• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

7.TAKIM
serseri(66.0 /68. / -2.0 / - 3,030 %):mymeka:
abetüş(53.6/
yarışçı (76.0
şirin06(64.0/
hayalgözlü(75.5/
open_sea(66.9/

7.TAKIM TOPLAM KİLO

7.TAKIM
serseri(66.0 /68. / -2.0 / - 3,030 %):mymeka:
abetüş(53.6/
yarışçı (76.0/75/1,0/0,98%)
şirin06(64.0/
hayalgözlü(75.5/
open_sea(66.9/

7.TAKIM TOPLAM KİLO

7.TAKIM 119.ETAP
serseri(66.0 /68. / -2.0 / - 3,03 %):mymeka:
abetüş(53.6/ 62.0 / - 8.4 / -15.67 % :mymeka:
yarışçı (76.0/75.0/1,0/1.32 %)a.s.
şirin06(64.0/
hayalgözlü(75.5/ 85.0 / -9.5 / -12.58 %):mymeka:
open_sea(66.9/

7.TAKIM TOPLAM KİLO

Son düzenleme:
aşemmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan
gündüsleri fırsatım olmuo gelmeye ancak akşamları gelebiliorum :utangac:
tam anlamıyla diet yapıyorum diemiom ne yazıkki
zira nassı bişe yapcamı da bilmiorum
oruç tutamıyorum o yüsden bu ara başlamak için iyi bi fırsat
şimdilik sadece beyaz ekmek ve şekeri kestim
kaydirigubbakcemile3
bak ne güzel işin ucundan tutmaya başlamışsın pinkim :lepi:oruç tutmuyosan sana bi liste bulallım...
günaydınnnn tükkanın kepenklerii kaldırıyorummmm hdi toplaşın opuyorumnanaktan

aşemm efe mihastalandı yeni okudum geçmişşş olsunn cnm salgın heralde bizikide öksürüyoo şimdilik ateşi yok ama burdada çoğuarkadaşın çocuğu hasta geçmiş olsun bitanemm
sanada günaydınn ve geçmiş olsun canım ayrıca aminnnnnnnn ve yeni cicilerin hayırlı olsunŞeniz
herkese günaydınnnnnn Şeniz seytinim kepenkleri açmakala olmuyo birde tükkanı süpürüp siliver nan:mymeka: amin deyin demişin sende bana de de hep birlikte aminnnnnnnn:Saruboceq:
aşem noldu kuşum efeme geçmiş olsun :çok üzgünüm: şimdi gördüm canım benim Şeniz
ramazandan sonra bende elma diyetine başlıcammmmmmmmm:mymeka:
sağol bidenemŞeniz sen şok diyet yapmayacaksın bi daha:mymeka:
başlangıç kilom 86 canım
evdeki baskülüm bozuldu ben de bu sabah işyerinde tartıldım 86.7 çıktım :kedi: ama sahurda yediğim için tok sayılırım birde giyinik ve ayakkabılar da var tabi
ben en iyisi akaşam iftardan önce tartılıyım eve baskül alana kadar böyle idare etcez artık benneyaptımki
tamam canım not aldım başlangıç kilonu hadi bakalım yaz neler yapıyosun diyet anlamında kendinden bahset biraz daa.s.
günaydın herkeseeeeeeeeopuyorumnanaktan
günaydın kuşumopuyorumnanaktan
ayşecm dün dieti en ufak kaçamaksız bitirmiş bulunuorum:lepi: ki bu bir mucizeeeee! çok mutluyum güvenim yerine geldi valla darısı bütün haftanın başına!
işte bu işte bu bugünkü alkışların hepsi handemealkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
günaydın kızlarrrrr

aşem geçmiş olsun oğlışuna.benim kızımda öksürmeye başladı birde burnu akıyor noluyor ayol herkes hasta.

