ben bu biz kavramının dışındayım.neyse tabiki sizler öncesinde tanışıyorsunuz bu takımda daha öncedende mücadele verdiniz ama bu ben olmasamda başka biri olacak yani takımında yinede sizden birilerinin dışında başkaları olacak.belki sivri dilli oldum bugün ama kusura bakmayın daha önce yazılanlara rağmen takımda birşeyler değişmeyince artık dayanamadım....[/QUOTE]

betüş hesap vermeyi kes attırma tepemi...

:uhm::uhm::

Son düzenleme:
bana yazmışsınki haftalardır bildirimde geç bulunuyorsun
suçlamadan önce sormanı dilerdim senden
yada aşeye sormanı
ben 3 haftadır aşeye msj atıyorum benim kilomu yazarmısın pc bozuk diye
ve ben şimdiye kadar perşembeden yazardım çünkü unutmayayım diye
yargısız infaz kötü bişey
suçlamadn önce bana sorsaydın ben sana söylerdim

7. takımın tombiş güzelleri
hepinizin bayramı mübarek olsun opuyorumnanaktan
bayram süresince giremiycem çarşamba görüşürüz

geçmiş bayramınız mübarek olsun canlarımmmm a.s. Şeniz Şeniz Şeniz akşam itibariyle beden temizliğiyle başladım geldim 2-3 gün sağlık orucu yapıp temizlenip güzel bir diyete baslıcam hepinizii ve takımı çok ösledim ebetttt tükkanın kepenklerini kaldırdım hadi bakalım temizliğe bana yardım etcek varmı sizlerden ricam güzel bir diyet listesi olan varmı varsa verebilirmi sengözlerimebaksanab

günaydıııııııııııııııınnn
herkesin geçmiş bayramı mübarek olsunn
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım benim ben polemiğe girmek istemiyorum unuttum gitti sadece bi açıklama yapmak istiyorum madem bayram sonrası açılsaydı takım demişsin takımın açııldığından benim haberim bile yoktu aşe açıldıktan sonra bana msn den haber verdi
o günde girip yazma zahmetinde bulunmadım öyle tabir etmişsin çünkü en son girip hesapları ben yapacağım için bana söyleyenlerinkini girip yazmadım herkes yazsın bende bitince diğerlerini yazıp bildiririm diye düşünmüştüm ayrıca aynı kefede değiliz demişsin öle olmasa espiriyi genel yapmazdm geçmişe ve amazonlara baktımda senide kimseyide birbirinden ayırmamışım ama hatam varsa üzgünüm sadece kaptanım ekiz eşimdir ruh ekizimdir ölede hitap edereim neyse konununda bi daha açılmasını istemiyorum bundan sonra sorun varsa kaptanım gerekli uyarmayı bizzat bana sert bi şekilde yapar dimi aşe kaydirigubbakcemile

merhaba kızlarrrrr a.s.

geçmiş bayramınız mubarek olsunnnn
herkes iyi mi kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…