Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hemoroid mendilleri konusunda sizin kadar bilgim var.medyadan,internetten falan.henüz hiç satmadım ve kullanan birinin yorumlarını almadım.ama proctolog krem ve fitilini biarada kullanırsan çok çabuk sonuç alırsın.birde kabız olmamak gerek,bol salata,sıvı gıda,su... bunlar çözüm olmuyorsa bekunis tablet(sabah,öğle,akşam) o da çözüm olmazsa başka öneriler verebilirim.

juju:1shok sorun hala kalkmamışmıydı yahu..şimdiye kadar neden doktora görünmediysen:mymeka:yakın eczan varsa ilaç krem falan al sor eczacıya napacan ki başka:sm_confused:

kalkmamıstı sirserim sadece hafta sonundan hafta sonuna cıkabildim senağlama

saol canım akşama alıcam bekunisi hafta sonu içebiliyorum oda karın ağrılı ishal yapıyo ve işyeri ile ev arası 1 saat servisle gidiyoruz cesaret edip hafta içi kullanamıyorum onu
ama bugün cok acıyo oturamıyorum resmen senağlama

bukadar acı veriyorsa anestol krem al.basit bi anestezik madde içerir.ağrısını alır.bende normal doğum yaptım,doğumdan sonra biara aynı dert bendede vardı.anestol çok işe yarar.

bukadar acı veriyorsa anestol krem al.basit bi anestezik madde içerir.ağrısını alır.bende normal doğum yaptım,doğumdan sonra biara aynı dert bendede vardı.anestol çok işe yarar.

şekercim ya bu kesin çözüm mü
yoksa geçici olarak
ben ameliyat olmak gerekiyo diye dumuştum da
benim bi yakınımda da var çünkü :çok üzgünüm:

şekercim ya bu kesin çözüm mü
yoksa geçici olarak
ben ameliyat olmak gerekiyo diye dumuştum da
benim bi yakınımda da var çünkü :çok üzgünüm:

çok ilerlemişse malesef ameliyat gerekiyor.ama 1-2 küçük meme oluşmuşsa bu ilaç tedavisiyle geçebilir.
jjuliettcim tekrar geçmiş olsun sana.inşallah bi an önce kurtulursun bu dertten.
ben çıkıyorum kızlar,iyi akşamlar,öpüldünüz...kaydirigubbakcemile3

revirden aldım anestol sürdüm şimdi gazlı beze sürüp tıpa yaptım :roflol: kaçmaz içeri dimi :roflol:
google amcadan baktım anal fissüre benziyoo :uhm:
anamm ne zor bişimiş bu yaa
insanın totosunun üstüne oturması kadar güzel bişi yok kaydirigubbakcemile3

Arkadaşlarım Merhaba,
Benim bilgisayarım yapılana kadar yarışmadan çıkmak istiyorum. Böyle sizin şevkinizi de kırıyorum. Ama ara ara gelip katılırım yine. Bu hafta 63 kiloyla kapatıyorum. Öpüyorum hepinizi.
Serserim tebrik ederim:)

kızllaarr ben akşam ist.a gidiyorum gezmeler falan olcak pek uğrayamam. lanet kilomu da bildireym sabah yolda olcm çünkü.97.6 olmuşum. bu haftalık affedin beni..
herkese sevgiler şimdiden iyi haftasonlarıı.

kızlar mrb bugün pek fırsat bulamadım
kilomu bildireyim yarın belki fırsatım olmaz
aynıyım 59 ( inşallah haftaya verecem...
görüşürüz...

tamamdır kızlar a.s.
iyiki hatırlattınız unutmustum yarın cuma olduğunu delikafadulden

iyi akşamlar kızlar bu hafta cok yoğundum eltim doğum yaptı kızımız oldu bebekler muhteşem şeyler cok tatlı cok akşam uyurken uyandırıp sevdim cokta kıymetli 13 seneden sonra olunca rabbim herkese evlat sevgisini tattırsın inşa allah

Mrb arkadaşlar..umarım iyisinizdir...
Bugün yediklerime gelince:

Sabah:2dilim kepek ekmek..üstüne labne peynir..4 zeytin..1domatesi..1salatalık

öğle:1 kase çorba..2 kaşık bulgur pilavı...3 kaşık patates yemeği..

Ara:2 mandalina

akşam:1 kase yoğurt çorbası..4 kaşık lahana yemeği...

iyi akşamlar
unutmadan önce kilomu söyleyeyim 62 hala aslında
yarım kilo vermiş olmam lazımdı ama akşam mantı yedim klava:
ondan aynı kaldı galibaklava:
bu gidişle bu hafta sonuncuyuz galiba
kimse kilo vermemiş senağlama

7, TAKIM 88,**ETAP**
Jjuliet ( 55,5/55,2/0,3/%0,54)
Serseri ( 63,0
Gelişimci ( 98,0/98,0/0/%0,0)
Şirin ( 62,0/62,0/0,0/%0,0)
İlkerim ( 72,0/72,0/0,0/%0,0)
Almıla74 ( 55,5
Erdek ( 63) (Kendi isteğiyle ayrıldı)
Şekercim ( 67,1
dimplehawk 61,8
elifsun ( 59
dilenci (88/97,6/-9,6/%-10,91) eski üye

7, TAKIM TOPLAM KİLO

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…