Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
angelim gülebilir miyimm :jeyyar: :roflol: :roflol: :roflol:günayydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kilom 60 ben mesun olabülümüyümm kaptanımmmmmmmmmmm
serserimmm :asigim: çok mutlu ettin beniii :1hug: sağol tatlımm opuyorumnanaktancanım canım kuşum benimŞeniz olabilirsin tabiküdekaydirigubbakcemile5bu zamana kadar bize renk kattın emek verdin herşeyimizi paylaştın:asigim:seninle olmaktan mutluyduk bütün arkadaşlarımla da öyle:asigim: güle güle angelim seni seviyoruma.s.yeri gelmişken bütün mezunlarımı mezun olamayanlarımı dışardan konuk olan misafirlerimizi hepinizi çok ama çok seviyorumŞenizmezun kuşlarım edim kaleyim almişim dimplem gülayım yeriniz şuramda sol tarafımda her zaman:1hug:
canım canım kuşum benimŞeniz olabilirsin tabiküdekaydirigubbakcemile5bu zamana kadar bize renk kattın emek verdin herşeyimizi paylaştın:asigim:seninle olmaktan mutluyduk bütün arkadaşlarımla da öyle:asigim: güle güle angelim seni seviyoruma.s.yeri gelmişken bütün mezunlarımı mezun olamayanlarımı dışardan konuk olan misafirlerimizi hepinizi çok ama çok seviyorumŞenizmezun kuşlarım edim kaleyim almişim dimplem gülayım yeriniz şuramda sol tarafımda her zaman:1hug:
tesüf ederim mafoldumben sirserim :sinifsinif:
günaydınnnnnnnnnnnnnnn hihoyyyt
angelim gülebilir miyimm :jeyyar: :roflol: :roflol: :roflol:
57,8 laelaelaelaelae sositososito sırnaşık şey
serserimmm :asigim: çok mutlu ettin beniii :1hug: sağol tatlımm opuyorumnanaktan
baya gaza getirdik seni tebi seni julii :roflol:günaydın cıtırlar a.s.
almişim bende öle zannediyordum ama doktor birden pipisi var deyiverdi :1shok:
hep kız beklediğim için sasırdım birden :roflol:
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: ama 60 lan naberrrrrrrrrrrrrrrrr lülülülülülü sırnaşık şeybende hepinisii çok seviyorumm canlarımm ara sıra takılırımm ben sizsiz yapamamamki zaten :gitme: sizde benim hayatımda çok güzel bi yere sahipsiniz :a015: buaralar fazla giremiyordumm elde olmayan nedenlerden ötürü a.s bana çok şey kattınızz hepinize teşekkür ediyorum :asigim:
şiiişşşşşttt juliii dimpleeeee bu da sise kapak olsunnn yavriimmmmm zemuszemus mesunummmm :lepi:
günaydın cıtırlar a.s.
almişim bende öle zannediyordum ama doktor birden pipisi var deyiverdi :1shok:
hep kız beklediğim için sasırdım birden :roflol: