Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım bende çalışmış olduğum 5 dersi verdim toplam 9 ders olduğu için diğerlerini büte bırakmıştım 4 ders kaldı büte inşallah bu sene 3. sınıfa geçerim . İstatistik dersini bırakacağım yanlızca o çok zor rofosyonel destel almam lazım. Cınım kilo dururmum çok kötü 77,400 çıktım bu sabah çok zügünüm :(

refem üsülme gı şişlik falan vardır bende öle oluyordu her sabah betüşe ayklarım şişti karnım şişti deyip duruyodum havaların etkisi çok büyük,
tabe yemene dikkat ediyosan cadım,
refim hadi inş veririz tatlış şu dersleride kurtuluruz,
benimde seneye 6 ders varmış sanırım bu sene şu alttakileri verim inş da seneye rahat edeyim inş,
hepimiz verelim inş...

betüşüm bütün takımlardan kızlar giremiyoz biz nie falan konuşmuşlar bende dedim incelemede haber ederiz dedim...
(benim tanıdığım bütün takımlarda)...

anacım bi anda topiğe akın oldu ve onur üyesi arkadaş akşam gelip incelemede ddi sonrada kapandı şu anda kazende incelemedeymiş bana gelen mesajdan öğrendim
"canım konun gerçekten detaylı ve güzel olmuş ellerine sağlık. konu Kazende zaten yararlımı zararlımı o karar verecek zaten onaylarsa konun açtığın yere dönecektir:)" deniyor herşey kazene bağlı anlıcan mafoldumben

öncelikle tabaktakilere kocaman bi yuhhhhh diyorum:1shok::roflol:sonra betüşümle hayalimi tebrik edip kocamannnnnnn öpüyorum Şenizsonra verdikleri kiloları böyle 2-3 defa tabağı doldursalar geri alırlar diyoruum:roflol:yarışçım ismir de değilis ama denizslideyiz biz almişle atla gel nan:jeyyar:buluşak bu hasbaları uyuz edekdelikafadulden

anacım bi anda topiğe akın oldu ve onur üyesi arkadaş akşam gelip incelemede ddi sonrada kapandı şu anda kazende incelemedeymiş bana gelen mesajdan öğrendim
"canım konun gerçekten detaylı ve güzel olmuş ellerine sağlık. konu Kazende zaten yararlımı zararlımı o karar verecek zaten onaylarsa konun açtığın yere dönecektir:)" deniyor herşey kazene bağlı anlıcan mafoldumben

hayırlısı gülüm zaten biz yapınca burada paylaşım yapıyoruz bakalım...

maşallah kızlar size ya :nazar: :nazar: :nazar:
nan hayal resmen küçülmüşün çekmişin be kaydirigubbakcemile5

betüşcüm sende böyle çok iyisin bence Şeniz
diyete devam etmene gergk bile yok kaydirigubbakcemile

canım benim tşk ederiz,
almiş ecik daha çeksem enden :Saruboceq:
almişin ecik göbüşü çıkıyo oturunca onu vercek cadı :roflol::roflol:...

öncelikle tabaktakilere kocaman bi yuhhhhh diyorum:1shok::roflol:sonra betüşümle hayalimi tebrik edip kocamannnnnnn öpüyorum Şenizsonra verdikleri kiloları böyle 2-3 defa tabağı doldursalar geri alırlar diyoruum:roflol:yarışçım ismir de değilis ama denizslideyiz biz almişle atla gel nan:jeyyar:buluşak bu hasbaları uyuz edekdelikafadulden

aşem yemeyik gı aşkom
hem dün didim ya 1 er çatal aldık 10,5 çatal düşüyo kişi başı oda öle dolu dolu değel gı :D...

sana yuhhhhh 15 gün azımıza gram bişey girmemiş nan :mymeka: bırak okaaa olsun ama inan kumpiri yiyemedik zaten ben sonrasında çıkardım bu hasba nerdeyse 2 kutu kolayı içti üstüne birde dondurma yedi kumpirle kolanın birini boşa almışız ama naparsın kıtlıktan çıkınca insan aç gözlü oluyor :roflol: :roflol:

arkadaşlar fotolarınıza baktım. hiç de şişman görünmüyorsunuz. Maşallah diyorum.

bu arada sağlık orucunun sıkı takipçisiyim. bugün başladım. ama kahvesiz duramadım ve 1 bardak az kayfeli neskayfe içtim:(

sebze/meyve suyu yerine de sebze ve meyvelerin kendisini yiyorum. bakalım sonuç ne oalcak?

evet yarışcım sen de denizliye gel kaydirigubbakcemile
geseriz beraber nan :kedi:

olur vallaha aslında eşim denizlili

olurda tatilşde oralara gelirsek neden olmasın

beni çağırmıyonuzmu ikinizede tüpürme smili :umursamaz: ya her smili yaptılar bi şunu yapmadılar onuda ben yapem barim

bize davet yok yarışcı gel hasbalar aşe ve almiş nolcek...

hıııı siz bizi çağırdınız mı:umursamaz:şaka şaka keşke ankarayla bir bağlantım olsa ma yok kiii

hepsinden canım cekti tamam mıııı :dilcikar:

betüş hiç hayal ettiğim gibi değilsin cam dada gördüm ama yok hiç benzemiyonuz acana zayıflayınca mı yüzüne nur geldi :roflol: :roflol:
hep aklımda kızıl saclı betüş kalmıs
görünüş sakin milayim
yok laa betüş sen cadolozdun :roflol: burdaki betül cok masum :1hug:

şaka bir yana
iyi erimişsin canım tebrik ederim a.s.

julym bakmayın harbi yanındayken mülayim neyin tipide öle dicen ki mülayim diyene içi seni dışı beni yakiiii :roflol:
çok bişeyi yok bu cadının kız zaten,
selmacım sağol tatlım,
şebom senin yorumu merak ediyom yap gali gı :D...

yarışçım keşke imkan olsa be fıstık ama nasip hayat hiç bişey belli olmuyo,
bizim aklımıza bile gelmezdi evet olsa buluşsak derd,k hep ama buluışabilme ihtimali azıcıktı bi günde dev oldu şükür tanıştık bis oyy:D...

Back