mrb kızlar a.s. aklıma takılan birşey var..paylaşım alanına listemizi eklerken farkettimde dilenci arkadaşınızı eski üye diye yazmışsınız yani daha önce bu takımda yarışıyordu ama bi sebepten dolayı bıraktı ya da mezun oldu dimi? anlamadığım şey neden şimdiki kilosuyla başlangıç yapmıyor?
alleysancım eski üye tekrar katıdığı zaman
ayrıldığı kilosu baz alınıyo
kurallar böyle
o 1 aylık ayrılmalarda falan diye biliyorum..öylemi ayrılmıştı arkadaşınız yani tekrar geri dönmek üzere mi? öyleyse tamam a.s.
bir hafta birincilik,bir hafta sonunculuk:roflol: komik oldu. juliettcim görev sana düşüyor.hadi biraz milleti gaza getir.önümüzdeki hafta toparlayalım bari...
juju hanım ben seni geçicem tabiki de:dilcikar: bu hafta diyetimi hiç bozmadım ve
1 haftadır spor yapıyorum kaydirigubbakcemile2 eeee olsun o kadar dimi :jeyyar:
hadi bakalım juju hanım geç de görelim :jeyyar:
aman şu mazaretlersengözlerimebaksanab ay karnım şiş ay kabız olmuşum :dilcikar:
ben de adetliydim bu hafta bak ben hiç şikayet ediyomuyum yerimseniben
bu haftam berbat geçti benneyaptımkicanım hiç bi şey yapmak istemiyo kendimi iyi hissetmiyorum oyy noldu bana yamaaşımı aldığımda bisikletimi getirticem eve o zamana kadar napıcam ben ya birileri canlandırsın beni motive edin bi şeyler yapın hep ben mi sizi hareketlendircem:dilcikar:az da siz çabalıyın bakim...moralimi bozcak bi şey demeyin deperim alllama:mymeka:
alleysencim bende daha bu soruda tereddüt etmiştim püsküüt ve kallisteye sordum
onlarda en son cıktığı kilo baslangıç kilo olarak baz alınacağını söylediler yerimseniben
yaklasık 2-3 hafta öncede baska bir arkadasımız tekrar gelmişti ondada böyle yapmıstık
ya geri dönmek üzere ayrıldığında dediğin gibide mezun olduğunda ya da başka sebeplerle tamamen ayrıldığında tekrar geri döndüğünde şimdiki kilosu baz alınır diye biliyorum.biz takımımızda öyle yaptıkta o yüzden..biz yanlış yaptık o halde kafamçokkarıştıbişey diyende olmadı ama...ben sırf sizin yüzdeniz yükselsin diye açtım bu konuyu yanlış anlamayın:roflol:
vavvvv görsel efektli spor tavsiyeleri. yani kaptan dediğin böyle olur işte.ben reglimin ilk 2 günü hiç spor yapamıyorum,ancak kıvrılıp oturuyorum.hem canım sabahtan beri bi tatlı istiyor ki sormayın.deli olcam yaa. dayanamadım elemanı çikolatalı puding almaya yolladım.kızlar herşeyi tatlı gibi görmeye,habire kurabiye kek kokusu almaya başladım.bana acil damardan puding lazım.:roflol::roflol::roflol:
sersesicim valla benim bugün kendime faydam yok,sana nasıl olsun. ama şunu söyleyeyimki sabah baktım kilosu bana en yakın olan sendin.kendime seni rakip aldım, ilk hedefim seni yakalamak olacak ona göreyerimseniben aradaki farkı açki bende zorlanayım,bak seni yakalar sonrada geçiveririrm haberin olmassss(belki bu seni gaza getirir)sırnaşık şey
zaten regli günlerinde cok zor olur o günler muaf olabilir
şimdi sende yapmaya varmısın yerimseniben
puding yok bakimm :mymeka:
2 kare cikolata al yiter sana yerimseniben
şeyyy yarım küp diye başlamıştım ama bi baktım bitmiş,ortada puding falan kalmamış .akşam 1 dilim ekmek cazası versem kendime olumu jully.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?