Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kuşlarrrr Şeniz a.s. hayalim birlikte olduğumuz resimler bende ama pc tanımıyo uyuz oldum :mymeka: bendekiler daha güzel yaw offf neyse kızlar topik şu an incelemedeymiş belki açılabilecekmiş detaylı ve güzel açıkladığım için tekrar açılma ihtimali varmış okaaa uğraştım yaaa açılsın inanın zararlarıda anlattım yapılması gerekenleride tek tek anlattım meliscim eğer istersen topik açılmazsa ulaş bana dosya yaptım çünkü deguşum naptı acep oda başlıcaktı deguşun bile kafasına yattı artık gerisini siz düşünün:roflol: zeytin sen hafta sonu okaaa çok yersen tabi çıkarkende böle zorluk çekersin :mymeka: shopaholic canım öncelikle umarım adını doğru yazdım benim isim yazma sorunum var :roflol: en son 4. takımdan brezilyuma beyazlilyummu ne dediştim öle bişey işte :roflol: neyse tansiyonun 6 sa pek sorun olmaz benim normalde hep 5-6 küçük büyükte 10 du pek etkilemedi ama yüksek tansiyonlu olursn birden düşürdüğü için sorun olabilir kaydirigubbakcemile5 öyle bişey anladığında hiç bozmadan 1 ayran yada az tuzlu yoğurt ye takviye yap yani kaydirigubbakcemile5
:1shok: :1shok: :1shok:zeytin hoşgeldin tatlım önceliğinen ben daha tabağın içinden bi kaç parça yazdım kız durun sayam size :),
1.karışık kızartma,
2.makarna salatsı,
3.yoğurt soslu mantar,
4.garnitürlü makarna,
5.yoğurt sosolu havuç,
6.biber dolma (zeytin yağlı bunlar :)
7.kırmızı biber dolma,
8.patates salatası,
9.salatalık yoğurt soslu,
10.gene yoğurtlu patlıcan biber,
11.yaprak sarma,
12.patates kroket,
13.kabak mücver,
14.yoğurtlu kara lahana,
aklıma bunlar geldi kızlar bi tabaktı burası kesin aklıma gelmeyende vardı,
aldık beraber yedik bide karışık kumpir yedik 2 de kola aldık ama bu cadı kolayı pek içmedi,
he bide itiraf ediyorum kumpiri aldığuımıza pişman olduk çünkü tabağın yarısına gelmeden doyduk :roflol:...
hayalim ve betüş ikinizde maşallah çok güzelsiniz be
ne deyim Allah sahiplerinize bağışlasın :Saruboceq:
hayalcim maşallah acaip değişim var tebrik ederim seni sağlıklımı sağlıksızmı diye düşünürkene biz sen inceldin bile baksana maşallahhhh
Hayalcim fıstığım süper çıkmışsın maşallah geldin de beni geçtin bak benden bile incesin gııı. Sınav sonuçların nasıl kaç dersi verdin merak ettim??
hayal maşallah fıstık gibsiniz ikinizde öyle göbeğim çıkmış falan deme çok güzel çıkmışsınız tebrik ederim
hayalcimmm süper yaa
maşallah diyorum. bu sağlık orucu mu açlık grevi mi gerçekten işe yarıyormuş :lepi:
shopaholic , ahleyar , ve zeytin bu gün kaç kilosunuz umarım sabah aç karnına tartıldınız :mymeka: yoksam her sabah çekersiniz benden kaydirigubbakcemile