Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar bu diyette amaç 300 kaloriyi aşmadan sıvı beslenmek demiii netten baktım 1 ince dilim karpuzda 70 kalori varmış günde 3 dilim yesen 210 yapar 90 kaloride karın olur hazır meyve suyunda ki katkı maddeleri malum evde yapmayada kimse uğraşmıyoo ben karpuzu düşündüm en azından 1 gün meyve suyu 1 gün karpuz şeklindeee ne dersiniz hayal vede petüş hnm

günaydınnnnnnnŞeniz ya zeytin 1. içtin 2. niye içtin hasba :mymeka: 3 gün sonra ikinciyi iççen tabi tansiyonun düşer normal yolla yapsana kaydirigubbakcemile azracım tebrikler canım Şeniz gündüz suyu çok içtiğimiz için akşam fazla çıkıyorsun canım o yüzden sabahları tartılcaksın tebrik ederim canım a.s. zeytin birde karpuza gelince direk yeme rondodan geçirerek ye tamammıkaydirigubbakcemile5 çiğ sebze meyve sıkılarak yenilecek öğütmücen yani rondodan geçir temammı domateside yap öle kekik at çok süper oluyor ve daha tok tutuyor kaydirigubbakcemile5

[ahleyar22 : bk (63,00), 1.gün (60,5 )
shopaholic : bk (77,00), 1.gün ( 76,2 )
zeytingözlü : bk (80,00), 1.gün (79,2 )
degua : bk (59,1 ), 1.gün ( )
azrasıla : bk (99 ), 1.gün ( 97,6)

azracım yukardada dediğim gibi karpuzu rondodan geçir birde canım lütfen ağır spor yapma sadece hafif spor ve yürüyüş olabilir yoksa yarı yolda bırakırsın kendini yormak yok bunu bırakınca hergün yemene bişeyler ilave ettikçe sporu hızlandırırsın olurmu çünkü yağların 3. günden sonra gidecek ilk 3 gün bağırsak boşaltımı ve su kaybı var suyu çok iç unutma tamammı canım kaydirigubbakcemile5

kızlar merhaba bu sağlık orucuna olan tavrımı biliyosunuz geçen yıl aslında bu konu ile ilgiil bir siteye girmiş çokça okumuştum bugün tekrar nedri ne deyildir diye bir araştırma yapayım dedim ve DR:AıDıN SALıH in bu konuyla ilgili çok detaylı bir çalışması hatta kitabı olduğunu gördüm yanlış anlamadıysamda bu sağlık orucunu bu bayanın bulduğunu ve hastalarına uygulanıdığı öğrendim isterseniz sizde bi bakın derim tabi bakmadıysanız

kızlar merhaba bu sağlık orucuna olan tavrımı biliyosunuz geçen yıl aslında bu konu ile ilgiil bir siteye girmiş çokça okumuştum bugün tekrar nedri ne deyildir diye bir araştırma yapayım dedim ve DR:AİDİN SALİH in bu konuyla ilgili çok detaylı bir çalışması hatta kitabı olduğunu gördüm yanlış anlamadıysamda bu sağlık orucunu bu bayanın bulduğunu ve hastalarına uygulanıdığı öğrendim isterseniz sizde bi bakın derim tabi bakmadıysanız

evet canım bende biliyorum okudum eğer topik kapanmasaydı oraya koyacaktım uyguladığı hastaların aldığı sonuçları ve yaptıklarını ama malesef topik kapandı

Back