kız ciddi soruyom ben kıbrslıyım babamla anaem orda evimiz var bzizm annem şimdi burdada oda gidecek babam şu an lefkoşada ben magosada büyüdüm
stres bayram telaşı hastalıklarla boğuşarak geçti iznimAllah beterinden korusun:Saruboceq:haber vermedim size bilerek acaba kimler girecek siteye ve ne zaman farkedecekler yokluğumu diye:1ninca: son dönemde kızgınlıklarım oldu çünkü umarım haftaya başlar başlamaz çözeriz yoksa ben olmıycam artık bu gruplarda as sonra kuralları sıralayacağım uymak isteyenler burada kalacak ben gelemem kurallara diyenlere biz de güle güle dicez şutarafagitti
angelim dimplem hoşgeldiniz gelin bi öpim Şenizsizde elimi öpün nan ben ablayım:roflol:
serserim betüşüm gecmiş olsun ikinizede a.s.
muhaha harçlık yok şeker var canım çikoltalı onu vercemnaniknanik julim sağol bi tanemsiz nasılsınız acep içinizdeki küçük melekler ne yapıyor hepinize sordumopuyorumnanaktan
sağol canım benim sen nasılsın bakalım bu arada 7. takımın bebişleri nasıl yerimseniben yerim onları kız julim az kaldı senin aaaa alkisalkisalkis bana acil güzel bi diyet listesi istiyom anna :mymeka: kız angel allah iyiliğini versin senin ölesine yazmış :roflol: aşe kız stent kola takılmaz kalp damarlarına takılır dayın 2 damarna takıldı tamda kadir gecesi günü desene aynı günlerde hastanelerde koşturduk ama ben kalmadım annemler kaldı ben sabah gittim öğlen gittim akşmada geceye kadar durdum işte işten sürekli izin alamadım
hoşbulduk bitanem opuyorumnanaktanangelim dimplem hoşgeldiniz gelin bi öpim Şenizsizde elimi öpün nan ben ablayım:roflol:
küçük melek hareketlenmeye başladı artıkınmuhaha harçlık yok şeker var canım çikoltalı onu vercemnaniknanik julim sağol bi tanemsiz nasılsınız acep içinizdeki küçük melekler ne yapıyor hepinize sordumopuyorumnanaktan
ya kızlarrr punlra nolmuş :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?