Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hayal ve betül ikiniz de çok şekersiniz ya..maaşşallah..hayalcim kaşın gözün çok keskin çok güzelopuyorumnanaktan
betüşcüm de bebiş gibisin maaşallah:1hug:
ve kiloluda deilsiniz..kaç kilosunuz kızlar şu anda?

güzelim teşekür ederiz çok sağol
ben 75,5 -75 falan cumdan baeri tartılmadım...

fıstıklar ikinizde çok güzelsiniz.... :nazar:

sağol zuzum mck...

gunaydinlar
hayal gözülü, ben 9. takimdayim oraya varmis oldugunuz linki biz acamiyoruz K K karti olan uyeler girebiliyormuskafamçokkarıştı bende bakmak istiyorum:gitme:zemuszemus

piacım konu sağlıklımı değilmi diye incelemeye alındı eğer geri verirlerse konumuzu ben link veririm tekrar size yoksa burda konuşuyoruz burdan bilgi alırsın tatlım...

hayalciğim süpersin ya inanılmaz derecede fark var canım. seni görünce gaza geldim valla . tebrik ederim canım.

canım benim sağol inş daha zayıflayıncada gene böle bi bakarız ,
inş hepimiz yapmayı beceririz böle öncesi sonrası halimizi...

hayalim değişimin öyle muhtemesemkii
bence bunun için bir topik açmalısın
hayalin öncesi sonrası kaydirigubbakcemile3

oy kuzum benim olur yaparız nie olmasın julym :D...

günaydın kuşlarrrr Şeniz a.s. hayalim birlikte olduğumuz resimler bende ama pc tanımıyo uyuz oldum :mymeka: bendekiler daha güzel yaw offf neyse kızlar topik şu an incelemedeymiş belki açılabilecekmiş detaylı ve güzel açıkladığım için tekrar açılma ihtimali varmış okaaa uğraştım yaaa açılsın inanın zararlarıda anlattım yapılması gerekenleride tek tek anlattım meliscim eğer istersen topik açılmazsa ulaş bana dosya yaptım çünkü deguşum naptı acep oda başlıcaktı deguşun bile kafasına yattı artık gerisini siz düşünün:roflol: zeytin sen hafta sonu okaaa çok yersen tabi çıkarkende böle zorluk çekersin :mymeka: shopaholic canım öncelikle umarım adını doğru yazdım benim isim yazma sorunum var :roflol: en son 4. takımdan brezilyuma beyazlilyummu ne dediştim öle bişey işte :roflol: neyse tansiyonun 6 sa pek sorun olmaz benim normalde hep 5-6 küçük büyükte 10 du pek etkilemedi ama yüksek tansiyonlu olursn birden düşürdüğü için sorun olabilir kaydirigubbakcemile5 öyle bişey anladığında hiç bozmadan 1 ayran yada az tuzlu yoğurt ye takviye yap yani kaydirigubbakcemile5

Back