Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nan keyfini mi beklices senin hasba:mymeka:gir şimdi yoksa almam seni takıma:dilcikar:
handecim evet dürt beni böyle iyi oluyo Şenizaklıma getşrmiş oluyosunvereliniortakdetoks işinide kafana takma mutlaka vermişsindir biraz ama regl girince araya bi şy anlamamış olman normaldir dur kız ben de yarına başlayyaım buna o zaman anlarız belkim hem ben severim yoğurtlu çorba içinde de herşey var vereliniortak
handecem şu detoksu tarif edermisin yani çorbayı pardon nasıl neler var içinde
nerelerdesiniz yineeeelmaz:
inşaallah julim inşaallahh :1ninca:güzel günler yakında kızlar 12. haftadan sonra hiç bişi kalmaz allahın izniylen :lepi: :lepi: :lepi:
tabiki hamdolsun angelım a.sah dimplemm yine de hamd dolsun daha ağır geçirenler var :Saruboceq:
aynen kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3bu kadar dikkat eden julii aldısa benimm bittiğim andır bu an kesin yarım dünya gibi bişi olcamm bu iştahlaa sene ye nisandan sonra 7.takımdan kral dairesi ayırınn anacımmm
tamam tatlım sağolasın vereliniortak kaydirigubbakcemile5dimplem dünde unuttum bugün de numaranı görünce aklıma geliyo hep :kedi: :kedi:
ama bugün saatimi kurdum unutmıyayım diye yarın muhakkak yollıcam opuyorumnanaktan
canım benimmm Şenizgünaydın hamilelrrin sultanları ve diğer çiçeklerimŞeniz
şirinem gelip gitmiş çok özledim ben onu yaaa:çok üzgünüm:kızlar 4.aya girdiğimde benim mide bulantılarım kusmalarım geçmişti siz de dişinizi sıkın azıcıkyerimsenibenjulim 10 kilo çok be güzelim bak bundan sonra en azından dikkat et yoksa 7.takımdan ben gibi hiç çıkamassın :roflol:benim eltimin boyu 170 lerde kilosu 80 falandı hamile kaldı ilk 3-4 ay kilo kaybetti sonra şeker yüksek çıktı dr kilo almayacaksın dedi yazık oda dikkat etti ve doğumu 4 kiloyla kapattı 80 le yani:1shok: biz napıyoruz canım onu istedi yiyelim bunu istedi yiyelim deli gibi yersek deli gibide kilo alırız tabi sonrada veremeyiz şkil 1-a karşınızdabuyrunnnnnnnnnyani benimki can dı da eltimin ki patlıcan mı :mymeka: gayet de sağlıklı 3,300 lerde doğdu bebişimiz..yani üzerime vazife değil ama sizi düşündüğüm için fazla abartmayın diyorum sonra dombili olunca insanda psikoloji kalmıyodelikafadulden
.
betüşşşşşş hoşgeldinnnya kafam karıştı hamile jkervanına kimler katıldıı yeni hamilelerde var galiba nan bende doğurcam bak benide özendirdiniz
inşaallah seytinimsizi göre göre benimkide yolda zatiii az kaldıı sizinkiler doğsun hayırlısıylan sıra bendeeeeezemuszemus:lepi:
ben bi baskıcıya yaptırdım 10 tane 3 tane kaldı elimde almak istersen adresini vs. özelde yolla göndereyim betüşcümm :1hug:DİMPLE şu tişörtü nasıl alıyon nerden alıyon kaça alıyon nasıl gönderiyon banada de bende istiyom yaaaa:dilcikar:
ben bi baskıcıya yaptırdım 10 tane 3 tane kaldı elimde almak istersen adresini vs. özelde yolla göndereyim betüşcümm :1hug:
sunshine78 hoşgeldin canıma.s. tamam sen gir girebildiğin kadar yaz takıma ki seni alalım haftaya:lepi:
handecim ben bi gün bile yapamadım midem bulandı da:gitme: ben de gördüm sexbebeğin fotosunu insan ne diyeceğini bilemiyo:1shok:ben bi de ne yapacağıma kara versem süper olcakda:mymeka:elma mı yapsak acaba hande:tomato: