Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

[ahleyar22 : bk (63,00), 1.gün ( 60,5 ), 2.gün ( 59,5 )
shopaholic : bk (77,00), 1.gün ( 76,2 )
zeytingözlü : bk (80,00), 1.gün (79,2 )
degua : bk (59,1 ), 1.gün (58,3 )
azrasıla : bk (99 ), 1.gün ( 97,6)
fatos56 : bk (106,3),
sebnemselayfurkan: bk ( ) , 1.gün ( )
BeyazLilyum : bk ( ) , 1. gün ( )

tamam canım ekledim

Son düzenleme:
degua nezaman aldin sen hapi canim ben mesela 3 gibi almistim sabah anca fayda etti canim benim merak etme gider sen yeterki iste

benim günüm iyi geciyo öyle herhangi bir problemim yok ama biraz basim agriyo onuda suyla geciriyorum bugün yine bir müshil aldim yarin sabaha allah kerim sabah gene söylerim kilomu kizlar hepinizi öpüyrum canlarim

fatos aramiza hosgeldin canim

degua nezaman aldin sen hapi canim ben mesela 3 gibi almistim sabah anca fayda etti canim benim merak etme gider sen yeterki iste

benim günüm iyi geciyo öyle herhangi bir problemim yok ama biraz basim agriyo onuda suyla geciriyorum bugün yine bir müshil aldim yarin sabaha allah kerim sabah gene söylerim kilomu kizlar hepinizi öpüyrum canlarim

fatos aramiza hosgeldin canim

aksam 5 de aldım etkilerini okuyun bu urun hergun kullnlmaz
bağırsakta çözuluyorsa yararlı bakterilerin etkinliğini düsüreceği gibi vucudun elektrolit dengesini de etkilycek vucuttan fazla suyu da dışkıyla atıyor dışkı sulu eğerki bol su içmezsek tansiyon düşüklüğü yasamak kaçınlmaz aman dıkkkat edelimCADIARZU
ben çıkıyorum simdi aksam gelişmeelrden yazarım Şeniz

kızlar hepinizi de tebrik ediyorum...yalnız benim bugün evde misafirim vardı ve çok samimi oldugum biri olmadııgı için az biraz bişiler yedim..fakat gene de yarına kilo vereceğimi düşünüyorum..
off ne zaman bişilere niyetlensem sosyal bişiler çıkıyo:olmaz:mafoldumbenyarın günüm var ve cumartesi akşamı yemekli sünnet düğünü ve eşim gıcıklık yapıyo gitcezz diye..soda filan takılıcam artık dengelicem bişiler..önümüzdeki hafta daha düzenli gidicem

[COLOR="Red"
]ahleyar22 :[/COLOR] bk (63,00), 1.gün ( 60,5 ), 2.gün ( 59,5 )
[COLOR="Red"]shopaholic : [/COLOR]bk (77,00), 1.gün ( 76,2 )
sebnemselayfurkan: bk ( 69,9) , 1.gün ( )

günaydınnnnn Şeniz ahleyr daha önce altını çizerek söledim 3 günde bir alacaksın canım hergün değillllllllll yarışçı sen biraz daha bekle illede başlıcaksan musil türü bişey alma sen lavman yap canım ve meyve ve sebze suyunu bizlere göre daha fazla al şebnemcim bende ilk kullandığımda 8 saat sonra etki gösterdi herkese göre farklı canım metabolizma olayı yanlış hatırlamıyorsam ahleyardada 1 gün sora etki gösterdi shopaholic senide tebrik ederim ancak başladın am yapmayı denesene güzelim boşver kim ne derse desin arkadaş hatırına yeme kaydirigubbakcemile5

ahleyar22 : bk (63,00), 1.gün ( 60,5 ), 2.gün ( 59,5 )

amiiiinnnnnnnn şekerliğim rabbim hepimizi en kısa zamanda dal gibi yapsın inşallah:roflol:bebiş isteyenlere bebiş versin ,hastalara şifa,dertlilere deva huzur isteyene huzur versin kısaca gönlünüzden geçen dualar hayırlıysa kabul olsun inşallahŞenizbol bol selavat getirelimkaydirigubbakcemile5

buda kandil duam
my.php
[/URL][/IMG]

kızlar kandiliniz mübarek olsun allah bu günde bütün isteklerinizi size nasip etsin hergün sayfanıza uğrayıp neler yaptınız bakmayı alışkanlık ettim galiba bari bakıyorum bişeyler yazayım dedim yaptığınız bu oruca karşı tavrım daha önceden sertti ama biraz araştırınca dahada yumuşadı
biraz daha araştırmayı düşünüyorum başka sitelerdede bu orucu yapan arkadaşlar olduğunu gördüm ve kimseninde bir sağlık sıkıntısı olmadığınıda gördüm umarım şuan yapanlar istedikleri sonucu alırlar

ahleyar22 : bk (63,00), 1.gün (60,5), 2.gün (59,5), 3.gün (60,0)
[/B][/QUOTE]

KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN RABBİM TÜM DUALARIMIZI KABUL ETSİN
DİP NOT :duasnda beni unutan için bişey diyemicem:roflol::roflol::roflol::roflol:

amin canim benim

herkesin ragaib kandili mübarek olsun yaptiginiz tüm dualar kabul olsun cnalrima.s.

Back