Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

merhaba tatlı cadılarımŞenizsabah toplantı vardı o yüzden geciktimyerimsenibenkızlar bizim işyerinin yanında bi kız arkadaş var o da ne zamandır zayıflama yolları sorup duruyodu banabenneyaptımkikel ve ilaç meselesi ama neyse:roflol:zayıflama ilacı almaya karar verdik 1 kutu yarısını o yarısını ben kullanıcam:1ninca:15 günde bi etki gösteriri herhaldeCADIARZU

[ahleyar22 : bk (63,00), 1.gün ( 60,5 ), 2.gün ( 59,5 )
shopaholic : bk (77,00), 1.gün ( 76,2 )
zeytingözlü : bk (80,00), 1.gün (79,2 )
degua : bk (59,1 ), 1.gün ( )
azrasıla : bk (99 ), 1.gün ( 97,6)

evet iste bugünkü kilom arkadaslar bende karpuzu düsünüyordum rondodan gecirsemde icsem diye iyi olacak evde duran karpuzum var yoksa heslenecek kimse yemiyo diye ben onu yapayim en iyisi portakal icmekten biktim zaten iki gündür bitiremedim yaaa 1,5 litreyi anasini satiyim dayanmaz diyodum ama icilmiyo yaa burasi sogukta ondanmidir acaba

merhaba tatlı cadılarımŞenizsabah toplantı vardı o yüzden geciktimyerimsenibenkızlar bizim işyerinin yanında bi kız arkadaş var o da ne zamandır zayıflama yolları sorup duruyodu banabenneyaptımkikel ve ilaç meselesi ama neyse:roflol:zayıflama ilacı almaya karar verdik 1 kutu yarısını o yarısını ben kullanıcam:1ninca:15 günde bi etki gösteriri herhaldeCADIARZU

canim benim bunu yapsan daha iyi olmazmi bence bu orucu dene olmadi yemeden duramam dersen sari kirmiziyi dene oda cok güzel saat basi bisey yiyon senin tansiyonunu düsürmez bence dene haptan daha iyidir en azindana.s.

napim betüşüm 15 gün kullanıcam bunu denicem bakalım:1ninca:ahleyarım ben denedim olmadı tatlım bu oruç mide bulantısı ve ellerim ayaklarım titredi sürekli:delphin:sarı kırmızıyı yapıcam hapla beraber zaten:delphin:aslında çok istiyorum bu orucu beden temizliği için ama iş yerinde halsizlik bulantı pek iyi olmuyo izin süremde yapıcam ama evdeyken:jeyyar:

Kamer bravo tatlım aslında 1 günde vermiş oldun 3,5 kg. demek vücudun çok su toplamış senin.

Ne durumdasın, halsizlik, mide bulantısı vs. var mı?

saol sebocum yaa evet cok iyi gidiyo simdilik hic biseyim yok cok rahatim cumaya kadar devam ondan saonra ara gene devam a.s.

slm kızlar aslında ben 9. takımdayım ama burdakı uygulama hosuma gıttı ve bende uygulamaya basladım saglık orucunu ve gercekten ıse yarıyor ılk gun olmama ragmen kendımı cok dınc hıssedıyorum sagolun kızlar sızı okudukca cesaret alıyorum dogrusu

inşşallah ahleyarım darısı başımaopuyorumnanaktan

şebocum 5 in 1 max diye bir şey arkadaş eczacı arkadaşına ne alalım diye sormuş bunu incelemiş bu iyi demiş eczacısı:1ninca:

fatoşcum hayırlı olsun canım sağlık orucun :1rolleyes:inşallah istediğin kiloya gelirsina.s.

deguşum :nazar:Şenizazra shopolic ve seytin size de:nazar:a.s.

[ahleyar22 : bk (63,00), 1.gün ( 60,5 ), 2.gün ( 59,5 )
shopaholic : bk (77,00), 1.gün ( 76,2 )
zeytingözlü : bk (80,00), 1.gün (79,2 )
degua : bk (59,1 ), 1.gün (58,3 )
azrasıla : bk (99 ), 1.gün ( 97,6)

deguşum tebrikler kuşum :lepi:
kaydirigubbakcemile5
inşşallah ahleyarım darısı başımaopuyorumnanaktan

şebocum 5 in 1 max diye bir şey arkadaş eczacı arkadaşına ne alalım diye sormuş bunu incelemiş bu iyi demiş eczacısı:1ninca:

fatoşcum hayırlı olsun canım sağlık orucun :1rolleyes:inşallah istediğin kiloya gelirsina.s.

deguşum :nazar:Şenizazra shopolic ve seytin size de:nazar:a.s.
serserim benim sen ne aldın gene hap desene bakim kaydirigubbakcemile
selma kizla rnabersiniz nasil gidiyor degua va azrasila tebrikler canlarim cok iyi vermissiniz

adet şişiliğide var bende gerçi ama bende bu hap boşaltım yapmadı nedense benneyaptımki yarına allh kerim cm sositososito

sabah 1 bardak meyvesuyu elma içtm
daha 1 bardak yeni krışık meyve suyundan ıctım elimde su şişesi dolanıyorum
aksam salatak maydonoz roka rondadan gecircem ama nasıl suyu cıkcak delikafadulden lımonda eklemeyı düşünuyorm gözumu kapatp içççem:umursamaz:

Back