Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

stres bayram telaşı hastalıklarla boğuşarak geçti iznimAllah beterinden korusun:Saruboceq:haber vermedim size bilerek acaba kimler girecek siteye ve ne zaman farkedecekler yokluğumu diye:1ninca: son dönemde kızgınlıklarım oldu çünkü umarım haftaya başlar başlamaz çözeriz yoksa ben olmıycam artık bu gruplardaas sonra kuralları sıralayacağım uymak isteyenler burada kalacak ben gelemem kurallara diyenlere biz de güle güle dicez şutarafagitti

kız ciddi soruyom ben kıbrslıyım babamla anaem orda evimiz var bzizm annem şimdi burdada oda gidecek babam şu an lefkoşada ben magosada büyüdüm

hmmm unludımm canımm
bilmiyordummm kıbrıslı olduğunu
ben öylesine yazdımm canımm benn
ya hiç bir alakam yokk
KKTC ilen

günaydın kızlar
ohh ohhh pek bi kalabalık bugün 7. takım
insallah hep böyle gider

aşem ne hastalığı sitede olmadığını biliyorum ancak almiş tatile yani izne çıktığını demişti kim hasta akannehir ya bu kadar olmaz pes diyorum bayram öncesi 1 hafta sürekli bende hastanelerderdim dayım kalp krizi geçirdi ard arda anjua balon patlatma ve damarlara stend takıldı kütahyada bu imkanlar olmayınca burda yapıldı herşey ve bayram öncesi yine koşuşturmayla geçti kafamçokkarıştı

kaynanatörler hastanedeydi nan izin 5 gün onun evinde 1 gün hastanede geçti benimkinin böbrek yetmezliği var diyalize girecek artıık koluna stent mi ne diyolar o takıldı

muhaha harçlık yok şeker var canım çikoltalı onu vercemnaniknanik julim sağol bi tanemsiz nasılsınız acep içinizdeki küçük melekler ne yapıyor hepinize sordumopuyorumnanaktan

serserim betüşüm gecmiş olsun ikinizede a.s.

sağol canım benim sen nasılsın bakalım bu arada 7. takımın bebişleri nasıl yerimseniben yerim onları kız julim az kaldı senin aaaa alkisalkisalkis bana acil güzel bi diyet listesi istiyom anna :mymeka: kız angel allah iyiliğini versin senin ölesine yazmış :roflol: aşe kız stent kola takılmaz kalp damarlarına takılır dayın 2 damarna takıldı tamda kadir gecesi günü desene aynı günlerde hastanelerde koşturduk ama ben kalmadım annemler kaldı ben sabah gittim öğlen gittim akşmada geceye kadar durdum işte işten sürekli izin alamadım

günaydın fıstıklı lokumlar ,geçniş bayramınız mübarek olsun a.s.
büyüklerin ellerinden küçüklerin en tatlı yerlerinden öperim Şeniz
evt aşemm kurallarını bekliyoruz ben uyarım şimdiden ekle ben ilistene ...
sabah bir tost yedim çay içtim ...

muhaha harçlık yok şeker var canım çikoltalı onu vercemnaniknanik julim sağol bi tanemsiz nasılsınız acep içinizdeki küçük melekler ne yapıyor hepinize sordumopuyorumnanaktan

biz iyiyiz teyzoşlar
büyüyoruz

az kaldı valla petüşüm
heyecan korkuu dorukta delikafadulden

angelim dimplem hoşgeldiniz gelin bi öpim Şenizsizde elimi öpün nan ben ablayım:roflol:
hoşbulduk bitanem opuyorumnanaktan
ayıp ettim abbacım ver elini
bayramın mubarek ola mmmmuuucccuukkk :icecream:
küçük melek hareketlenmeye başladı artıkın
ama ben hissetmiyorum tabi henüz :1ninca:
kasıklarımda ve karnımda adet ağrısı gibi ağrılar olmaya başladı fisfisfis büyüdüğünden sanırım dimi

julim ve diğer kuzularım Allah hayırlısıyla sağlıkla bi çırpıda doğum yapmayı nasip etsin hepinize:Saruboceq:dimplem rahim büyüdüğü için biraz sancı olabülür kuzum openim sanada günaydın hoşgeldinŞeniz

herkese merhabalarrrrr günaydınlaropuyorumnanaktan öncelikle herkesin geçmiş bayramını kutluyorum! ayşecm çok ama çok geçmiş olsun! ay ne güzel ya çok sevindm cıvıl cıvıl olmuş brası:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…