Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

slm kızlar bu sağlık orucunu banad a anlatabilir misiniz?
bu konuda bildiklerim şunlar
2-3 güne bir müshil içilecek, bağırsaklar ve mide boş olunca açlık hissi azalıyormuş.
saf meyve suları içilecekmiş, hazır alınıyorsa yarısına su konulacakmış.
sebzeleri küp küp doğrayıp haşlanıp, suları içilecek.
günde en az 3 litre su içilecekmiş.
bunlar dışında günde ne kadar meyve suyu ya da sebze suyu içiyorsunuz. meyve ve sebze suları dışında bişey yenilmeyecek değil mi? bide ne kadar yapabiliyoruz bu sağlık orucunu, en fazla süre ne kadar?
beni bilgilendirilseniz çok sevinirim. şimdiden çok teşekkür ederim.

nie bana kimse cvp yasmıo ya mafoldumben yeniyim die mi :gitme:

bu oruç nasıl yapılıo biri anlatsın lütfen :Saruboceq:
öslem cim bacılarım meşgul anladığım kadarıyla yoksa hepsi sorularını yanıtlar.üzülme tatlım. geldiklerinde muhakak yazarlar sana ama bak diğer sayfada aynalar arkadaşımızda yazmış nasıl olduğunu bir iki kelimede ben ekledim. üsülme tatlım. :teselli:

öslem cim bacılarım meşgul anladığım kadarıyla yoksa hepsi sorularını yanıtlar.üzülme tatlım. geldiklerinde muhakak yazarlar sana ama bak diğer sayfada aynalar arkadaşımızda yazmış nasıl olduğunu bir iki kelimede ben ekledim. üsülme tatlım. :teselli:

çok teşekkür ederim canımcım a.s.a.s.

kızlar bacılarım müsait değiller sanırım. ama toplamda içtiğiniz sular 300 kaloriyi geçmeyekmiş. daha çok vişne suyunu tavsiye ediyorlar normal su işin olmazsa olmazı. aklımda kalanlar bunlar. kalın sağlıcakla.

300 kalori hımm kalori hesabını hiç sevmem, bardak hesabıyla söyleseniz olmaz mı :kedi: meyve suyu neysede sebze suyunu hazırlarken bu kalori hesabını nasıl yapcaz tam olarak :uhm:

300 kalori hımm kalori hesabını hiç sevmem, bardak hesabıyla söyleseniz olmaz mı :kedi: meyve suyu neysede sebze suyunu hazırlarken bu kalori hesabını nasıl yapcaz tam olarak :uhm:

canım günde 1 litreyi geçebiliyor kendi yaptıkların daha az kalorili oluyor ilk gün acıktıkca iç meyve suyu çok hesaba takılmadım ben sabah ara öğlen ara akşam gibi ama akşamları domatesi dediğim gibi yaparsanız daha tok tutuyorkaydirigubbakcemile5

Back