seytin güle güle kullan canım aldıklarını
bu arada amin diyem sen anla:))

eeee hani tablolamız
kirli çamaşırlar çıksın ortaya demi:))

size de geçmiş olsun yarışçım ayrıca 1 kilo için dealkisalkisalkisŞeniz:nazar:

günaydınn arkadaşlarr
evet görüyoruzki şu oruçla giden kilolar
bana hayal e ve petüş e yol su olarak dönmüşş
aleme ibret olsun diye söyleme gereği duydum
bende o oruçla verdiiimi haftasında geri aldımm

sağol tatlımmmopuyorumnanaktan spora başlaman şerefinede benden sana binlerce alkışşalkisalkisalkis rejim olarak bişeye başladınmı cnm peki?
elma yapayım bir kaç gün dayanabilirsem diyorum:kedi:sağolsun eşimin ailesi bir torba elma yollamışdelikafadulden
kızlar merhabaa:1rolleyes:
benden 1 kilo gitmiş :kedi:

heyooooooalkisalkisalkisbravo pinkime deŞeniz bak başladın sonunu getir artıkvereliniortaksen de ben de getirelim yani kötükedihüsobu arada başlangıç kilon 80 mi:1rolleyes:

bak ne güzel işin ucundan tutmaya başlamışsın pinkim :lepi:oruç tutmuyosan sana bi liste bulallım...

sanada günaydınn ve geçmiş olsun canım ayrıca aminnnnnnnn ve yeni cicilerin hayırlı olsunŞeniz

sağol bidenemŞeniz sen şok diyet yapmayacaksın bi daha:mymeka:

tamam canım not aldım başlangıç kilonu hadi bakalım yaz neler yapıyosun diyet anlamında kendinden bahset biraz daa.s.

günaydın kuşumopuyorumnanaktan

işte bu işte bu bugünkü alkışların hepsi handemealkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

size de geçmiş olsun yarışçım ayrıca 1 kilo için dealkisalkisalkisŞeniz:nazar:

ramazan dolayısıyla biraz düzenim bozuldu ama herşeyden ye az ye mantığındayım biraz
ekmeği sadece kahvaltıda 1-2 dilim çavdar ekmeği yiyorum
porsiyonlarımı küçülttüm bir de abur cubur tatlı olayını kestim sayılır çok canım çekerse 1-2 lokmalık tadımlık yiyorum başta da söylediğim gibi ramazan baya düzenimi bozdu
haftasonu elma diyetini denemeyi düşünüyorum bakalım işe yarayacak mı CADIARZU

elma yapayım bir kaç gün dayanabilirsem diyorum:kedi:sağolsun eşimin ailesi bir torba elma yollamışdelikafadulden

valla cnm dayanamıorum diosan 2 gün falan normal bi diet yapıp bünyeyi alıştır sonra elmaya geç istersen! ben detoks yapmıştım ya o hazırladı biraz beni heralde!kaydirigubbakcemile2

heyooooooalkisalkisalkisbravo pinkime deŞeniz bak başladın sonunu getir artıkvereliniortaksen de ben de getirelim yani kötükedihüsobu arada başlangıç kilon 80 mi:1rolleyes:

kaydirigubbakcemile2 evet canım 80

Son düzenleme:
serseri(66.0 /68. / -2.0 / - 3,03 %):mymeka:
abetüş(53.6/ 62.0 / - 8.4 / -15.67 % :mymeka:
yarışçı (76.0/75.0/1,0/1.32 %)a.s.
şirin06(64.0/
hayalgözlü(75.5/ 85.0 / -9.5 / -12.58 %):mymeka:
open_sea (66,9 /76,1 /-9,2 /%-13,75) :mymeka:

ben hepinizin yerine yuhhhhhhh diyorum kendime aşemmmm senide öpüyorum sen beni dövmeden ben hallettim tatlımmmmmm

bugün şanslı günümdeydiimmmmmm sanırım

hem ucuz hemde güzel ciciler buldumm 59 liraya kendime siyah spor kesim bi takım aldım hem spor hem güzel

oğluma mevsimlik 13 liraya mont aldım cidden süper bişey

bi arkadaşımın yeni doğmuş kızına elbise aldım o biraz pahalı 25 lira ama gerçekten çok beğendim hatta en çok onu beğendimmm sabahtan beri sevip duruyorum deli gibi kaydirigubbakcemile3allahım hayırlısından banada nasip ettttttt aminnn deyin hepiniz yokdsa yolarımmmmmkaydirigubbakcemile

işte böleeeeeeeeezemuszemus

güle le giy tatlımmm .... çocuk kıyafetleri ve hele de kız çocukları için olanlar çok tatlı yaaaaaaa ben bayılıyorumm ayy kısım olsa da giydirsem diyorum hep ....

Back