Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun cnm!
bak ne güzel işin ucundan tutmaya başlamışsın pinkim :lepiaşemmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan
gündüsleri fırsatım olmuo gelmeye ancak akşamları gelebiliorum
tam anlamıyla diet yapıyorum diemiom ne yazıkki
zira nassı bişe yapcamı da bilmiorum
oruç tutamıyorum o yüsden bu ara başlamak için iyi bi fırsat
şimdilik sadece beyaz ekmek ve şekeri kestim
kaydirigubbakcemile3
sanada günaydınn ve geçmiş olsun canım ayrıca aminnnnnnnn ve yeni cicilerin hayırlı olsunŞenizgünaydınnnn tükkanın kepenklerii kaldırıyorummmm hdi toplaşın opuyorumnanaktan
aşemm efe mihastalandı yeni okudum geçmişşş olsunn cnm salgın heralde bizikide öksürüyoo şimdilik ateşi yok ama burdada çoğuarkadaşın çocuğu hasta geçmiş olsun bitanemm
sağol bidenemŞeniz sen şok diyet yapmayacaksın bi daha:mymeka:herkese günaydınnnnnn Şeniz seytinim kepenkleri açmakala olmuyo birde tükkanı süpürüp siliver nan:mymeka: amin deyin demişin sende bana de de hep birlikte aminnnnnnnn:Saruboceq:
aşem noldu kuşum efeme geçmiş olsun :çok üzgünüm: şimdi gördüm canım benim Şeniz
ramazandan sonra bende elma diyetine başlıcammmmmmmmm:mymeka:
tamam canım not aldım başlangıç kilonu hadi bakalım yaz neler yapıyosun diyet anlamında kendinden bahset biraz daa.s.başlangıç kilom 86 canım
evdeki baskülüm bozuldu ben de bu sabah işyerinde tartıldım 86.7 çıktım :kedi: ama sahurda yediğim için tok sayılırım birde giyinik ve ayakkabılar da var tabi
ben en iyisi akaşam iftardan önce tartılıyım eve baskül alana kadar böyle idare etcez artık benneyaptımki
günaydın kuşumopuyorumnanaktangünaydın herkeseeeeeeeeopuyorumnanaktan
işte bu işte bu bugünkü alkışların hepsi handemealkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisayşecm dün dieti en ufak kaçamaksız bitirmiş bulunuorum:lepi: ki bu bir mucizeeeee! çok mutluyum güvenim yerine geldi valla darısı bütün haftanın başına!
günaydın kızlarrrrr
aşem geçmiş olsun oğlışuna.benim kızımda öksürmeye başladı birde burnu akıyor noluyor ayol herkes hasta.
seytin güle güle kullan canım aldıklarını
bu arada amin diyem sen anla:))
eeee hani tablolamız
kirli çamaşırlar çıksın ortaya demi:))
dün akşam yarım saat dans ile spora başlamış bulunmaktayım arkadaşlar:lepi::lepi:
elma yapayım bir kaç gün dayanabilirsem diyorum:kedi:sağolsun eşimin ailesi bir torba elma yollamışdelikafaduldensağol tatlımmmopuyorumnanaktan spora başlaman şerefinede benden sana binlerce alkışşalkisalkisalkis rejim olarak bişeye başladınmı cnm peki?
kızlar merhabaa:1rolleyes:
benden 1 kilo gitmiş :kedi:
bak ne güzel işin ucundan tutmaya başlamışsın pinkim :lepiruç tutmuyosan sana bi liste bulallım...
sanada günaydınn ve geçmiş olsun canım ayrıca aminnnnnnnn ve yeni cicilerin hayırlı olsunŞeniz
sağol bidenemŞeniz sen şok diyet yapmayacaksın bi daha:mymeka:
tamam canım not aldım başlangıç kilonu hadi bakalım yaz neler yapıyosun diyet anlamında kendinden bahset biraz daa.s.
günaydın kuşumopuyorumnanaktan
işte bu işte bu bugünkü alkışların hepsi handemealkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
size de geçmiş olsun yarışçım ayrıca 1 kilo için dealkisalkisalkisŞeniz![]()
elma yapayım bir kaç gün dayanabilirsem diyorum:kedi:sağolsun eşimin ailesi bir torba elma yollamışdelikafadulden
valla cnm dayanamıorum diosan 2 gün falan normal bi diet yapıp bünyeyi alıştır sonra elmaya geç istersen! ben detoks yapmıştım ya o hazırladı biraz beni heralde!kaydirigubbakcemile2
elma yapayım bir kaç gün dayanabilirsem diyorum:kedi:sağolsun eşimin ailesi bir torba elma yollamışdelikafadulden
heyooooooalkisalkisalkisbravo pinkime deŞeniz bak başladın sonunu getir artıkvereliniortaksen de ben de getirelim yani kötükedihüsobu arada başlangıç kilon 80 mi:1rolleyes:
bugün şanslı günümdeydiimmmmmm sanırım
hem ucuz hemde güzel ciciler buldumm 59 liraya kendime siyah spor kesim bi takım aldım hem spor hem güzel
oğluma mevsimlik 13 liraya mont aldım cidden süper bişey
bi arkadaşımın yeni doğmuş kızına elbise aldım o biraz pahalı 25 lira ama gerçekten çok beğendim hatta en çok onu beğendimmm sabahtan beri sevip duruyorum deli gibi kaydirigubbakcemile3allahım hayırlısından banada nasip ettttttt aminnn deyin hepiniz yokdsa yolarımmmmmkaydirigubbakcemile
işte böleeeeeeeeezemuszemus
ben geldim tlf aşenin ismini görünce hemen pc zıpladım zemuszemus
kilomu söylersem vururmusunuz beni:gitme: