kızma yaaa tamam şimdi gidip kantinden alırım![]()
:roflol::roflol::roflol::roflol:...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öslem cim bacılarım meşgul anladığım kadarıyla yoksa hepsi sorularını yanıtlar.üzülme tatlım. geldiklerinde muhakak yazarlar sana ama bak diğer sayfada aynalar arkadaşımızda yazmış nasıl olduğunu bir iki kelimede ben ekledim. üsülme tatlım. :teselli:nie bana kimse cvp yasmıo ya mafoldumben yeniyim die mi :gitme:
bu oruç nasıl yapılıo biri anlatsın lütfen :Saruboceq:
öslem cim bacılarım meşgul anladığım kadarıyla yoksa hepsi sorularını yanıtlar.üzülme tatlım. geldiklerinde muhakak yazarlar sana ama bak diğer sayfada aynalar arkadaşımızda yazmış nasıl olduğunu bir iki kelimede ben ekledim. üsülme tatlım. :teselli:
kızlar bacılarım müsait değiller sanırım. ama toplamda içtiğiniz sular 300 kaloriyi geçmeyekmiş. daha çok vişne suyunu tavsiye ediyorlar normal su işin olmazsa olmazı. aklımda kalanlar bunlar. kalın sağlıcakla.
beni çağırmıyonuzmu ikinizede tüpürme smili :umursamaz: ya her smili yaptılar bi şunu yapmadılar onuda ben yapem barim
bize davet yok yarışcı gel hasbalar aşe ve almiş nolcek...
300 kalori hımm kalori hesabını hiç sevmem, bardak hesabıyla söyleseniz olmaz mı :kedi: meyve suyu neysede sebze suyunu hazırlarken bu kalori hesabını nasıl yapcaz tam olarak :uhm: